Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(rena @ 2008 05 07, 13:35)
tai jau padovanojai biggrin.gif

Siandien kaip tik nesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 07, 13:40)
Siandien kaip tik nesiu 4u.gif

gales stebet, kaip ziedas skleisis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 07, 14:33)
OVat kaip buna- per pusantros savaites is pliko svoguno gavaosi GELE bigsmile.gif

Oho - kaip greit išlindo žiedkotis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 07, 14:00)
Oho - kaip greit išlindo žiedkotis  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

As irgi apakusi likau:))) Isvaziavau savaite, o jos eme ir prikrete man sposu- viena ziedkoti isleido, kita zydet sugalvojo mirksiukas.gif
Atsakyti
smagus pokstai wub.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu, vienos tik pradeda žydėti, o kitas jau metam į lauką sodinti?
Atsakyti
O mano du amariliai kaip sustingę dabar... Vienas yra išleidęs vieną ilgą lapą (kuris vis linksta žemyn), o kitas - viena lapą ir dar vieno lapo tokį nedidelį galiuką biggrin.gif Ir kaip sustojo abu augti - taip sustojo... Tai dabar išnešiau abu į kitą kambarį, kur daugiau saulytės šviesos patenka... Ten ir langą nuolat praveriu - tai gal nuo gryno oro ir saulutės pradės man greičiau jie augti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 07, 14:49)
niekaip nesuprantu, vienos tik pradeda žydėti, o kitas jau metam į lauką sodinti?

Viskas priklauso, kada pasodini ar prikeli is miego svogunus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 07, 14:49)
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 07, 14:52)

Viskas priklauso, kada pasodini ar prikeli is miego svogunus mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Taip taip jus dar tik laukiat svao groziu,o mums tik foto beliko verysad.gif ...
Lauksim kitu metu biggrin.gif
Atsakyti
na ka galiu pasakyt g.gif
maniskis vienas tik skleis ziedus, o pasiziuriu kita puse svoguno, o ten dar vienas ziedkotis pradejo lysti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Echh šiek tiek pavydžiu toms,kurios gali savo augintinius ištremti po obelim ax.gif aš visus į balkoną,į pavėsį surikiavau,vienas leidžia antrą žiedą(bordo,maximinis iš dėžutės) ir dideliai mano nuostabai pora leidžia vaikiukus bigsmile.gif Kada nors darysim turgų biggrin.gif
Atsakyti