Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 04, 00:11)
irnesakyk.gif nereikia lupti, nebent po lukštais puvinys įsimetęs būtų, tai nulupus lengviau apvalyti.

Aisku dabar ax.gif
Nes niekaip nesupratau kuriems galams tuos lukstelius lupt doh.gif
Atsakyti
BLYN mirksiukas.gif Mano vienintelio grazuolio amarilio balto su raudonai dryziais antrasis ziedu kotas /pirmasis net 4 ziedus isleido wub.gif / dar net neislindes lyg pradeda vysti doh.gif nesuprantu kas darosi, lieju su trasom zydinciom gelem unsure.gif

Nejau jis taip ir neparodys savo ziedu? g.gif
Atsakyti
Mergaites, jau kada rasiau, kad mano amarilys miega ar kas ten jam darosi, zodziu be lapu stovi, tai kaip yra taip yra . Pradedu rimtai nerimauti. Gal pradeti laistyti su trasom? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2008 02 07, 14:38)
Mergaites, jau kada rasiau, kad mano amarilys miega ar kas ten jam darosi, zodziu be lapu stovi, tai kaip yra taip yra . Pradedu rimtai nerimauti. Gal pradeti laistyti su trasom? verysad.gif

Nelaistyk, prabus. Kai gruodžio mėn pas kitus leido žiedus- aš nervinausi, kad maniškis miega, o dabar pradėjo žiedą leisti, bet dar jis pas mane tamsoje ir nelaistomas, o tai tuojau lapus užaugins.
Atsakyti
sveikutes smile.gif Mano naujas amarilis isaugino tris stiebus su ziedynais, tik dar visai neprasiskleides, neisivaizduoju koks bus. Pirkau simet lapkricio gale Amsterdamo turguj laabai dideli svoguna, pasodinau ji is karto, dabar jau ziedu laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 02 07, 13:47)
Nelaistyk, prabus. Kai gruodžio mėn pas kitus leido žiedus- aš nervinausi, kad maniškis miega, o dabar pradėjo žiedą leisti, bet dar jis pas mane tamsoje ir nelaistomas, o tai tuojau lapus užaugins.

jis jau praktiskai menuo stovi nelaistytas ir be lapu..todel nerimaju, vakar paziurejau tai net nesiruosia leisti.
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2008 02 07, 14:36)
jis jau praktiskai menuo stovi nelaistytas ir be lapu..todel nerimaju, vakar paziurejau tai net nesiruosia leisti.

O tai tu ji istrauk is vazono ir apziurek gal ten jau nieko nera ar koks sliekas gyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 02 07, 15:10)
O tai tu ji istrauk is vazono ir apziurek gal ten jau nieko nera ar koks sliekas gyvena  g.gif

kazkaip gaila, nes svogunas didelis kietas ir sakniukai nuo lapu dar zali. Bet , jei Jus manot, kad geriau istraukti - istrauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2008 02 07, 19:32)
kazkaip gaila, nes svogunas didelis kietas ir sakniukai nuo lapu dar zali. Bet , jei Jus manot, kad geriau istraukti - istrauksiu 4u.gif

Jokiu būdu netrauk schmoll.gif Aš suprantu, kad labai nekantru laukti, bet viskas gerai. Jis pats nuspręs kada pailsėjo. Jei svogūnas kietas, vadinasi viskas gerai. Kantrybės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2008 02 07, 13:47)

Jeigu jau parodė žiedstiebį - laikas pradėti laistyti. Lapai tai nėra blogai, nes per juos augalas 'kvėpuoja' , vykdo fotosintezę.
Atsakyti
Mano vienas irgi dar nė nemano gyvybės ženklų rodyt...vis dar laukiu,matyt dar nepailsėjo ax.gif
Atsakyti
Tik mėnuo lapų nerodo-mano du balti penkis mėnesius jokios žinios nedavė. Tik šį mėnesį pamačiau lapų liežuvėlius lendančius wub.gif Suprantama, kad sunku laukti, bet reikia apsišarvuot kantrybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 02 07, 20:56)

Jeigu jau parodė žiedstiebį - laikas pradėti laistyti. Lapai tai nėra blogai, nes per juos augalas 'kvėpuoja' , vykdo fotosintezę.

Sveikute,
kaip tas mano svogunelis. Zinai, maniske tik dabar iskiso pumpura su ziedeliu. O kur tu atsiuntei, kaip nupjoviau lapus taip ir liko be lapu. Kazkaip siemet man keistai su tom gelem. Kai pries dvi savaites lauke pamaciau snieguoles, galvoju pasaulio pabaiga, jau vasaryje geles lauke zydi. doh.gif
Atsakyti