Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 19, 00:42)
As nesu spece, bet kiek skaiciau,tai manau kad svogunui tiesiog neuzteko jegu uzauginti ir prazydinti ziedeliu (per mazas ar per silpnas svogunas)  4u.gif
Cia mano tokia nuomone,ne argumentas  ax.gif  4u.gif

na nepasakyciau kad mazas svogunas. padovanojo jau zydinti, tik dar ziedai nepilnai issiskleide buvo, o po savaites nuvyto ziedai. lapai tai gyvi g.gif
Atsakyti
O gal nusaldyti buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 02 19, 21:25)
O gal nusaldyti buvo  g.gif

Gali buti, mama sake,kad amariliai nelabai megsta salcio g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveikutes.Pasidziaugsiu viesai ir as savo didziuoju amariliu. Manau, kad jis amarillis clown (ismeciau pakuote neisidemejus pavadinimo).Jo svogunas xxl.Dabar jau zydi.Trys ziedynkociai, du po 6 vienas 4 ziedu.Dideli... thumbup.gif .Atrodo fantastiskai, niekur taip dar nemaciau.Labai juokingai pasisuka ziedynkociai nakti, jei pajunta nors mazyte sviesele-palinksta i jos puse.Sianakt salia ant stalo palikau krautis baterija su mikro lempute, tai didziausias ziedynkotis palinko.Del visa ko parisau, kad nenuluztu.Tasausi su juo, kaip su mazu vaiku biggrin.gif .Auga grazuolis ir visus dziugina..
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 02 20, 12:36)
biggrin.gif Sveikutes.Pasidziaugsiu viesai ir as savo didziuoju amariliu. Manau, kad jis amarillis clown (ismeciau pakuote neisidemejus pavadinimo).Jo svogunas xxl.Dabar jau zydi.Trys ziedynkociai, du po 6 vienas 4 ziedu.Dideli... thumbup.gif .Atrodo fantastiskai, niekur taip dar nemaciau.Labai juokingai pasisuka ziedynkociai nakti, jei pajunta nors mazyte sviesele-palinksta i jos puse.Sianakt salia ant stalo palikau krautis baterija su mikro lempute, tai didziausias ziedynkotis palinko.Del visa ko parisau, kad nenuluztu.Tasausi su juo, kaip su mazu vaiku  biggrin.gif .Auga grazuolis ir visus dziugina..

Prašom nuotraukėlę įkelti, norim pamatyti šį grožį bigsmile.gif
Atsakyti
Fotkinu ja kasdien, kai tik fotkes imesiu i kompa ir ismoksiu parodyt visiems, butinai pasirodysiu ax.gif Dabar tarsi fotoreportaza kuriu nuo augimo iki zydejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 19, 21:51)
Ta zalia mane sudomino. O kiek uz ja noretumet? g.gif

Jau tuojau zydes.Ziedai tikrai labai grazus. thumbup.gif Kaina 15 lit.
Atsakyti
Sveikutes,kai buvau kokios 15 metu galvojau,kad amariliai tai "bobu" geles.Bet dabar as jas taip pamilau,juk toki nuostabus ziedai.
Dar gausiu bureliu negaliu pasigirt,bet ant palanges tris turiu bigsmile.gif ,du jau nuzydejo.Dabar laukiu ,mano pilnaviduris amarilis ruosiasi zydet.O kokios puokstes is ju grazios,pasaka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 20, 23:14)
Sveikutes,kai buvau kokios 15 metu galvojau,kad amariliai tai "bobu" geles.Bet dabar as jas taip pamilau,juk toki nuostabus ziedai.
Dar gausiu bureliu negaliu pasigirt,bet ant palanges tris turiu bigsmile.gif ,du jau nuzydejo.Dabar laukiu ,mano pilnaviduris amarilis ruosiasi zydet.O kokios puokstes is ju grazios,pasaka bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Taip, tikrai gražios gėlės. O gal Tavo pilnaviduris vaikiuką augina(nes vis nerandu pirkti), mielai "priglausčiau" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 02 21, 11:41)
Taip, tikrai gražios gėlės. O gal Tavo pilnaviduris vaikiuką augina(nes vis nerandu pirkti), mielai "priglausčiau"  4u.gif

Deja dar nieko naugina,as ji nesenai pirkau,pirma karta pas mane prazys.Saindien apziurejau,ant koto turi 4 ziedelius bigsmile.gif ,jau tuoj tuoj prazys,butinai imesiu nuotraukyte,jau matyt spalva-raudonas su baltu.Dar maciau pirkti kremini pilnaviduri,dabar gailiuosi,kad nenusipirkau.Nes jau vyras bara blush2.gif ,Eh ka jie supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2008 02 20, 15:34)
Jau tuojau zydes.Ziedai tikrai labai grazus. thumbup.gif Kaina 15 lit.

Kaina man priimtina, tik galvoju kaip pasiimti reiktu smile.gif Nors istiesu ir ziedeli noreciau pamtyti. Kovo 14 ar 15 vaziuosiu i Vilniu gal susitiktume kur pakeles kavinej ar degalinej ir nupirciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 21 vasario 2008 - 21:18
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 21, 23:15)
Kaina man priimtina, tik galvoju kaip pasiimti reiktu smile.gif Nors istiesu ir ziedeli noreciau pamtyti. Kovo 14 ar 15 vaziuosiu i Vilniu gal susitiktume kur pakeles kavinej ar degalinej ir nupirciau  mirksiukas.gif

Kai prazydes idesiu ziedo nuotraukelia.O is kokio Jus miesto? smile.gif
Atsakyti