Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Dvi @ 2008 04 27, 21:55)
aciuks.gif O siandien dar pastebejau, kad jis ir trecia stieba leidzia bigsmile.gif

Augink iki rudens. Kai nudzius lapai, tada abu istrauk is vazono ir atskirk.

Ačiū už patarimą. 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri norit mažo balto su raudonais dryžiais amarilio vaikiuko? Dovanoju. Čia kažkuri anksčiau labai norėjo, bet, kai parašiau nebeatsiliepė. Vaikas atskirtas rudenį, peržiemojęs, dabar jau leidžia lapą, tikrai gyvas. Ne joks jis ten neveislinis, bet užtat pakankamai atsparus visokioms raudonligėms ir puviniams. Geriau, kad norėtoja būtų Vilniuje.

Jei mano olandiškieji neišgyvens po apipjaustymų, sakiau pasiliksiu vėl po du tokius baltus dryžuotus ir tradicinius raudonus. Bent nekelia jokių rūpesčių. Pikta aš dar vis ant tų gražuolių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 balandžio 2008 - 22:11
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 29, 00:10)
Gal kuri norit mažo balto su raudonais dryžiais amarilio vaikiuko? Dovanoju. Geriau, kad norėtoja būtų Vilniuje.

Jeigu neatsiras iš vilniečių, kas nori, tai aš norėčiau priglausti tą mažąjį amariliuką ax.gif Aš iš Klaipėdos.. Apmokėčiau siuntimo išlaidas... Vistiek jei jis nedidelis, tai supakavus į mažą dėžutę neturėtų daug sverti ir brangiai kainuoti siuntimas... ax.gif
Atsakyti
As saviskius siandien tik gavau ax.gif Pasodinau ir lauksiu zieduku smile.gif
Atsakyti
Oi kaip ilgai keliavo g.gif
Atsakyti
Sveikos.Kazin, kodel mano perzydeje amariliai lapu neleidzia?Abu buvo maximoj pirkti, abu graziausiai zydejo, bet ne lapalio neleidzia.Svogunai kieti, lyg ir viskas jiems gerai.J verysad.gif au pora menesiu po zydejimo...Gal turit kokiu minciu apie tai? verysad.gif
Atsakyti
As tai pasiziureciau ir saknis g.gif
Nes keista kad jie nuejo miegoti na pas mane vienas irgi yra toks stovintis svogunas bet jis po ivariu renimaciju tai del to toks bet jau matosi labai mazi lapu galiukai 4u.gif
O gal nelaistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 04 29, 11:46)
Sveikos.Kazin, kodel mano perzydeje amariliai lapu neleidzia?Abu buvo maximoj pirkti, abu graziausiai zydejo, bet ne lapalio neleidzia.Svogunai kieti, lyg ir viskas jiems gerai.J verysad.gif au pora menesiu po zydejimo...Gal turit kokiu minciu apie tai? verysad.gif

mano tai irgi maximiniai, bet su lapais g.gif
Atsakyti
Sveikutes,labai senai buvau beuzsukusi cia 4u.gif ...
Jums smagu ,kurios dar tik laukia ziedeliu..
O va as saviskius vakar i lauka pasodinau,nes kaip sakant ant palandes jau ne koks vaizdas biggrin.gif .Tegul kaupia jegas biggrin.gif ..Besodindama apziurejau jog tikriausiai vienas is maniskiu leliu tures,na dar toks visai visai mazytis prie saknyciu,dar baltas,bet manau ten tikrai vaikutis bus.Tik va dabar neatrenku ar ten mano baltasis amarilis ar pilnaviduris(geriau butu pilnaviduris biggrin.gif lotuliukas.gif ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 01, 11:26)
Sveikutes,labai senai buvau beuzsukusi cia 4u.gif ...
Jums smagu ,kurios dar tik laukia ziedeliu..
O va as saviskius vakar i lauka pasodinau,nes kaip sakant ant palandes jau ne koks vaizdas biggrin.gif .Tegul kaupia jegas biggrin.gif ..Besodindama apziurejau jog tikriausiai vienas is maniskiu leliu tures,na dar toks visai visai mazytis prie saknyciu,dar baltas,bet manau ten tikrai vaikutis bus.Tik va dabar neatrenku ar ten mano baltasis amarilis ar pilnaviduris(geriau butu pilnaviduris biggrin.gif  lotuliukas.gif ) blush2.gif

reiks ir man kai perzydes i lauka istremti g.gif
o tu tiesiai i dirva isodini g.gif
Atsakyti
As perzydejusius irgi i dirva susodinau thumbup.gif
Ziuresiu kas ten gausis man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 05 01, 20:07)
As perzydejusius irgi i dirva susodinau  thumbup.gif
Ziuresiu kas ten gausis man  g.gif

Kaip tik siendien ir as amarili lauke pasodinau, kaip ir balta kalija.
Atsakyti