Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

sveikos, mano avietinis nužydėt baigia, tik nenufotografavau gaila sad.gif, dar vakar gavau iš vienos mamytės vaikiukus sake balti su bordo dryželiais, kaži per kiek laiko pradeda tie svogunai žydėt, nes jie dar laaabai mažyčiai tongue.gif

Ps va toks mano avietukas : wub.gif

http://www.uwlax.edu...oom-closeup.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 22 balandžio 2008 - 10:29
QUOTE(Lietuva @ 2008 04 20, 14:32)
Tai štai kokie jo žiedai:

tai tikrai klivija, o vaiku pas ja ten daugiau nera g.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 20, 17:58)
Vis niekaip nedrystu nusipirkti klivijos  blush2.gif  neseniai vienoje bazeje maciau sviesiai geltona (beveik balta) klivija,suvirpejo sirdis, bet neisdrysau  ax.gif

o as geltona is forumietes pirkau, tik dar mazyte, tai zydes ji tik po 5-6m., nu bet as palauksiu tongue.gif

QUOTE(@asta @ 2008 04 20, 19:30)

Dar pasirodau raudonuoju,pirktu Maximoj,dėžutėje  wub.gif

as lygiai toki pat nusipirkus, jau dejau fotke, bet dabar jau beveik visi ziedai prasiskleide, dar imesiu pasigirti blush2.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 04 22, 09:56)
As irgi prisijungiu prie jusu blush2.gif Vakar nusipirkau amarili su dviem ziedkociais. Pirkau bordo, o kas gausis bus matyt. Ikelsiu foto, kai prasiskleis tas grozis bigsmile.gif

tai vis del to nusipirkai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 22, 11:24)
tai vis del to nusipirkai bigsmile.gif

Ejau pirkti draugei amarilio svoguna, o gavosi kaip gavosi 4u.gif - nusipirkau dar ir sau gele wub.gif Nu negalejau praeiti. Tai dabar susirgau ir sita "liga" yahoo.gif
kazin kalijos su amariliais gerai draugauja g.gif , nes palange, esanti i saule, tik viena ir jei "liga" greit nesibaigs, tai nebetilps dideliais atstumais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 11:17)
Ps va toks mano avietukas :    wub.gif

grazus bigsmile.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 04 22, 11:45)
Ejau pirkti draugei amarilio svoguna, o gavosi kaip gavosi 4u.gif - nusipirkau dar ir sau gele wub.gif Nu negalejau praeiti. Tai dabar susirgau ir sita "liga" yahoo.gif
kazin kalijos su amariliais gerai draugauja g.gif , nes palange, esanti i saule, tik viena ir jei "liga" greit nesibaigs, tai nebetilps dideliais atstumais  tongue.gif

na amarilis nuzydes ir vietos kalijoms karaliauti uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 11:17)

Grazus labai wub.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka, kas keisciausia - pirkau provincijoj gilioj - maximoj pries kokius 2-2.5 metu.... o Vilniuj nemaciau dar tokiu spalvyciu,, gal ieskot nemoku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 12:44)
man irgi labai patinka, kas keisciausia  - pirkau provincijoj gilioj - maximoj pries kokius 2-2.5 metu....    o Vilniuj nemaciau dar tokiu spalvyciu,, gal ieskot nemoku    tongue.gif

as ir nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 04 22, 10:17)
Ps va toks mano avietukas :    wub.gif

Grazus wub.gif

Mano Lemon Lime prazydejo wub.gif Vakare pasistengsiu imesti nuotrauka.

Laivite, Teska, Missis, jums issiunciau registruotu pastu. Gaudykit. Persiuntimo kaina parasysiu irgi vakare - dabar neturiu cekio po ranka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 04 22, 14:30)
Grazus wub.gif

Mano Lemon Lime prazydejo wub.gif Vakare pasistengsiu imesti nuotrauka.

Laivite, Teska, Missis, jums issiunciau registruotu pastu. Gaudykit. Persiuntimo kaina parasysiu irgi vakare - dabar neturiu cekio po ranka. mirksiukas.gif

jau gavau bigsmile.gif labai jums aciu, o kiek laimes buvo kai pastebejau, kad nymph jau ir ziedstiebi leidzia- po menesio rodysiu kaip zydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(missis @ 2008 04 22, 16:08)
jau gavau bigsmile.gif  labai jums aciu, o kiek laimes buvo kai pastebejau, kad nymph jau ir ziedstiebi leidzia- po menesio rodysiu kaip zydi ax.gif

Kaip faina thumbup.gif Lauksim ziedu smile.gif As nekantrauju saviskiu sulaukti, mirstu kaip noriu pamatyt blush2.gif
Atsakyti
Is jusu uz persiuntima po 7.25Lt. Saskaita turit mirksiukas.gif , o jei ne - sakykit, pasiusiu i AZ dar karta
Atsakyti