[quote=norge,2005 07 30, 17:09]
Mazule, kazkur temoje rasiau apie automata ir mechanine deze

. Na, sorry, man tai tu tipiskas pavyzdys zmogaus, kuris neigia bet ka, ko pats neismano ir nepatyre. Tokiais atvejais sakau- blessed is the ignorance- yra zmoniu, kurie mano, jog ju zinios tobulos- dzin, kad pasaulis juda i prieki, dzin, kad vyksta tobulejimas, kad inovacijos kazikokios. Taktika- jas ignoruoti. Mat jei neignoruosi, tai teks pripazinti, jog ir paciam reikia lankstyti stubura, taikytis prie naujoviu, MOKYTIS, semtis NAUJOS patirties, daryti kazka naujo. O nesinori, ne?

Is esmes , tai tingejimo atmaina. Tokiems zmonems vienintelis budas isaugoti savo verte savo akyse - neigti bet ka kita, ka pazinti reikalauja pastangu. Tai pats pasyviausias budas visada islikti patenkintu savimi.

Blessed is the ingnorance- sakoma su kreivu sypsniu.

Gal nelabai malonu skaityti siuos zodzius, bet tam ir internetas- gal koks zodis pades padaryti kokias isvadas, o jei nuspresi, kad nusisneku- ka gi- blessed is the ignorance.

Peace.
Tu Norge savo stiliuje - uzpuoli neskaicius

........
Nelabai supratau ka norejai pasakyt - pasisklaidei sparnuotu posakiu ir viskas

As ne pries tavo isgirtus sintezatorius
As uz naujoves - kaip ir tu - juk pati zadejai savo mergaite atsiimt is Dvarionkes

as tam pritariau - trumpa tavo atmintis- klausimas - kodel as pries naujoves??........
As ne pries sintezatorius - merginos

- grokit kuo norit ir kaip norit - bet kaip jais mokina grot YAMAHOJ - taigi sedi koks desimt vaiku su ausinem ir bimbina vienu metu - ko galima taip ismokint?

Va kur esme. Jei jums uztenka, kad jusu vaikas taip lavinamas - prasau - lankykit ir dziaukites - as tik girsiu jus, kad kreipiat vaika i menus. O jau kaip - cia jau kita tema.......
Na o del ismanimo tai cia kaip pasakius - esu muzike profesionale, mokslu daktare

, taip kad bent jau minimaliai kazka suvokiu sioje temoje
Na bet visos jus protingos - sprendziat kaip norit

- jusu pasirinkimas