Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(giekab @ 2008 04 09, 15:32)
na tai as taip ir darau, bet ar ne perdaug jiems tu trasu, jei kiekviena karta tuo vandeniu laistyt  g.gif
kiek kartu per savaite laistai ir po kiek mazdaug, i lekstute ar i vazona?  4u.gif

as tai kai laistau nueinu pasisemiu is akvos ir palaistau ax.gif
na kiek tai negaliu pasakyt, bet laistau i zeme g.gif
net nzn ar tai gerai ar blogai unsure.gif
Atsakyti
Jei skaitot angliskai, tai galit paskaityti CIA ir CIA apie prieziura, sodinima ir laistyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 09 balandžio 2008 - 15:41
Mano Maximinis irgi jau skleidžias. Vienas žiedas jau beveik pilnai, kiti dar laukia eilės. Berods bus 6 žiedai ant vieno koto ir dar vienas žiedkotis lenda. Labai gražus. Kai daugiau žiedų prasiskleis įdėsiu foto.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 01, 21:12)
Na dar karta ikeliu foto savo pilnavidurio,nes jau ziuriu kiti ziedeliai sugleibe,tai tuoj grozio neliks verysad.gif .Bet kaip jie man trumpai palyginus zydi,galetu ilgiau....
http://public.fotki....gelytes/am.html

kur butu galima rasti siu pilnaviduriu grazuoliu g.gif
Atsakyti
Pernai tai buvo Senukuose ir daug bet siemet kazkodel niekur nerandu visur nepilnaviduriai ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, kad mano tas apipjaustytas svogūnas (kurį teko gelbėt nuo puvinio), apie kurį jau buvau rašiusi anksčiau, jau pradėjo leisti naują lapelį thumbup.gif Vadinasi jis išgyveno po "operacijos" ax.gif Ir vaikukas, kurį atskyriau nuo to svogūno, irgi jau turi išleidęs didelį lapą thumbup.gif Tai laimės pilnos kelnės biggrin.gif Tik įdomu, jeigu amarilis jau žydėjo kovo mėnesį, ar galima vėl tikėtis žiedynkočio su naujais žiedais, ar dabar jis jau nebežydės ilgą laiką? unsure.gif
Dėl laistymo, tai aš laistau tiesiai į vazoną, bet pilu vandenį ne ant svogūno, o ties vazonėlio kraštais, kad vanduo nesiektų svogūno, o tiesiog palei kraštus nubėgtų žemyn į šaknis ax.gif Mano amariliui taip tinka ax.gif
Atsakyti
Sveikinu kad pavyko isgelbeti savo geliuka thumbup.gif
O del ziedu laisvai gali dar ir zydeti nes pas mane kartais taip jie sumastydavo thumbup.gif
O turiu uzsispyreli kuris nenori zydeti po visu operaciju schmoll.gif
As ir kartais laistau i vazono sona o kartais i lekstute o esu skaiciusi kad kol dar svogunas tik isodintas i vazona po ziemos miego stengtis reikia laikyti sausa kol pradeda leisti ar zieda ar lapus ir tik tada pradeti laistyti nes tokiu budu yra daugiau sansu sulaukti ziedu o ne lapu mirksiukas.gif
As ta pati pabandziau su savo tai dabar du svogunai leidzia pumpurus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 04 10, 09:37)
As ta pati pabandziau su savo tai dabar du svogunai leidzia pumpurus  wub.gif

as vakar isodinau svoguna, tai nelaisciau, eksperimenta darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Ziuresim kas gausis nes man tai kaip rasiau dviems turimiems pasitvirtino sis eksperimentas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 04 08, 17:45)
Jūsų amarilius šiandien išsiuntė iš Olandijos. Tikiuosi kitos savaitės pradžioj jie bus pas mane yahoo.gif

Kaunietės, gal kurios vyras važinėja į Vilnių ir galėtų juos visus bent parvežti į Kauną - ten jau išsidalintumėt?

thumbup.gif
mačiau Jolitux užsisakinėjo. ji kartais važinėja į Vilnių, bandysim su ja paderinti, kai jau svogūnėliai bus ax.gif
Atsakyti
Aš ir vieną stipriai buvau apipjausčius,nes puvinys nerealus buvo....galvojau tikrai reiks atsisveikint,nestik pusė svogūno belikę buvo,ir ką jūs sau manot bigsmile.gif atsigavo,lapų krūvą išleido,šaknys jau per vazono apačioje esančias skylutes matos.Valio valio thumbup.gif Ir dėkui už gražius žodžius mano žiedams wub.gif

P.S.dėl liejimo,kol pumpurą augina...juk po žiemos mes nesodinam svogūno į žemę,kol pumpuras kelis cm nepaaugęs,sausai juk būna...o kaip parduotuvėse-menesiais jie ten voliojas sausai,be žemių,žiedai beveik prasiskleidę...už tai per vasarą juos reikia lepint,kad savo svogūne prikauptų reikalingų meisto medžiagų,kad pumpurai po to sveiki augtų bet kokiomis sąlygomis mirksiukas.gif Aš nelieju tol kol "strielka" kokių 10 cm nepasiekia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 10, 16:34)
Aš ir vieną stipriai buvau apipjausčius,nes puvinys nerealus buvo....galvojau tikrai reiks atsisveikint,nestik pusė svogūno belikę buvo,ir ką jūs sau manot  bigsmile.gif  atsigavo,lapų krūvą išleido,šaknys jau per vazono apačioje esančias skylutes matos.Valio valio  thumbup.gif  Ir dėkui už gražius žodžius mano žiedams  wub.gif

nu thumbup.gif

o as vepla jauciu busiu svoguna su raudonlige nupirkus doh.gif
Atsakyti