Amariliai megsta ankstus vazonus. Nepersodinciau bent jau siais metais, nebent po poilsio.
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 28, 19:33)
Amariliai megsta ankstus vazonus. Nepersodinciau bent jau siais metais, nebent po poilsio.
Bet viename nedideliame vazone yra du dideli amrilių gumbai. jų gumbai yra žemėje net žemės į viršų dėl ankštumo yra iškelę, gumbo nesimato, ir vazonas yra skilęs dėl ankštumo ,bent jau aš taip manau. Dar gerai, kad yra įdėtas į kitą vazonėlį.
QUOTE(staselė @ 2008 03 28, 18:37)
Bet viename nedideliame vazone yra du dideli amrilių gumbai. jų gumbai yra žemėje net žemės į viršų dėl ankštumo yra iškelę, gumbo nesimato, ir vazonas yra skilęs dėl ankštumo ,bent jau aš taip manau. Dar gerai, kad yra įdėtas į kitą vazonėlį.
Na nematant tai negaliu ko nors teigti Vis tiek spresti jums
QUOTE(braskel @ 2008 03 27, 22:16)
Paskaiciau ir taip liudna pasidare... tai reiskia mano gelyte serganti? Ar beprazys? Nu liudna siaubingai, jei ims ir nuvys
Nereikejo man Laivites posto skaityti, o tai dabar taip liudna
Neliudek
Zinok ir man pasidare liudna ka pamaciau kad ir ant mano tu zarazu pilna
va dar ka perskaiciau"..Deguliai.Gydomi medžio anglimi.Kol kas vienintelis būdas.Išvalyti tas vietas ir pabarsyti medžio anglimi,jei ant svogūno,o lapus geriausiai nupjauti ir sunaikinti ...":verysad:
"..Raudonas demes ant amariliu svogunu naikinu taip: pirma pamirkau svoguna silpnam kalio permanganato tirpale, po to kai nudziusta- patepu tas vietas briliantine zaluma. Kol kas pavyksta isnaikinti..."
Sveikos visos. Gavau savo svogūnus, tai parodau ir jums. Svogūnai dideli, pora jau pradėję vos vos ir lapelius leisti. Bet... nėra taip kad būtų visiškai sveiki ir nepažeisti. Nuotraukose matysis. Nežinau kiek tai įtakos svogūno augimą po to , gal ir pirktiniai susodinti būna tokie patys - neįsivaizduoju, niekada apie tai nesusimąsčiau. Žodžiu, rodau ką turiu, o jūs jau spręskit užsakinėjat ar ne. Įtikinėti neįtikinėju nei vienos kaip ir nei vienos neatkalbinėju - žodžiu sprendimas jūsų. Man pačiai matyt šitų keturių pakaks, bet kadangi jau pažadėjau padėti jums užsakyti, tai dabar jau atgal nesitrauksiu
Jei kuri kokių nors svogūnų užsakinėti norėsit, palikit žinutę temoj - į AŽ nesiųskit, o tai greitai ten niekas netilps. Jūsų užsakymų laukiu iki balandžio 2d. Tada iki balandžio 5d. laukiu pinigėlių (sąskaitą atsiųsiu į AŽ kiekvienai, kuri norės pirkti), o tada darau užsakymą.
Va čia nuotraukos (vieno nėra nuotraukų, nes tik gavusi padovanojau anytai ir nenufotografavau, tai dabar teks tik žiedų nuotraukos laukti):
Svogūnai va taip supakuoti į maišelius, o maišeliai buvo sudėti į dėžę
Va šita svogūnas atrodo šiek tiek išpjautas. Kita pusė sveika ir graži
O va čia trečiasis:
Jei kuri kokių nors svogūnų užsakinėti norėsit, palikit žinutę temoj - į AŽ nesiųskit, o tai greitai ten niekas netilps. Jūsų užsakymų laukiu iki balandžio 2d. Tada iki balandžio 5d. laukiu pinigėlių (sąskaitą atsiųsiu į AŽ kiekvienai, kuri norės pirkti), o tada darau užsakymą.
Va čia nuotraukos (vieno nėra nuotraukų, nes tik gavusi padovanojau anytai ir nenufotografavau, tai dabar teks tik žiedų nuotraukos laukti):
Svogūnai va taip supakuoti į maišelius, o maišeliai buvo sudėti į dėžę
Va šita svogūnas atrodo šiek tiek išpjautas. Kita pusė sveika ir graži
O va čia trečiasis:
QUOTE(Laivite @ 2008 03 28, 20:18)
..Deguliai.Gydomi medžio anglimi.Kol kas vienintelis būdas.Išvalyti tas vietas ir pabarsyti medžio anglimi,jei ant svogūno,o lapus geriausiai nupjauti ir sunaikinti ...":verysad:
"..Raudonas demes ant amariliu svogunu naikinu taip: pirma pamirkau svoguna silpnam kalio permanganato tirpale, po to kai nudziusta- patepu tas vietas briliantine zaluma. Kol kas pavyksta isnaikinti..."
Dar kažkur skaičiau,kad po kiekvieno svogūno apipjaustymo būtina nuplauti ir dezinfekuoti peilį!!!
Šiaip daug ko sužinojau Rojaus soduose,amarilių ligoms yra atskira tema štai čia
Dvi,sveikinu sulaukus siuntinio bet svogūnai tiksliai nelabai gražūs Būtinai pasipasakok kaip sekas augti ir žydėti.Sėkmės jums Su užsakymu aš pasuoju
Pražydo maniškis,pirktas kaip "Salmon" bet man labiau į oranžinį neša
QUOTE(Dvi @ 2008 03 28, 20:46)
Man pačiai matyt šitų keturių pakaks, bet kadangi jau pažadėjau padėti jums užsakyti, tai dabar jau atgal nesitrauksiu
Nu as bandau, berods buvau Elvas nusiziurejus.
Dvi, as turbut susilaikysiu. Man labai grazu, bet nemoku as tu geliu tinkamai priziuret. Vyrui daug juoko sukeliau amariliais susidomejus... Siaip pas mus geliu nemazai, bet jis jas priziuri.
O as visai noreciau bent 3 uzsisaskyti
Jei tik pades Dvi
Jei tik pades Dvi
QUOTE(Laivite @ 2008 03 29, 10:08)
Tada rašyk temoj kokių nori
QUOTE(Dvi @ 2008 03 28, 20:46)
kadangi jau pažadėjau padėti jums užsakyti, tai dabar jau atgal nesitrauksiu
Jei kuri kokių nors svogūnų užsakinėti norėsit, palikit žinutę temoj..
Jei kuri kokių nors svogūnų užsakinėti norėsit, palikit žinutę temoj..
As gal surizikuosiu ir uzsakysiu savo mamukui Aphrodite
va sita... http://public.fotki..../aphrodite.html
Lauksiu zinutes su saskaiteles Nr.
QUOTE(Jolitux @ 2008 03 29, 19:35)
As gal surizikuosiu ir uzsakysiu savo mamukui Aphrodite
Žinok mama tokį maximoj šiandien pirko. Aišku, rizika, kad gali būti sumaišytos kortelės. Aš jai rodžiau tuos dėžutėse. Žiūriu jau yra pasodintų ir paaugusių ir nuotrauka toks kaip tavo , pilnaviduris, baisiai gražus. Kaina 9,99Lt.