Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Va, idedu savo grazuole ax.gif
(Vis delto pirmas mano amarilius wub.gif )

Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 04 08, 11:23)
Va, idedu savo grazuole  ax.gif
(Vis delto pirmas mano amarilius  wub.gif )

kokia grazi bigsmile.gif thumbup.gif o spalvyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 08, 09:01)
Gal drėgmės trūksta  g.gif

Na lyg ir laistau g.gif ir kambary pas mus ne taip karsta kad isdziutu labai greitai g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif

Norėjau pademonstruoti savo amarilį, gal žinot kokia rūšis? musėt bus pati paprasčiausia rūšis g.gif
user posted image
Atsakyti
Jūsų amarilius šiandien išsiuntė iš Olandijos. Tikiuosi kitos savaitės pradžioj jie bus pas mane yahoo.gif

Kaunietės, gal kurios vyras važinėja į Vilnių ir galėtų juos visus bent parvežti į Kauną - ten jau išsidalintumėt?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 08, 08:50)
as maximoje nusipirkau, tai kolkas viskas tvarkoj g.gif bet pirkau tose dezutese, kur svogunas neisodintas biggrin.gif

Ir aš tokį nusipirkau,jau žiedynkotis išlindęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 04 08, 19:07)
Ir aš tokį nusipirkau,jau žiedynkotis išlindęs  wub.gif

As toki mamai pirkau,jau skleidzia zieda,po poros dienu nuvaziuosiu nufotkinsiu biggrin.gif Kiek skaiciavau ant vieno ziedinkocio bus 5 ziedai ir dar kitas lenda thumbup.gif
Atsakyti
Nai nai kaip gražu žiedelius jūsų matyti wub.gif

Pasirodau ir aš ax.gif

Lemon Lime

Salmon kartą jau rodžiaus,bet šioj nuotraukoj žiedo spalva labiausiai panaši į gyvai matomą smile.gif

O čia ne amarilis,bet amarilinių šeimos gėlė,pirkau paduotuvėje svogūną,pradžiugino žiedu,lenda dar vienas pumpuras wub.gif Sprekelia
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 04 08, 08:10)
Praeitą savaitę mačiau Maximoje buvo nukainotų amarilių svogūnų, tai galvojau imsiu ir nusipirksiu dar vieną, bet apžiūrėjau ir pamačiau, kad visi svogūnai jau buvo su raudonlige verysad.gif Tai teko atsisakyti tos minties įsigyti dar vieną amarilį... Įdomu dėl ko ta raudonligė taip puola amarilius? Nuo ko ji atsiranda? Gal kas žino?  unsure.gif

kokie pozymiai yra raudonliges, kad kartais nepatyrusiai nenusipirkt dar ir ligos blush2.gif

QUOTE(braskel @ 2008 04 08, 11:23)
Va, idedu savo grazuole  ax.gif
(Vis delto pirmas mano amarilius  wub.gif )

grazus thumbup.gif
o sakykit kai prazysta amariliai ar nenusvyra tas kotas, nereik jo pririst ir pan. - ar tokios bedos amariliams negresia g.gif
ir kaip svogunelius reik sodint - visa po zeme kist ar tik puse, kad virsus matytu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 08, 20:45)
Nai nai kaip gražu žiedelius jūsų matyti  wub.gif
Pasirodau ir aš  ax.gif

Lemon Lime

Salmon kartą jau rodžiaus,bet šioj nuotraukoj žiedo spalva labiausiai panaši į gyvai matomą smile.gif
O čia ne amarilis,bet amarilinių šeimos gėlė,pirkau paduotuvėje svogūną,pradžiugino žiedu,lenda dar vienas pumpuras  wub.gif Sprekelia

Na tas lemon koks grazus wub.gif wub.gif o tokios spalvos eina musu parduotuvese nupirkti? g.gif

QUOTE(giekab @ 2008 04 08, 20:56)
kokie pozymiai yra raudonliges, kad kartais nepatyrusiai nenusipirkt dar ir ligos  blush2.gif
grazus  thumbup.gif
o sakykit kai prazysta amariliai ar nenusvyra tas kotas, nereik jo pririst ir pan. - ar tokios bedos amariliams negresia  g.gif
ir kaip svogunelius reik sodint - visa po zeme kist ar tik puse, kad virsus matytu?  unsure.gif

Va, galiu parodyti savo amariliu su raudonliges pozymiu ant zietkocio CIA
Kaip suprantu ta raudonlige gali buti ir ant lapu, bei ant pacio svoguno - raudonos linijos tokios, na, apie tai buvo kaip ir sioj temoj kalbeta 4u.gif

O sodinant tai tikrai viso svoguno nereik po zeme sukisti smile.gif Manau, 2/3 reikia sodinti, o likusi dalis virs zemiu, ar ne? g.gif Na, bent jau mano pirktinis taip pasodytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 04 08, 21:36)
Na tas lemon koks grazus  wub.gif  wub.gif o tokios spalvos eina musu parduotuvese nupirkti?  g.gif
Va, galiu parodyti savo amariliu su raudonliges pozymiu ant zietkocio CIA
Kaip suprantu ta raudonlige gali buti ir ant lapu, bei ant pacio svoguno - raudonos linijos tokios, na, apie tai buvo kaip ir sioj temoj kalbeta  4u.gif

O sodinant tai tikrai viso svoguno nereik po zeme sukisti  smile.gif Manau, 2/3 reikia sodinti, o likusi dalis virs zemiu, ar ne?  g.gif Na, bent jau mano pirktinis taip pasodytas  4u.gif

labai dekui uz atsakymus 4u.gif reiks atkapstyt dali svogunu, kad matytusi, nes nezinodama kaip sodint gautus svogunelius visus i zeme ikisau, po to ziuriu lapai nulepo, bet gal del to kol prisitaiko - pereinamasis laikotarpis g.gif teks dabar atkapstyt gal prades augit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 08 balandžio 2008 - 20:45
[quote=braskel,2008 04 08, 20:36]
Na tas lemon koks grazus wub.gif wub.gif o tokios spalvos eina musu parduotuvese nupirkti? g.gif
As pirkausi irgi toki kaip Astos parduotuvej ir dabar vel kazkur maciau pirkti tik nepamenu parduotuves doh.gif
Asta labai grazios gelytes wub.gif
Atsakyti