QUOTE(OVM @ 2013 11 19, 14:19)
Sveikos,
nuo kelių metukų rekomenduotumėte/galima stoti į muzikos mokyklą fortepijoną ?
Mano mažylei 7eri, bet ji nedrąsi, kukli mergaitė. Pergyvenu, dėl stojamųjų.
Ateinantį rugsėjį jei sueis 8eri.
Gal
šiaulietės ką nors papasakos apie Muzikos 2-ąją mokyklą ?
Mano drovioji panele lanko muzikos mokykla , fortepiono klase nuo 6 metu. Niekas jos netempe, nesiule, pati paprase, labai patiko grot, nors nei namie, nei pat nemuzikuoja niekas (pussere su pusbroliu jos jau lanke apie 1-2 metus muzikos mokykla tai tik ju namuose galedavo paciupinet pianina

)
I egzamina nuvedziau, (pries tai 3 dieneles reikejo eiit ten, tai paruosia ekzaminui ir jie jau zino ka ten daryt reikes) reikejo sudainuoit dainele ir i takta suplot, maniau neisdrys, nes reik ir mamai ten buti, o kai mane mato tai is vis gedijasi kazko
Bet viskas praejo pukiai ir stai jau ipusejam antra klase muzikos mokykloje o mums dar tik tuoj tuoj bus 8-neri.
Pries rugsejo pirmaja, pradedant antra klase, bandziau ir atkalbet, mest muzikos mokykla (be jos lanko dar kitus burelius, kartais tenka palakstyt

) bet ne uz ka nenorejo, ir pianino neturejome, tai ji dar be 3 savaitiniu pamoku ten, ejo pati 3 kartus per savaite kad prasigrotu ..... na ir ka, siai dienai pianina turime namuose, nebereikia vaikscioti ten, niekur nuo to neissisukau, gavom pirkti

noras neatsoko jai vis dar, muzikos popietes manes netrikdo visiskai,kaimynai nesiskundzia ( padejo dar ir pianina uznest

) zodziu mano drovioji mergaite dingo kazkur, buvo ir koncertai (galvojau neisdrys, apsiverks) bet nieko, ir isdryso, ir nuo scenos lenkesi visiems, kol kas sekasi puikiai
Taip kad mamyte maziau pergyvenkit, jei tik dukryte nori, veskit

Gero starto jums