PADEKIT!!!nezinau kur amarili reikia laikyt? maniskio lapai auga didziuliai, o paskui nulinksta is svorio.gal jam per sviesu ir jis per greitai auga? ka man su tais lapasi didziuliais daryt? nes jie jau nebestovi, o krenta.
PADEKIT!!!nezinau kur amarili reikia laikyt? maniskio lapai auga didziuliai, o paskui nulinksta is svorio.gal jam per sviesu ir jis per greitai auga? ka man su tais lapasi didziuliais daryt? nes jie jau nebestovi, o krenta.
Ir maniškis vienas taip daro,kai jam trūksta drėgmės.Palieju,po kokio pusvalandžio viskas o lapų plotis apie 8 cm,ilgis gerokai virš 50,ir kaip toks mažas svogūnėlis(kokių 7 cm skersmens) sugebėjo tokius išsiauginti
Rena
Ir maniškis vienas taip daro,kai jam trūksta drėgmės.Palieju,po kokio pusvalandžio viskas o lapų plotis apie 8 cm,ilgis gerokai virš 50,ir kaip toks mažas svogūnėlis(kokių 7 cm skersmens) sugebėjo tokius išsiauginti
Na ir as pasodinau gauta Afrodite is jos gigantiskos bulves lenda ziedukas Dvi tau didelis aciu Tik Beladonos dar nepasodinau nes skaiciau kad jos truputuka skiriasi nuo amariliu Rena nuostabi gelyte
Na ir as pasodinau gauta Afrodite is jos gigantiskos bulves lenda ziedukas Dvi tau didelis aciu
Tik Beladonos dar nepasodinau nes skaiciau kad jos truputuka skiriasi nuo amariliu Rena nuostabi gelyte
Užmačiau, kad Klaipėdos Akropolyje gėlių parduotuvėje prie centrinio įėjimo pardavinėja amarilius po 12 Lt Daugumoje vazonų yra išlindę po du žiedkočius Paskubėkite, kol dar yra