Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(@asta @ 2008 01 31, 10:34)
Vat man irgi vis mintis kyla yra ar ne dar "Magnus"  g.gif

Saaiotgalį kaip tik ten buvau, tai dabar ten berods "Eden park", jei teisingai pavadinimą prisimenu g.gif Gal čia tik pavadinimas pakeistas, o gal ir visai kita įmonė g.gif Nekoks sėklų ir gėlių pasirinkimas tiesą sakant man pasirodė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 31, 00:45)
Aciu mergytes uz gera zodi pirkau pries gerus 4 metus  Kaune Magnus dekoratyviniu augalu centre kurio jau turbut dabar nera  verysad.gif turejau viena dar kitoki  plonensniais ziedukais  kuris didziajam yra is kaires mazesnis cia kita rusis bet isveziau pas mama ir neissaugojau o sita dabar parsigabenau namo rolleyes.gif
O galit mano albumeli  kuris yra parase paziuret jei nesimato cia mirksiukas.gif

Pagaliau ir as pamaciau ta grozi wub.gif ir klivija nuostabi wub.gif

Gal ir vaikiuku turi sitie tavo augintiniai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Man šitos gėlės irgi labai gražios. Turiu vazonelią , dabar jau du gal kokiu dvylika metų. Tik nežinau kas pasidarė , pernai jau tokiu laiku jos pas mane beveik žydėjo. o dabar jokio ženklo kad žydės , tik lapai po truputi gelsta.
Aš vasara jas persodinau , padalinau i du vazonus , dar labai daug svogunėliu išmečiau ( nors buvo labai gaila , draugei siuliau tai atsisakė. Jos nuomone tos gėlės tik bobutės augina ) . O man jos labai wub.gif , vien del žiedu kurie taip gražiai žydi kiekviena pavasari . Norėčiau dar ir kitokiu atspalviu , mačiau čia pas kažka yra .

Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2008 01 31, 23:26)
Man šitos gėlės irgi labai gražios. Turiu vazonelią , dabar jau du gal kokiu dvylika metų.  Tik nežinau kas pasidarė , pernai jau tokiu laiku jos pas mane beveik žydėjo. o dabar jokio ženklo kad žydės , tik lapai po truputi gelsta.
Aš vasara jas persodinau , padalinau i du vazonus , dar labai daug svogunėliu išmečiau ( nors buvo labai gaila , draugei siuliau tai atsisakė.  Jos nuomone tos gėlės tik bobutės augina ) .  O man jos labai   wub.gif , vien del žiedu kurie taip gražiai žydi kiekviena pavasari . Norėčiau dar ir kitokiu atspalviu , mačiau čia pas kažka yra .

Ne išmesti tokias gėlytes reikia, o pasiūlyti SM temoj "Dovanoju", ir pačiai širdies neskaudėtų, ir kitus tos gėlytės pradžiugintų mirksiukas.gif
Pas mane ir vienus metus po persodinimo nežydėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 01 vasario 2008 - 09:26
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 31, 22:34)
tikriausia vyras ne iš Lietuvos partempė, nes pas mus nemačiau tokių...

Kad tarsi nebuvo isvaziaves niekur g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2008 01 31, 23:04)
Pagaliau ir as pamaciau ta grozi  wub.gif  ir klivija nuostabi  wub.gif
Gal ir vaikiuku turi sitie tavo augintiniai? g.gif  blush2.gif

Niu vaikuciu neturi sios uzsispyreles nors tu ka doh.gif
O apie amarilius esu girdejusi kad siti rusiniai labai sunkiai vaikuojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 01, 09:26)
Ne išmesti tokias gėlytes reikia, o pasiūlyti SM temoj "Dovanoju", ir pačiai širdies neskaudėtų, ir kitus tos gėlytės pradžiugintų mirksiukas.gif
Pas mane ir vienus metus po persodinimo nežydėjo.

Na va nežinojau del dovanojimo doh.gif .

O nei nežydės tai tikrai gaila verysad.gif .

O kur galima gauti kitokiu spalvu gėlių svogunėlių ?
Atsakyti
Dabar artejant pavasariui pasirodys ir geliu parduotuvese ivairesniu tik reikia pasizvalgyti atidziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2008 02 01, 13:03)
Na va nežinojau del dovanojimo  doh.gif .   

O nei nežydės tai tikrai gaila  verysad.gif .

O kur galima gauti kitokiu spalvu gėlių  svogunėlių ?

nežinau iš kur esi, bet jei iš sostinės ,tai mačiau ermitaže bent keturių rūšių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 02 01, 16:29)
nežinau iš kur esi, bet jei iš sostinės ,tai mačiau ermitaže bent keturių rūšių  4u.gif

Ačiu ,
Atsakyti
thumbup.gif ir jau su lendančiais žiedeliais ir žydės vienas, o kitas ilsėsis smile.gif
Atsakyti
Pražydo mano amarilis.Pirmą kartą 4 žiedai. user posted image
Atsakyti
Kokie visų žiedeliai gražūs bigsmile.gif wub.gif

surminas, kaip faina wub.gif Pas mane toks pats, ką tik žydėjo, 3 žiedukus užaugino, dabar kitą kotuką dar augina wub.gif
O kiti du skleidžiasi atrodo po du žiedelius bus. Daug žiedelių šiais metais turim wub.gif Tik galėtų ilgiau žydėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 01 vasario 2008 - 19:46