Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Mano Lady Jane per naujuosius žydėjo.Nupjoviau stiebą,po to nudžiuvo ir lapai.Kažkuri čia patarė,kad lai stovi ant palangės ,šviesoje.Ir vakar apžiūrėjau,kad vėl lenda žiedelis. thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Noreciau ir as prie jusu prisijungti biggrin.gif
Turiu viena amarili, auginu nelabai seniai. Siuo metu turiu viena zydinti balta amarili, gail anezinau rusies ax.gif Tiesa dar yra ir standartinia tie dar nuo senu laiku amariliai, tik man ju niekaip nesisek aprazydinti g.gif
O dabar pasirodau kaip atrodom:
user posted image

Siuo metu zydi 7 ziedai
user posted image
Atsakyti
wub.gif Tiesiog pasaka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 13, 22:17)
Sveikute,
kaip tas mano svogunelis. Zinai, maniske tik dabar iskiso pumpura su ziedeliu. O kur tu atsiuntei, kaip nupjoviau lapus taip ir liko be lapu. Kazkaip siemet man keistai su tom gelem. Kai pries dvi savaites lauke pamaciau snieguoles, galvoju pasaulio pabaiga, jau vasaryje geles lauke zydi. doh.gif

Bus kaip toj pasakoj, kai pamotė žiemą išsiuntė našlaitėlę parnešti žibučių (ir ji parnešė ax.gif ) Rasim ir mes.
Tavo svogūnas kaip išlido 2 lapus, taip dabar ir stovi. Bet svogūnas laikosi tvirtai, kietas, tai aš ir nepergyvenu. Manieji kai peržydėjo, tai taip sukūdo, kad net baisu. Bet gyvena, vadinasi sustorės biggrin.gif
O tas svogūnas kur iš manęs gavai laikosi žemėse normaliai? Gal jis sublūdo ir miega g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 17, 01:09)
wub.gif Tiesiog pasaka thumbup.gif
Papildyta:

Bus kaip toj pasakoj, kai pamotė žiemą išsiuntė našlaitėlę parnešti žibučių (ir ji parnešė ax.gif ) Rasim ir mes.
Tavo svogūnas kaip išlido 2 lapus, taip dabar ir stovi. Bet svogūnas laikosi tvirtai, kietas, tai aš ir nepergyvenu. Manieji kai peržydėjo, tai taip sukūdo, kad net baisu. Bet gyvena, vadinasi sustorės biggrin.gif
O tas svogūnas kur iš manęs gavai laikosi žemėse normaliai? Gal jis sublūdo ir miega  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Maniskis be lapu iki siol stovejo(cia kalbu is tos serijos kur tau siunciau) o dabar ir lapiukas ir ziedelis iskiso nosytes.
O taviske, matyt pradziugino ir kaip sakant ''atidirbo'' dabar ilsisi. Labai panasu, kad miega smile.gif Pasitaiko..
Kericioji tai neitikinetinai nuostabu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 17 vasario 2008 - 12:26
Gal kas zinote kaip vadinasi sitas meilenis g.gif

user posted image

Isigijau svoguneli tai butu idomu zinot ka namie auginsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 18 vasario 2008 - 17:07
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 18, 17:05)
Gal kas zinote kaip vadinasi sitas meilenis  g.gif
Isigijau svoguneli tai butu idomu zinot ka namie auginsiu  ax.gif

Labai grazus wub.gif As irgi noreciau suzinoti saviskio pavadinima,bet manau kad tai nelabai imanoma,nes jei tai butu "veislinis"-butu uzrasyta, bent jau pas mane blush2.gif Gali buti kad cia koks nors hibridas NOID, nors pasitaiko visko 4u.gif
Atsakyti
mmmmm....kaip gaila.... unsure.gif
Nors si svoguneli isigijau is RS augintojos, bet ji irgi nezinojo ka tiek daug metu augina,,,, g.gif

visdelto viliuosi, kad atsiras zinanciu kokia tai veisle ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 18 vasario 2008 - 18:20
man pries savaite padovanojo amarili, labai graziai zydejo.bet tikrai nespejo dar ziedai issiskleis, o nuvyto sad.gif ka daryt??? as ant palanges pastaciau ji, gal sviesos per daug???padekit!gaila gelytes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 02 18, 21:46)
man pries savaite padovanojo amarili, labai graziai zydejo.bet tikrai nespejo dar ziedai issiskleis, o nuvyto sad.gif ka daryt??? as ant palanges pastaciau ji, gal sviesos per daug???padekit!gaila gelytes sad.gif

As nesu spece, bet kiek skaiciau,tai manau kad svogunui tiesiog neuzteko jegu uzauginti ir prazydinti ziedeliu (per mazas ar per silpnas svogunas) 4u.gif
Cia mano tokia nuomone,ne argumentas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 19 vasario 2008 - 00:43
Sveikos,mano mama tiek prisiauginusi amariliu,kad jau neturi kur deti.Gal kas nori pirkti.Raudonos pirmo stiebo ziedai jau beveik zydi.Apacioje matosi auga kitas stiebas su ziedais.Kita amarile zydes sviesiai zalia su baltu.(labai grazi) thumbup.gif .Paziurekit cia: http://public.fotki....nderu/amareles/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunderu: 19 vasario 2008 - 13:55
QUOTE(Sunderu @ 2008 02 19, 14:52)
Sveikos,mano mama tiek prisiauginusi amariliu,kad jau neturi kur deti.Gal kas nori pirkti.Raudonos pirmo stiebo ziedai jau beveik zydi.Apacioje matosi auga kitas stiebas su ziedais.Kita amarile zydes sviesiai zalia su baltu.(labai grazi) thumbup.gif .Paziurekit cia:                  http://public.fotki....nderu/amareles/

Ta zalia mane sudomino. O kiek uz ja noretumet? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ,štai ir as pagaliau prie jusu prisijungiau. Bandysiu ikelti savo grozi 4u.gif
Atsakyti