Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Laukiau ziauriai, bet svogunai tai uz tokia kaina nekokie doh.gif
As rizikos nemegstu schmoll.gif
Labai norisi, bet palauksiu kaip seksis auginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 03 29, 18:01)
Žinok mama tokį maximoj šiandien pirko. Aišku, rizika, kad gali būti sumaišytos kortelės. Aš jai rodžiau tuos dėžutėse. Žiūriu jau yra pasodintų ir paaugusių ir nuotrauka toks kaip tavo , pilnaviduris, baisiai gražus. Kaina 9,99Lt.

kokiam mieste tu cia tokiu groziu aptikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 03 29, 18:01)
Žinok mama tokį maximoj šiandien pirko. Aišku, rizika, kad gali būti sumaišytos kortelės. Aš jai rodžiau tuos dėžutėse. Žiūriu jau yra pasodintų ir paaugusių ir nuotrauka toks kaip tavo , pilnaviduris, baisiai gražus. Kaina 9,99Lt.

unsure.gif pas mus buvo tik po 13lt ir dezutese svogunai su zeme ir vazoniuku g.gif o pasodintu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Dvi, o as noreciau Benfica ir Nymph smile.gif lauksiu saskaiteles 4u.gif
Atsakyti
Dvi noreciau as situ ax.gif
12 - Aphrodite
43 - Belladonna
Na kolkas tiek 4u.gif
Atsakyti
na ka, pas maniske berods 2 ziedstiebiai lenda bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi mano amarilis išaugino vaikiuką ir jis sparčiai augo, tai nutariau jį atskirti nuo mamos smile.gif Savaitgalį ėmiauso to darbo ir pamačiau, kad mano didysis svogūnas apipuvęs truputį... tai teko apipjaustyti jį ir iš svogūno liko tik kažkur pusę verysad.gif Tai apibarsčiau paskui cinamonu (nes kiek žinau galima arba anglimi arba tiesiog cinamonu apibarstyti. O kadangi neturėjau anglių, tai cinamonu užbarsčiau) ir įsodinau į sausą žemę... Dabar kurį laiką dar nelaistysiu, kol amarilis apsitrauks... Džiugu tai, kad vaikiukas sveikas ir leidžia lapelį thumbup.gif Tikiuosi, kad ir apipjaustytas svogūnas atsigaus ir prigis... ax.gif
Tik galvoju, o gal tą apipjaustytą svogūną tiesiog reikėjo dar nesodint į žemę, o ištrauktą palaikyt porą dienelių, kad apsitrauktų? Ar nieko baisaus, kad įkišau į sausą žemę? ax.gif
Atsakyti
galvojau galvojau ir sugalvojau, kad vis tiek noriu aš tų amarilių. tik gal pabandymui užteks man vieno. kai parodys savo grožį, tada ir bus matyti ar labai jiems trukdo tas nesveikumas.
Dvi, norėsiu Promise 1vnt. ax.gif
laukiu sąskaitėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi, man užsakyk Nymph. Ačiū.
Atsakyti
Na, ka. Sarasas toks:
Rasiunia Nymph
Peledike Promise
Laivite Aphrodite, Belladonna
ausrap Elvas
Jolitux Aphrodite
Missis Benefica, Nymph
zinule Elvas, Fairytale

Berods nei vienos nepraleidau g.gif Jei kuria praleidau - rekit smile.gif Pavelavusiu laukiu iki rytdienos, tada siunciu saskaita.

Paziurejau - Elvas nebera jau verysad.gif Issirinkit kitus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 01 balandžio 2008 - 11:35
QUOTE(Dvi @ 2008 04 01, 12:10)
zinule Elvas, Fairytale

Paziurejau - Elvas nebera jau verysad.gif Issirinkit kitus

Tai man tada vietoj jo Promise blush2.gif
Atsakyti
Dvi, labai dėkoju už rūpestį, bet savo afroditę jau turiu wub.gif gaila, kad neturiu kuom nufotografuot, nes gavau jau žydinčią. Draugas vakar padovanojo wub.gif atsiprašau už sutrugdymą blush2.gif
Atsakyti