Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

PADEKIT!!!nezinau kur amarili reikia laikyt? maniskio lapai auga didziuliai, o paskui nulinksta is svorio.gal jam per sviesu ir jis per greitai auga? ka man su tais lapasi didziuliais daryt? nes jie jau nebestovi, o krenta.verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2008 04 23, 18:00)

PADEKIT!!!nezinau kur amarili reikia laikyt? maniskio lapai auga didziuliai, o paskui nulinksta is svorio.gal jam per sviesu ir jis per greitai auga? ka man su tais lapasi didziuliais daryt? nes jie jau nebestovi, o krenta.verysad.gif  verysad.gif

pasiskaitinek tema merginos jau kazka yra snekejusios apie tuos lapus mirksiukas.gif
Atsakyti
Rena wub.gif

QUOTE(Pacific @ 2008 04 23, 17:00)

PADEKIT!!!nezinau kur amarili reikia laikyt? maniskio lapai auga didziuliai, o paskui nulinksta is svorio.gal jam per sviesu ir jis per greitai auga? ka man su tais lapasi didziuliais daryt? nes jie jau nebestovi, o krenta.verysad.gif  verysad.gif

Ir maniškis vienas taip daro,kai jam trūksta drėgmės.Palieju,po kokio pusvalandžio viskas thumbup.gif o lapų plotis apie 8 cm,ilgis gerokai virš 50,ir kaip toks mažas svogūnėlis(kokių 7 cm skersmens) sugebėjo tokius išsiauginti unsure.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagiras 4u.gif
Atsakyti
Mane pastininke isgazdino, sake, kad paste visokiu nesamoniu buna ir nereikia nusigast, jei siuntinuko kokia savaite negauni doh.gif As taip saviskiu laukiu mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 23, 20:34)
Rena  wub.gif
Ir maniškis vienas taip daro,kai jam trūksta drėgmės.Palieju,po kokio pusvalandžio viskas  thumbup.gif  o lapų plotis apie 8 cm,ilgis gerokai virš 50,ir kaip toks mažas svogūnėlis(kokių 7 cm skersmens) sugebėjo tokius išsiauginti  unsure.gif

Tai gal mano ir nulinksta, kad vandeno trūksta g.gif
Labai bijau, kad nesupūtų unsure.gif
Atsakyti
Na ir as pasodinau gauta Afrodite is jos gigantiskos bulves lenda ziedukas wub.gif Dvi tau didelis aciu thumbup.gif
Tik Beladonos dar nepasodinau nes skaiciau kad jos truputuka skiriasi nuo amariliu g.gif
Rena nuostabi gelyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 25 balandžio 2008 - 07:46
QUOTE(Laivite @ 2008 04 25, 09:42)
Na ir as pasodinau gauta  Afrodite  is jos gigantiskos bulves  lenda ziedukas  wub.gif  Dvi   tau  didelis aciu  thumbup.gif
Tik Beladonos dar nepasodinau nes skaiciau kad jos truputuka skiriasi nuo amariliu  g.gif
Rena nuostabi gelyte wub.gif

o manoji nymph pasirodo du is karto ziedstiebius leidzia bigsmile.gif thumbup.gif oi laukiu prazystant rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
O cia kas pas mane zydi
http://images35.fotk....jpg?1209107971
http://images33.fotk....jpg?1209108625
http://images36.fotk....jpg?1209108735
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 25 balandžio 2008 - 09:47
Užmačiau, kad Klaipėdos Akropolyje gėlių parduotuvėje prie centrinio įėjimo pardavinėja amarilius po 12 Lt thumbup.gif smile.gif Daugumoje vazonų yra išlindę po du žiedkočius thumbup.gif Paskubėkite, kol dar yra 4u.gif
Atsakyti
Rena, fantastiškas amarilis wub.gif Kaip tu ją tokią kompaktišką padarei, ar čia veislė žemaūgė g.gif
Laivites irgi gražuolės wub.gif Kaip čia pas jus tokiu metu žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 04 25, 10:45)
Lauksim pasirodant  mirksiukas.gif
O cia kas pas mane zydi

Nu jau koks grazuolis tas baltai-zalsvas wub.gif
Atsakyti