Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Ingerele @ 2008 04 17, 12:51)
as labai noreciau tokio  blush2.gif

Aš turiu tokio vaiką. Tik mano ne toks vešlus, mažesnis. Visą žiemą prastovėjo lapus numetęs, galvojau gal jau ir nusibaigs, bet dabar pradėjo leiti lapelį, vadinasi gyvas. Jei nori galiu atiduoti, jei Vilniuje gyveni.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 18, 09:27)
Aš turiu tokio vaiką. Tik mano ne toks vešlus, mažesnis. Visą žiemą prastovėjo lapus numetęs, galvojau gal jau ir nusibaigs, bet dabar pradėjo leiti lapelį, vadinasi gyvas. Jei nori galiu atiduoti, jei Vilniuje gyveni.

Jis ir turi žiemą be lapų būti biggrin.gif Svogūnas ilsisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 18 balandžio 2008 - 08:37
nengamo, lb faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 18, 09:37)
Jis ir turi žiemą be lapų būti  biggrin.gif  Svogūnas ilsisi  mirksiukas.gif

Kad vaikai paprastai nenumeta lapų. Turėjau kitą tuo pačiu metu atskirtą, tai jis su lapais buvo visą žiemą, tik naujų neaugino.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 18, 14:42)
Kad vaikai paprastai nenumeta lapų. Turėjau kitą tuo pačiu metu atskirtą, tai jis su lapais buvo visą žiemą, tik naujų neaugino.

pas mane ir vaikai lapus numeta g.gif
Atsakyti
Merginos, gavau užsakytus amarilius!!!!!!!

Dabar praktinis klausimas. Kaip pristatyti į Kauną ir Anykščius? Gal turit pažįstamų, kurie kitą savaitę važiuoja Vilniun ir gali paimti? Visų kauniečių atiduočiau kuriai nors vienai, jūs ten vietoj jau pasidalintumėt. Nereiktų mokėti už persiuntimą ir nereiktų pergyventi, kad besiųsdami tuos svogūnus sutrins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 04 19, 00:33)
Merginos, gavau užsakytus amarilius!!!!!!!

Dabar praktinis klausimas. Kaip pristatyti į Kauną ir Anykščius? Gal turit pažįstamų, kurie kitą savaitę važiuoja Vilniun ir gali paimti? Visų kauniečių atiduočiau kuriai nors vienai, jūs ten vietoj jau pasidalintumėt. Nereiktų mokėti už persiuntimą ir nereiktų pergyventi, kad besiųsdami tuos svogūnus sutrins ax.gif

As ketvirtadieni buvau Kaune doh.gif
Atsakyti
Kaip smagu thumbup.gif
Bet kaip juos parsigabenti iki Kauno g.gif
Atsakyti
As tai nieko pries ir pastu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 04 19, 10:30)
As tai nieko pries ir pastu  blush2.gif

Zinokit geriau per autobusu stoti,idetii dezute ir per diena bus.
Atsakyti
As ir noreciau per autobusu stoti thumbup.gif
Ir asmeniskai man susimokeciau uz siuntima nes as gyvenu prie Kauno ir paskui nera patogu makaluotis ir derintis po visa Kauna ir iekoti kas kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 18, 09:27)
Va toks jis,irgi atkeliavęs pas mane iš maximos.Bet jau du kartus džiugino mane žiedais  thumbup.gif  wub.gif

[

wub.gif
Atsakyti