Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Rasiunia @ 2008 04 06, 17:36)
Dvi, kaip tavo svogūnai...ar auga??

Lemon Lime leidzia 2 ziedkocius. Sambos kol kas kyso tik lapuku virsunes. Viena padovanojau anytai, tai nezinau kaip atrodo. O ketvirtasis, Elvas, dar nepasodintas. Palauksiu dar pora savaiciu ir tada sodinsiu, kad nezydetu visi vienu metu.

Jusu visu svoguneliai uzsakyti, laukiu kol issius. Tada mastysim kaip kiekvienai perduoti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 04 06, 18:57)
Lemon Lime leidzia 2 ziedkocius. Sambos kol kas kyso tik lapuku virsunes. Viena padovanojau anytai, tai nezinau kaip atrodo. O ketvirtasis, Elvas, dar nepasodintas. Palauksiu dar pora savaiciu ir tada sodinsiu, kad nezydetu visi vienu metu.

Jusu visu svoguneliai uzsakyti, laukiu kol issius. Tada mastysim kaip kiekvienai perduoti.

na tikiuosi visos pražys, o ir mūsų svogūnėliai bus geri. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2008 04 06, 16:28)
sveikos
netoli Vilijampoles turgaus uzejau i viena geliu salona - ten amariliai su pradetais formuot pumpurais po 15Lt, ar cia kaina normali ar yra ir kur pigiau tokiu isigyti?  g.gif  4u.gif

Maximoj dabar amarilių nukainavimas. 1 vnt. - 10 Lt
Atsakyti
Gaila kad neatidaro mano nuotrauku doh.gif
Bet galit paziuret mano albumeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 06, 13:54)
Bet ir kotas nelabai ilgas. Gal taip turi būti?

Aš tai pastebėjau, kad tas pats amarilis, kai žydi žiemą, kai mažiau šviesos, užaugina labai aukštus kotus. O kai žydi pavasarį, ar vasarą - daug trumpesnius. Tikriausiai kai šviesu greičiau žiedą išskleidžia.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 04 07, 08:38)
Maximoj dabar amarilių nukainavimas. 1 vnt. - 10 Lt

Visokiose maximose bijau pirkt nukainotas geles, kad kokiu parazitu kartu nenusipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 07, 11:57)
Aš tai pastebėjau, kad tas pats amarilis, kai žydi žiemą, kai mažiau šviesos, užaugina labai aukštus kotus. O kai  žydi pavasarį, ar vasarą - daug trumpesnius. Tikriausiai kai šviesu greičiau žiedą išskleidžia.

Ai, tai viskas tada gerai. Aš pagalvojau kad kažką ne taip darau. Ačiū labai, kad nuraminai. Šiaip visur pasižiūriu toks ilgas žiedkotis, tai pagalvojau, kad jau ką ne taip padariau. Matos, jau žiedas mano koks bus - tamsiai vyšninis. Jei mokėsiu, kai pražis įkelsiu nuotrauką.
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Turiu klausima: nuo ko gali gelsti amariliu lapai?
Jie pradeda geltonuoti nuo galiuku,ir taip kol visas nenugeltonuoja g.gif Kazkodel itariu raudonlige ar kaip ten ta liga vadinasi g.gif
Galima butu pasakyti,kad normalu,gal seni lapai. Nu bet ne-pirkau du amarilius,viena daviau mamai,pas viskas ciki leidzia naujus lapukus,pas mane irgi leidzia,bet labai trumpai jie pabuna zali verysad.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasigirti savo amariliu ax.gif
Niekada anksciau neauginau ju, o pernai anyta vaikiuka padovanojo, laikiau miegamajame ant palanges, tik labai mazai laisciau, o po to galvoju, kad gal jau reiketu laistyt g.gif Pernesiau i svetaine, karta i savaite laisciau, po kurio laiko nukrito lapai ir isleido ziedkoti, per menesi tas ziedkotis isaugo iki 60 cm ir ant jo 2 ziedai prasiskleide, kuriu diametras 16 ir 18 cm thumbup.gif

Taip pat noriu paklaust, kiek ziurejau jusu nuotraukas, tai kartu su ziedkociu yra ir lapai, o pas mane tik ziedkotis. Kodel taip yra? g.gif

O cia mano graziuole:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuduk: 07 balandžio 2008 - 20:39
QUOTE(giekab @ 2008 04 07, 19:33)
Visokiose maximose bijau pirkt nukainotas geles, kad kokiu parazitu kartu nenusipirkt  blush2.gif

Praeitą savaitę mačiau Maximoje buvo nukainotų amarilių svogūnų, tai galvojau imsiu ir nusipirksiu dar vieną, bet apžiūrėjau ir pamačiau, kad visi svogūnai jau buvo su raudonlige verysad.gif Tai teko atsisakyti tos minties įsigyti dar vieną amarilį... Įdomu dėl ko ta raudonligė taip puola amarilius? Nuo ko ji atsiranda? Gal kas žino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2008 04 07, 18:33)
Visokiose maximose bijau pirkt nukainotas geles, kad kokiu parazitu kartu nenusipirkt  blush2.gif

as maximoje nusipirkau, tai kolkas viskas tvarkoj g.gif bet pirkau tose dezutese, kur svogunas neisodintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 07, 21:25)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif  Turiu klausima: nuo ko gali gelsti  amariliu lapai?
Jie pradeda geltonuoti nuo galiuku,ir taip kol visas nenugeltonuoja  g.gif Kazkodel itariu raudonlige ar kaip ten ta liga vadinasi  g.gif
Galima butu pasakyti,kad normalu,gal seni lapai. Nu bet ne-pirkau du amarilius,viena daviau mamai,pas viskas ciki leidzia naujus lapukus,pas mane irgi leidzia,bet labai trumpai jie pabuna zali  verysad.gif

Gal drėgmės trūksta g.gif
Atsakyti