Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Dvi @ 2008 04 19, 01:33)
Merginos, gavau užsakytus amarilius!!!!!!!

Dabar praktinis klausimas. Kaip pristatyti į Kauną ir Anykščius? Gal turit pažįstamų, kurie kitą savaitę važiuoja Vilniun ir gali paimti? Visų kauniečių atiduočiau kuriai nors vienai, jūs ten vietoj jau pasidalintumėt. Nereiktų mokėti už persiuntimą ir nereiktų pergyventi, kad besiųsdami tuos svogūnus sutrins ax.gif

as irgi noreciau pastu, jei butu galima wub.gif 4u.gif
Atsakyti
na svogunai jau LT, tai laukiam vaiku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 19, 10:13)
Zinokit geriau per autobusu stoti,idetii dezute ir per diena bus.

Merginos, per autobusu stoti man neiseina perduoti. Stotis kitoj pusej miesto, as dabar be masinos, tai su mazu vaiku nelabai galiu as ta stoti pasiekti. Pastu issiusti galiu, jokiu problemu. Visos kurios norit pastu, parasykit man i AZ dar karta savo adresus.
Atsakyti
Labai gražu gėrėtis jūsų visų amariliais. Visi fantastiški ir kiekvienas savaip.
Aš turiu iveną iš maxmos - pirkau raudoną - pražydo baltas biggrin.gif Rašiau anksčiau ir foto buvau įdėjusi. maniškis irgi trumpučiu kotuku. Jau nužydėjo, stiebą nupjoviau, dabar skleidžiasi lapai.

Dabar turiu klausimėlį patyrusioms. Pas mus laiptinės koridoriuje žydi (jau antrą kart per metus) tokia gėlė. lapai lygiai kaip amarilio, tik auga ne iš svogūno, o iš šaknų. Gal čia kokia kitokia veislė ir žiedeliai štai kokie, bet stiebas vienas.
Aš manau, kad tai kitokia (gal hibridinė amarilio forma), o ką manote jūs?

P.S. Beje, aš jau vogsiu jį iš tos laiptinės, labai jau man patiko. O ten išmestas stovi. Tiksliau - vaikelį išsikasiu. 4u.gif

Tai štai kokie jo žiedai:

user posted image
Atsakyti
Man tai labai panašu į kliviją.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 20, 15:33)

Kerpena - aš visai ne į temą: matau, kad turi 5 vaikiukus. Mano brolis irgi tiek turi. Nuostabu -sveikinu turint tokį būrelį didelės laimės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 balandžio 2008 - 13:36
Del tos geles tai ji tikrai klivija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 04 20, 16:07)
Del tos geles tai ji tikrai klivija  4u.gif

Taip, jau išsiaiškinau - pavadinimas rūšies TERELLY.
Visgi klivijos yra amarilių šeimos atstovės, todėl ir susibalamutinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 20, 14:33)

Vis niekaip nedrystu nusipirkti klivijos blush2.gif neseniai vienoje bazeje maciau sviesiai geltona (beveik balta) klivija,suvirpejo sirdis, bet neisdrysau ax.gif
Atsakyti
Labukas merginos,turiu atliekamą amariliuką.Pirkau vienokį,pražydo kitoks... doh.gif du vienodi man nereikalingi....galėčiau parduoti,jei kuri norėtų.Nedidelis,šaknys dar tik pradeda klatis,skleidžias žiedas.Žydės panašiai ,kaip šioj nuotraukoj. Jei kas norėtų,į AŽ ok mirksiukas.gif

Dar pasirodau raudonuoju,pirktu Maximoj,dėžutėje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 20 balandžio 2008 - 18:31
Asta koks ziedas nuostabus ir spava ir dydis wub.gif
Atsakyti
As irgi prisijungiu prie jusu blush2.gif Vakar nusipirkau amarili su dviem ziedkociais. Pirkau bordo, o kas gausis bus matyt. Ikelsiu foto, kai prasiskleis tas grozis bigsmile.gif
Atsakyti