Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(@asta @ 2008 04 08, 19:45)
Nai nai kaip gražu žiedelius jūsų matyti  wub.gif
Pasirodau ir aš  ax.gif

Labai grazus Lime. Maniskis irgi ziedus leidzia wub.gif
Atsakyti
na jau koks grozis pas @asta wub.gif

o as vepla irgi svoguna visa i zemes sukisau doh.gif prazus, reiks atkapstyti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Jeigu amarilis leidzia lapa ar galima ji laistyti ax.gif Kazkur girdejau,kad negali laistyti kol neprazydo 4u.gif Aciukas uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 09, 09:26)
Sveikutes  4u.gif Jeigu amarilis leidzia lapa ar galima ji laistyti  ax.gif  Kazkur girdejau,kad negali laistyti kol neprazydo  4u.gif  Aciukas uz atsakyma

Na, neisivaizduoju kaip gali nelaistoma gele prazysti doh.gif Na, gal cia taip reikia, bet savo amarili visad paliejau kol prazydo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 09 balandžio 2008 - 08:36
QUOTE(braskel @ 2008 04 09, 09:35)
Na, neisivaizduoju kaip gali nelaistoma gele prazysti  doh.gif  Na, gal cia taip reikia, bet savo amarili visad paliejau kol prazydo..  g.gif

Na as irgi galvojau kaip gele gali augti budama nelaistoma ax.gif Tai del to jusu ir klausiau mirksiukas.gif Aciukas uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
na manau nesamone schmoll.gif laistyti butina rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Man ir patarė pasodinto svogūno nelieti, kol nepasirodys žiedstiebis. Aš taip ir dariau - neliejau, kol nemačiau, kad pumpuras lenda iš svogūno. Nežina, ar liejamas irgi būtų pražydęs rolleyes.gif
O taigi amarilis turi svogūne prikaupęs visokių maisto medžiagų, iš jo ir maitinasi rolleyes.gif
Atsakyti
As galvoju, gal cia omenyje buvo turima, kad nelieti su trasomis? g.gif
Nes cia mergaites kalbejo, kad jo nereikia tresti kol ziedstiebis nebus ten iki tam tikro aukscio isauges... Na, zodziu, nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 09, 09:26)
Sveikutes  4u.gif Jeigu amarilis leidzia lapa ar galima ji laistyti  ax.gif  Kazkur girdejau,kad negali laistyti kol neprazydo  4u.gif  Aciukas uz atsakyma

QUOTE(braskel @ 2008 04 09, 09:35)
Na, neisivaizduoju kaip gali nelaistoma gele prazysti  doh.gif  Na, gal cia taip reikia, bet savo amarili visad paliejau kol prazydo..  g.gif

na tai apsvieskit ir mano - kaip daznai ji reikia laistyt vandeniu ir trasom, geriau is ryto ar vakare, ba po to dar supus pas mane amariliai nuo mano neismanymo 4u.gif
siuo metu pas mane jie isodinti pries kelias dienas, vakar atkapsciau, kad svoguno virsutine dalis matytusi, vienas svogunas turi viena lapa o kitas - du, ziedinkociu nera. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 09 balandžio 2008 - 14:08
QUOTE(giekab @ 2008 04 09, 15:07)
na tai apsvieskit ir mano - kaip daznai ji reikia laistyt vandeniu ir trasom, geriau is ryto ar vakare, ba po to dar supus pas mane amariliai nuo mano neismanymo  4u.gif
siuo metu pas mane jie isodinti pries kelias dienas, vakar atkapsciau, kad svoguno virsutine dalis matytusi, vienas svogunas turi viena lapa o kitas - du, ziedinkociu nera.  ax.gif

o tu laistyk su akvariumo vandeniu, o jei dar su nusiurbtu (visokiais sikaliukais), tai isvis thumbup.gif stai tau ir trasos mirksiukas.gif

o as iskart isodinus laisciau ir pasirode du ziedynkociai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 09 balandžio 2008 - 14:21
QUOTE(rena @ 2008 04 09, 15:20)
o tu laistyk su akvariumo vandeniu, o jei dar su nusiurbtu (visokiais sikaliukais), tai isvis thumbup.gif stai tau ir trasos mirksiukas.gif
o as iskart isodinus laisciau ir pasirode du ziedynkociai g.gif

na tai as taip ir darau, bet ar ne perdaug jiems tu trasu, jei kiekviena karta tuo vandeniu laistyt g.gif
kiek kartu per savaite laistai ir po kiek mazdaug, i lekstute ar i vazona? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 09 balandžio 2008 - 14:33
QUOTE(giekab @ 2008 04 09, 15:32)
na tai as taip ir darau, bet ar ne perdaug jiems tu trasu, jei kiekviena karta tuo vandeniu laistyt  g.gif
kiek kartu per savaite laistai ir po kiek mazdaug, i lekstute ar i vazona?  4u.gif

as tai zinau, kad negalima lieti ant pacio svoguno g.gif atsargiai ten reikia.
Ir kiek skaicius esu, patartina geles alistyti is ryto, t.y. pirmoje dienos puseje, bet cia manau tas gelems didelios itakos neturi...
Atsakyti