sveikos, mano avietinis nužydėt baigia, tik nenufotografavau gaila , dar vakar gavau iš vienos mamytės vaikiukus sake balti su bordo dryželiais, kaži per kiek laiko pradeda tie svogunai žydėt, nes jie dar laaabai mažyčiai
Ps va toks mano avietukas :
http://www.uwlax.edu...oom-closeup.jpg
QUOTE(Lietuva @ 2008 04 20, 14:32)
Tai štai kokie jo žiedai:
tai tikrai klivija, o vaiku pas ja ten daugiau nera
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 20, 17:58)
Vis niekaip nedrystu nusipirkti klivijos neseniai vienoje bazeje maciau sviesiai geltona (beveik balta) klivija,suvirpejo sirdis, bet neisdrysau
o as geltona is forumietes pirkau, tik dar mazyte, tai zydes ji tik po 5-6m., nu bet as palauksiu
QUOTE(@asta @ 2008 04 20, 19:30)
as lygiai toki pat nusipirkus, jau dejau fotke, bet dabar jau beveik visi ziedai prasiskleide, dar imesiu pasigirti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 22, 09:56)
As irgi prisijungiu prie jusu Vakar nusipirkau amarili su dviem ziedkociais. Pirkau bordo, o kas gausis bus matyt. Ikelsiu foto, kai prasiskleis tas grozis
tai vis del to nusipirkai
QUOTE(rena @ 2008 04 22, 11:24)
tai vis del to nusipirkai
Ejau pirkti draugei amarilio svoguna, o gavosi kaip gavosi - nusipirkau dar ir sau gele Nu negalejau praeiti. Tai dabar susirgau ir sita "liga"
kazin kalijos su amariliais gerai draugauja , nes palange, esanti i saule, tik viena ir jei "liga" greit nesibaigs, tai nebetilps dideliais atstumais
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 11:17)
grazus
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 22, 11:45)
Ejau pirkti draugei amarilio svoguna, o gavosi kaip gavosi - nusipirkau dar ir sau gele Nu negalejau praeiti. Tai dabar susirgau ir sita "liga"
kazin kalijos su amariliais gerai draugauja , nes palange, esanti i saule, tik viena ir jei "liga" greit nesibaigs, tai nebetilps dideliais atstumais
na amarilis nuzydes ir vietos kalijoms karaliauti uzteks
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 11:17)
Grazus labai
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 12:44)
man irgi labai patinka, kas keisciausia - pirkau provincijoj gilioj - maximoj pries kokius 2-2.5 metu.... o Vilniuj nemaciau dar tokiu spalvyciu,, gal ieskot nemoku
as ir nemaciau
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 10:17)
Grazus
Mano Lemon Lime prazydejo Vakare pasistengsiu imesti nuotrauka.
Laivite, Teska, Missis, jums issiunciau registruotu pastu. Gaudykit. Persiuntimo kaina parasysiu irgi vakare - dabar neturiu cekio po ranka.
Laukiu nesulaukiu
QUOTE(Dvi @ 2008 04 22, 14:30)
Grazus
Laivite, Teska, Missis, jums issiunciau registruotu pastu. Gaudykit. Persiuntimo kaina parasysiu irgi vakare - dabar neturiu cekio po ranka.
jau gavau labai jums aciu, o kiek laimes buvo kai pastebejau, kad nymph jau ir ziedstiebi leidzia- po menesio rodysiu kaip zydi
QUOTE(missis @ 2008 04 22, 16:08)
jau gavau labai jums aciu, o kiek laimes buvo kai pastebejau, kad nymph jau ir ziedstiebi leidzia- po menesio rodysiu kaip zydi
Kaip faina Lauksim ziedu As nekantrauju saviskiu sulaukti, mirstu kaip noriu pamatyt
Is jusu uz persiuntima po 7.25Lt. Saskaita turit , o jei ne - sakykit, pasiusiu i AZ dar karta