Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Nežinau ar gerai padariau, bet savuosius jau ištrėmiau po obelim... lotuliukas.gif , tikiuosi nesušals... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 04, 18:48)
Nežinau ar gerai padariau, bet savuosius jau ištrėmiau po obelim... lotuliukas.gif , tikiuosi nesušals... g.gif

NEBIJOK,NE TU VIENA biggrin.gif
Atsakyti
Būryje smagiau nerimauti... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 05 04, 01:18)
Pražydo mano parsisiųstasis Elvas wub.gif Vienas stiebas žydi, kitą dar tik leidžia

Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 05 04, 01:18)
Pražydo mano parsisiųstasis Elvas wub.gif Vienas stiebas žydi, kitą dar tik leidžia wub.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 04, 12:47)
cia maniskis pilnaviduris,deja jis jau nuzydejes senai verysad.gif

kokie groziai bigsmile.gif wub.gif
greiciau jusu groziai vaikuotusi, gal ir man koks beibis kliutu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 05, 20:00)
kokie groziai bigsmile.gif  wub.gif
greiciau jusu groziai vaikuotusi, gal ir man koks beibis kliutu blush2.gif  biggrin.gif

Maniskis kazkuris tai mezga vaika prie saknu,kaip persodinau maciau,tik nebeatrenku kuris ar pilnaviduris ar baltasis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 05, 20:40)
Maniskis kazkuris tai mezga vaika prie saknu,kaip persodinau maciau,tik nebeatrenku kuris ar pilnaviduris ar baltasis. g.gif

as tai dabar irgi balto noreciau g.gif gal kitamet pasiseks nusipirkt mastau.gif
Atsakyti
Pritariu,labai graziai atrodo visiskai baltas kaip sniegas
http://public.fotki....s/baltasam.html
O as tai dar noreciau kreminio pilnavidurio,pernai maciau pirkt,bet susilaikiau.Ir dar ruzavo amarilio,maciau pirkt tokia svelniai ruzava matine spalva,liuks atrode. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 06, 18:00)
Pritariu,labai graziai atrodo visiskai baltas kaip sniegas
http://public.fotki....s/baltasam.html
O as tai dar noreciau kreminio pilnavidurio,pernai maciau pirkt,bet susilaikiau.Ir dar ruzavo amarilio,maciau pirkt tokia svelniai ruzava matine spalva,liuks atrode. thumbup.gif

nesierzink, su tuo baltu sniegeliu ax.gif
Atsakyti
sunglasses2.gif
Atsakyti
O maniskis irgi jau skleidziasi. Kai jau abu stiebai prasiskleis, tai nufotkinsiu ir ikelsiu foto mirksiukas.gif
O ta svoguneli, kur nupirkau draugei, tai per savaite eme ir isaugino ziedstiebi blink.gif O taip norejau tik svoguna padovanoti, kad pati stebetu ta procesa verysad.gif Vat kaip buna- per pusantros savaites is pliko svoguno gavaosi GELE bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 07, 13:33)
O ta svoguneli, kur nupirkau draugei, tai per savaite eme ir isaugino ziedstiebi blink.gif  O taip norejau tik svoguna padovanoti, kad pati stebetu ta procesa verysad.gif Vat kaip buna- per pusantros savaites is pliko svoguno gavaosi GELE bigsmile.gif

tai jau padovanojai biggrin.gif
Atsakyti