Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Laivite @ 2008 05 08, 13:06)
As tai manau kad cia rusis tokia nors kaip ant nuotraukos parodyta tai turetu buti aukstas  g.gif

o man dar graziau, kai jos ant trumpo koto ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O maniskiu kotai buvo,tai o joj joj,juokemes su vyru,kad reiks padet ant zemes,kad pro langa matytusi ziedas biggrin.gif
Bet man grazu ilgi,pvz.jei tuo metu koks baliukas biggrin.gif ,kokia puokstyte galima paciai surist thumbup.gif is to ziedo,man asmeniskai labai grazu puostes su amariliu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man ir ant ilgu grazus ir visai ant trumpuciu wub.gif
O jau puokstes su amariliais ar is ju vienu tai pacios nuostabiausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 08, 20:35)
Bet man grazu ilgi,pvz.jei tuo metu koks baliukas biggrin.gif ,kokia puokstyte galima paciai surist thumbup.gif  is to ziedo,man asmeniskai labai grazu puostes su amariliu thumbup.gif  thumbup.gif

As tai gaileciau savo "vaika" dovanoti kam nors ax.gif Nors pirktines laaabai grazu mirksiukas.gif

Va mano amarilis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 gegužės 2008 - 07:33
o kas nauja tema kurs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 09, 10:51)
o kas nauja tema kurs?  ax.gif

Va cia nauja tema http://www.supermama...howtopic=311281
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 09, 10:53)

nono.gif negalima kurti naujos temos,kol nebaigta senoji. Gausim velniu nuo moderatoriu rolleyes.gif damusam sita tema tada i kita keliaujam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 09 gegužės 2008 - 09:58
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 09, 10:58)
nono.gif  negalima kurti naujos temos,kol nebaigta senoji. Gausim velniu nuo moderatoriu  rolleyes.gif  damusam sita tema tada i kita keliaujam.

Ka jau cia bemusineti, jei vietos nulis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 gegužės 2008 - 10:00
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 09, 10:59)
Ka jau cia bemusineti, jei vietos nulis thumbup.gif

matai jie labai greitai gali ta nauja tema istrinti, maciau ne viena pavyzdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 09, 11:01)
matai jie labai greitai gali ta nauja tema istrinti, maciau ne viena pavyzdi  mirksiukas.gif

Suprantu- sistema yra sistema drinks_cheers.gif
O kaip Jums mano grozis?? wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti