Vat man irgi vis mintis kyla yra ar ne dar "Magnus"

Saaiotgalį kaip tik ten buvau, tai dabar ten berods "Eden park", jei teisingai pavadinimą prisimenu

Vat man irgi vis mintis kyla yra ar ne dar "Magnus"
Aciu mergytes uz gera zodi pirkau pries gerus 4 metus Kaune Magnus dekoratyviniu augalu centre kurio jau turbut dabar nera
turejau viena dar kitoki plonensniais ziedukais kuris didziajam yra is kaires mazesnis cia kita rusis bet isveziau pas mama ir neissaugojau o sita dabar parsigabenau namo
![]()
O galit mano albumeli kuris yra parase paziuret jei nesimato cia
Man šitos gėlės irgi labai gražios. Turiu vazonelią , dabar jau du gal kokiu dvylika metų. Tik nežinau kas pasidarė , pernai jau tokiu laiku jos pas mane beveik žydėjo. o dabar jokio ženklo kad žydės , tik lapai po truputi gelsta.
Aš vasara jas persodinau , padalinau i du vazonus , dar labai daug svogunėliu išmečiau ( nors buvo labai gaila , draugei siuliau tai atsisakė. Jos nuomone tos gėlės tik bobutės augina ) . O man jos labai, vien del žiedu kurie taip gražiai žydi kiekviena pavasari . Norėčiau dar ir kitokiu atspalviu , mačiau čia pas kažka yra .
tikriausia vyras ne iš Lietuvos partempė, nes pas mus nemačiau tokių...
Pagaliau ir as pamaciau ta grozi
ir klivija nuostabi
![]()
Gal ir vaikiuku turi sitie tavo augintiniai?![]()
Ne išmesti tokias gėlytes reikia, o pasiūlyti SM temoj "Dovanoju", ir pačiai širdies neskaudėtų, ir kitus tos gėlytės pradžiugintų
![]()
Pas mane ir vienus metus po persodinimo nežydėjo.
Na va nežinojau del dovanojimo
.
O nei nežydės tai tikrai gaila.
O kur galima gauti kitokiu spalvu gėlių svogunėlių ?