Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(rena @ 2008 05 07, 17:58)
na ka galiu pasakyt g.gif
maniskis vienas tik skleis ziedus, o pasiziuriu kita puse svoguno, o ten dar vienas ziedkotis pradejo lysti bigsmile.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 05 07, 20:04)
Echh šiek tiek pavydžiu toms,kurios gali savo augintinius ištremti po obelim  ax.gif  aš visus į balkoną,į pavėsį surikiavau,vienas leidžia antrą žiedą(bordo,maximinis iš dėžutės) ir dideliai mano nuostabai pora leidžia vaikiukus  bigsmile.gif  Kada nors darysim turgų  biggrin.gif

Smagu bus thumbup.gif
Gal ir mano ka sugalvos pailseje lysvej tai galesiu targavot ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 07, 21:04)
Echh šiek tiek pavydžiu toms,kurios gali savo augintinius ištremti po obelim  ax.gif  aš visus į balkoną,į pavėsį surikiavau,vienas leidžia antrą žiedą(bordo,maximinis iš dėžutės) ir dideliai mano nuostabai pora leidžia vaikiukus  bigsmile.gif  Kada nors darysim turgų  biggrin.gif

oi nesigailėk, niekad nežinai koks "gėris" po ta obelim prie tavo gėliuko priskręs, paskui ir prie kitų gėlių pristot gali console.gif nors ir turiu kur vasarai pasodint, bet savo cibuliukais tikrai nerizikuosiu, ir kitiems nebepatariu schmoll.gif beje , gal pas ką afroditė pražydo? blush2.gif wub.gif
Atsakyti
O ant kurios palangės geriau laikyti nežydintį amarilį: ant rytinės ar vakarinės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 07, 21:04)
  Kada nors darysim turgų  biggrin.gif

user posted image turgus, bus turgus, noriu turgaus bigsmile.gif

QUOTE(babyface @ 2008 05 08, 08:38)
O ant kurios palangės geriau laikyti nežydintį amarilį: ant rytinės ar vakarinės?  g.gif

mastau.gif pas mane ant pietines g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 08, 09:50)
mastau.gif pas mane ant pietines g.gif

Pas mane namuose tik rytinės ir vakarinės palangės biggrin.gif Neturiu pietinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 08, 08:54)
Pas mane namuose tik rytinės ir vakarinės palangės  biggrin.gif Neturiu pietinių  biggrin.gif

na siaip tie amariliai mano poziuriu tai jie nelepus schmoll.gif kur pastatysi ten ir gerai biggrin.gif nors tuoj ateis kokia zinove ir man i galva duos user posted image arba kokiais pomidorais apmetys pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 08, 10:02)
nors tuoj ateis kokia zinove ir man i galva duos user posted image arba kokiais pomidorais apmetys  pomidorai2.gif

Oj, tikiuosi tokių dalykų forume nebus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 05 07, 21:51)
oi nesigailėk, niekad nežinai koks "gėris" po ta obelim prie tavo gėliuko priskręs, paskui ir prie kitų gėlių pristot gali console.gif nors ir turiu kur vasarai pasodint, bet savo cibuliukais tikrai nerizikuosiu, ir kitiems nebepatariu schmoll.gif beje , gal pas  ką afroditė pražydo? blush2.gif  wub.gif

Oi kaip laukiu kol prazys kad tik spetu pakol isvaziuosiu rolleyes.gif o kotas tai visai trumputis tik pumpuras toks didelis didelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 05 08, 12:09)
Oi kaip laukiu kol prazys kad tik spetu pakol isvaziuosiu  rolleyes.gif o  kotas tai visai trumputis tik pumpuras toks didelis didelis  wub.gif

pas mane raudono maximinio kotas trumpas buvo ir dabar neperilgiausias g.gif
Atsakyti
As tai manau kad cia rusis tokia nors kaip ant nuotraukos parodyta tai turetu buti aukstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 08, 09:02)
na siaip tie amariliai mano poziuriu tai jie nelepus schmoll.gif kur pastatysi ten ir gerai biggrin.gif nors tuoj ateis kokia zinove ir man i galva duos user posted image arba kokiais pomidorais apmetys  pomidorai2.gif

Maniskiai ant siaures vakaru palanges bigsmile.gif ir kad skleidziasi, kad zydi. Ryt ikelsiu fotke, nes siandien pamirsau nufotkinti ax.gif
Atsakyti
Labai laukiamos visu grazuoliu foto mirksiukas.gif
Atsakyti