Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(braskel @ 2008 04 12, 20:27)
Va, grazuoliukas kaip ir mano  tongue.gif  4u.gif  wub.gif

Tavo irgi Maximoj pirktas?
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 12, 19:31)
Tavo irgi Maximoj pirktas?

ne, ne maksimoj, bet isvaizda tai identiska manajam smile.gif
Atsakyti
O mano Maximinis tik lapus leidzia cray.gif nors daviau vasara pailseti unsure.gif Kaip suprantu, pirmai turi ziedai pasirodyti rolleyes.gif o gal dar yra vilties,kad zydes bigsmile.gif
Atsakyti
laba panelytes 4u.gif

as taip pat uzsivedziau amariliu auginimu doh.gif siaip esu faunos gerbeja ir su flora daug reikalu neturejau, bet gimus dukrytei nusprendziau kad geles namus tikrai papuos bigsmile.gif

...vakar persodinau i vazonus...viena maximini bordava, o kita raudonai balta is sesers atsinesiau wub.gif na ziuresiu kaip man cia gausis su jais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2008 04 13, 09:03)
O mano Maximinis tik lapus leidzia cray.gif nors daviau vasara pailseti unsure.gif Kaip suprantu, pirmai turi ziedai pasirodyti rolleyes.gif o gal dar yra vilties,kad zydes bigsmile.gif

Ne visada pirma žiedas išlenda. Mano kai kuriems lapeliai pirma išlindo, bet neužilgo ir žiedas.
Atsakyti
Pagaliau ir maniškis pražydo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 13, 13:49)
Ne visada pirma žiedas išlenda. Mano kai kuriems lapeliai pirma išlindo, bet neužilgo ir žiedas.

verysad.gif Tai siemet nesulauksiu ziedu cry.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2008 04 13, 16:03)
Pagaliau ir maniškis pražydo  ax.gif

bigsmile.gif Koks grooozis wub.gif
Atsakyti
PADEKIT!!!nezinau kur amarili reikia laikyt? maniskio lapai auga didziuliai, o paskui nulinksta is svorio.gal jam per sviesu ir jis per greitai auga? ka man su tais lapasi didziuliais daryt? nes jie jau nebestovi, o krenta.verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pražydo...du stiebai po keturis žiedus ir dar trečias stiebas (neaišku kiek bus žiedų)

nemoku sumazint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 13 balandžio 2008 - 17:30
QUOTE(Dacor @ 2008 04 13, 17:19)
Pražydo...du stiebai po keturis žiedus ir dar trečias stiebas (neaišku kiek bus žiedų)

nemoku sumazint  doh.gif

Noretusi photo.gif bigsmile.gif

swoon.gif prisiprasiau lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 13 balandžio 2008 - 17:36
Mergaites, o ka jus darote, kai ziedai nuzydi? As nupjoviau viena ta nuzydejusi kota. Na, pjoviau paliekant koki 5 centrimetrus. g.gif Dabar galvoju, ar gerai padariau?

P.S. Bet pas Dacor koks grozis prasiskleide... Jetau, kiek ziedu, kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 13 balandžio 2008 - 17:37
Na nuzydejusius nupjaunu neziuriu kiek ten to koto palikti ir nepjaunu labai prie pat svoguno toleliau kiek ax.gif
O kokiu grazuoliu pridejot merginos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 13 balandžio 2008 - 18:05