Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

vaaaaauuu wub.gif wub.gif wub.gif kiek ziedu graziu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,senokai uzsukusi buvau blush2.gif .
Maniskiai amariliai jau senokai nuzydejo.Tai dabar vis galvoju...ka jus po to su jais darot?!
Gal dar palaikyt ant palanges ,o vasara nupjaut lapus ir ilsetis isnest.....
Ar ka??Pasidalinkit patirtim.Kada juos " migdyti". g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 04 16, 01:12)
Maniskiai amariliai jau senokai nuzydejo.Tai dabar vis galvoju...ka jus po to su jais darot?!

Pas mane amarilis irgi jau nužydėjo pavasario pradžioj, tai nupjoviau kotą ir paskui lapai nulinko, tad juos irgi nupjoviau... Kadangi svogūnas buvo užauginęs vaikutį, tai jį atskyriau ir pamačiau, kad didysis svogūnas apipuvęs, tad teko jį apipjaustyti... O dabar tiek tas apipjaustytas amarilis, tiek jo vaikutis jau užaugino po naują lapą... 4u.gif Pastebėjau, kad didysis svogūnas jau net antrąjį lapuką leidžia thumbup.gif Kažkaip vis širdyje tikiuosi, kad amarilis dar kartelį šią vasarą pradžiugins mane žiedais rolleyes.gif Bet iš kitos pusės galvoju, kad turbūt svogūnas visas savo jėgas išnaudojo praeito žiedo žydėjimui, tai nežinau, ar besulauksiu artimiausiu metu žieduku ax.gif Bet tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 04 16, 00:12)

Kad dabar kaip tik juos reikia laistyti, tręšti ir kitaip mylėti, kad svogūnas atsigautų ir sukauptų medžiagų kitų metų žydėjimui. Vasarą galima juos pasodinti lauke, kad daugiau maistinių medžiagų gautų. Bent jau tuos tradicinius. Dėl visokių olandiškų, veislinių ir kt. gražuolių girdėjau prieštaringas nuomones. Kai kas sako, kad darže, jei lietingas oras yra pavojus apipūdyti. Nors kai kurios sodina. Dar girdėjau, kad sodina šiltnamyje.
O migdomi kažkur vasaros pabaigoje, rudens pradžioje.
Atsakyti
na pagaliua prazydo ir mano amarilis rolleyes.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 16, 14:00)

na kaip pirma kart prazydinus amarili, tai visai neblogai blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 16, 13:56)
na pagaliua prazydo ir mano amarilis rolleyes.gif
user posted image

Grazutis, tik idomiai kotukai gan trumpi, nes maniskio tai dvigubai ilgesni kazkaip tai.. bet gal cia nuo rusies priklauso tikriausiai... 4u.gif
Visumoj tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 04 16, 14:42)
Grazutis, tik idomiai kotukai gan trumpi, nes maniskio tai dvigubai ilgesni kazkaip tai.. bet gal cia nuo rusies priklauso tikriausiai...  4u.gif
Visumoj tikrai  wub.gif

kotai siaip per trumpi g.gif
bet man tai ir graziau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
oo koks grozis!!!!!!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
Rena nuostabus ziedai wub.gif
O kas liecia kotus tai skaiciau kad nuo rusies priklauso koto ilgis thumbup.gif
Atsakyti