Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Sunderu @ 2008 02 22, 14:26)
Kai prazydes idesiu ziedo nuotraukelia.O is kokio Jus miesto? smile.gif

Lauksim thumbup.gif
Atsakyti
O kada reikia perzydejusi ziedunkoti nupjauti(ar nenupjauti)? Ir kokiam aukstyje?
Atsakyti
As tai kai nuvysta visi ziedukai tada ir pjaunu kad nenualintu svoguno o aukstis nesvarbu nes paskui vis tiek nudziusta tas kamblys ir lengvai issitraukia thumbup.gif
Atsakyti
mANO NESENIAI NUŽIDĖJO.tURĖJAU 4 ŽIEDUS . KAD JŪS MATYTUMĖT , KOKIE žiedai buvo.Turiu nuotrauką. ax.gif
Atsakyti
As ir prisideti noriu smile.gif , nusipirkau ir as amarili baltai zydet turetu g.gif ,bent taip ant lapuko parodyta, o is mamos uzsisakiau tamsiai raudona smile.gif Pas ja dabar zydi ir vaikiuka augina, vaizdas thumbup.gif , kad net as uzsinorejau
Atsakyti
QUOTE(surminas @ 2008 02 22, 23:04)
mANO NESENIAI NUŽIDĖJO.tURĖJAU 4 ŽIEDUS . KAD JŪS MATYTUMĖT , KOKIE žiedai buvo.Turiu nuotrauką. ax.gif

Tai prašom pasirodyti- visi pasigrožėsime .
Atsakyti
Čia kelios mano žydėjusių amarilių nuotraukos kam įdomu prašom pažiūrinėti ax.gif
Atsakyti
@asta, nuostabūs žiedai wub.gif
Pas mus Žaliojoj stotelėj pardavinėjami amarilių svogūnėliai vienetais (13 ar 14 lt.) Nusižiūrėjau patį gražiausią (nuotraukoj) ir jau griebsiu - pasirodo nebėra, parduota, bet dėžutės ir nuotraukos neišima-erzina pirkėjus ir tiek mad.gif
Atsakyti
o kai perzydi reikia nukirpt vis kota??
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2008 02 22, 15:26)
Kai prazydes idesiu ziedo nuotraukelia.O is kokio Jus miesto? smile.gif

Esu ir Kretingos smile.gif O kovo 15-16d. dalyvauju tarptautinej sunu parodoj Vilniuje. Tai kad vaziuosiu i ta puse faktas, tai gal ir susiziuretume mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų amariliai wub.gif Aš ir laukiu, kol maniškiai išaugins žiedkočius ir pradės žydėti. Dabar vienam vazone net 4 žiedynai lenda bigsmile.gif Pirmą kartą man taip pasisekė, turėtų įspūdingai atrodyt ax.gif
Atsakyti
visų jūsų amariliai labai gražūs thumbup.gif O gal kuri turite pilnavidurio vaikelį?- mielai nupirkčiau, nes parduotuvėse nerandu tokių. 4u.gif
Atsakyti