Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(gekoniuke @ 2008 04 01, 22:40)
Dvi, labai dėkoju už rūpestį, bet savo afroditę jau turiu wub.gif gaila, kad neturiu kuom nufotografuot, nes gavau jau žydinčią. Draugas vakar padovanojo wub.gif atsiprašau už sutrugdymą blush2.gif

Jei ne paslatis kur pirko ax.gif
Atsakyti
sako iš ten pat kur ir pirmają, čia tipo per savo mamą, ir dar taip išsisuko jog jei aš žinosiu kur, tai jis jau tikrai bankrutuos blink.gif kažkas ne taip g.gif pabandysiu išsiaiškint konkrečiau
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 04 02, 00:58)
sako iš ten pat kur ir pirmają, čia tipo per savo mamą, ir dar taip išsisuko jog jei aš žinosiu kur, tai jis jau tikrai bankrutuos blink.gif kažkas ne taip g.gif  pabandysiu išsiaiškint konkrečiau

butu idomu g.gif
Atsakyti
Merginos, kurios sakėt, kad jūsų amariliai serga raudonlige (ar kaip ten tiksliai vadinasi), gal galit parašyt nuo ko prasidėjo ta liga? Ar iškart raudonos ryškios dėmės atsirado, ar po trupučiuką? Nes žiūriu, kad mano svogūnas, kurį gelbėdama nuo puvinio apipjausčiau ir užbarsčiusi cinamonu pasodinau į žemę, pradėjo rausti... Bet nėra labai ryškių dėmių, tiesiog žiūriu, kad svogūno viršutinis sluoksnis kai kuriose vietose pradėjo trupučiuka rausti, vos vos tokia kaip rožine spalva ir lyg tamsėja po trupučiuka... Išsigandau, ar čia ta raudonlige jai prasidėjo, ar kas? verysad.gif Nejaugi ji nebeišgyvens po apipjaustymo? verysad.gif Nuo ko ta raudonligė atsiranda? Kaip ją išgydyti, ar jau nebėra šansų, kad gėlytė išgis?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 04 02, 09:15)
Merginos, kurios sakėt, kad jūsų amariliai serga raudonlige (ar kaip ten tiksliai vadinasi), gal galit parašyt nuo ko prasidėjo ta liga? Ar iškart raudonos ryškios dėmės atsirado, ar po trupučiuką? Nes žiūriu, kad mano svogūnas, kurį gelbėdama nuo puvinio apipjausčiau ir užbarsčiusi cinamonu pasodinau į žemę, pradėjo rausti... Bet nėra labai ryškių dėmių, tiesiog žiūriu, kad svogūno viršutinis sluoksnis kai kuriose vietose pradėjo trupučiuka rausti, vos vos tokia kaip rožine spalva ir lyg tamsėja po trupučiuka... Išsigandau, ar čia ta raudonlige jai prasidėjo, ar kas?  verysad.gif Nejaugi ji nebeišgyvens po apipjaustymo?  verysad.gif Nuo ko ta raudonligė atsiranda? Kaip ją išgydyti, ar jau nebėra šansų, kad gėlytė išgis?

Na, gal Laivite pagelbes tau, nes berods ji skaiciusi apie sia liga, ir kelis puslapius atgal rase kaip ja gydyti g.gif
o as nors ir turiu si "geri", bet tokia gelyte jau pirkau gun_bandana.gif gun_bandana.gif
nors maniske jau ziedukus pradejo skleisti wub.gif , bet lapu neturi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 02 balandžio 2008 - 08:31
QUOTE(rena @ 2008 04 02, 01:24)
butu idomu g.gif

Gėlytę parvežė draugai iš Vokietijos, ji turėjo būt padovanota truputi vėliau, bet kai ji nusprendė žydėt- nebebuvo ko laukt. Nors tiesa sakant nujaučiau, kad gausiu ją, nes kai užsikepiau užsisakyt, tai prašė palaukt šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 04 02, 08:15)
Merginos, kurios sakėt, kad jūsų amariliai serga raudonlige (ar kaip ten tiksliai vadinasi), gal galit parašyt nuo ko prasidėjo ta liga? Ar iškart raudonos ryškios dėmės atsirado, ar po trupučiuką? Nes žiūriu, kad mano svogūnas, kurį gelbėdama nuo puvinio apipjausčiau ir užbarsčiusi cinamonu pasodinau į žemę, pradėjo rausti... Bet nėra labai ryškių dėmių, tiesiog žiūriu, kad svogūno viršutinis sluoksnis kai kuriose vietose pradėjo trupučiuka rausti, vos vos tokia kaip rožine spalva ir lyg tamsėja po trupučiuka... Išsigandau, ar čia ta raudonlige jai prasidėjo, ar kas?  verysad.gif Nejaugi ji nebeišgyvens po apipjaustymo?  verysad.gif Nuo ko ta raudonligė atsiranda? Kaip ją išgydyti, ar jau nebėra šansų, kad gėlytė išgis?

Sveikos. Babyface, man regis tavo svoguno virsutinis sluoksnis pradejo naturaliai ruduoti, jis gi neturi buti zalias. Virsutinis sluoksnis turetu palaipsniui paruduot ir tapti sausu lukstu.
Atsakyti
Issiunciau saskaita Rasiuniai, Paledikei, Laivitei, ausrap, Jolitux, zinule, missis, teska. Berods nei vienos nepraleidau mastau.gif Jei ką praleidau, šaukit garsiai. Kai tik gaunu visų pinigėlius, iš karto užsakinėju.
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 04 02, 13:27)
Sveikos. Babyface, man regis tavo svoguno virsutinis sluoksnis pradejo naturaliai ruduoti, jis gi neturi buti zalias. Virsutinis sluoksnis turetu palaipsniui paruduot ir tapti sausu lukstu.

Niu reiks pastebėti tą svogūną kurį laiką ir žiūrėti, kas toliau su juo darysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 04 02, 12:27)

O gal turit kas nors nuotrauka,kaip atrodo sergantis amarilio svogunas,nes maniskis turi keleta raudonu taskiuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 04 02, 12:58)
Issiunciau saskaita Rasiuniai, Paledikei, Laivitei, ausrap, Jolitux, zinule, missis, teska. Berods nei vienos nepraleidau mastau.gif Jei ką praleidau, šaukit garsiai. Kai tik gaunu visų pinigėlius, iš karto užsakinėju.

Rasiunia, Paledike, Jolitux, zinule, missis, teska - jusu pinigelius gavau. Laukiu pervedimu is dar 2 ir tada is karto uzsakineju.
Atsakyti
Raudonuoti tikrai gali ir savaime thumbup.gif o liga jau pasireiskia labiausiai kai pradeda ziedus ir lapus traukti na jiems neleidzia normaliai issitiesti ir vat ant vieno savo amarilio pastebejau kad kotas stipriai iskilo ir pradejo lenktis per ta vieta tai manau ilgai nelaukus pjausiu pumpura ir bandysiu nulukstinti ir ziuresiu kas dedasi su svogunu nes dazniausiai pradeda puti verysad.gif
Jei bus nedaug tai isplausiu peroksidu ir tepsiu zaluma brilijantine 4u.gif
Papildyta:
Dvi pervedziau pinigiukus 4u.gif
Atsakyti