Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Gavau pranešimą, kad mano amarilius šiandien išsiuntė. Dabar viskas priklauso nuo pašto greičio.
Atsakyti
Lauksim ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 18, 22:40)
štai toki gražuoli vakar nusipirkau wub.gif tikiuos jog svogūnas būtent taip ir pražys kaip žadėjęs g.gif

Labai linkiu,kad taip ir zydetu 4u.gif grazuolis wub.gif mirksiukas.gif kur pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 19 kovo 2008 - 11:18
Klaipėdos akropolyje
Atsakyti
Nusipirkau Lemon Lime assa.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 21, 13:57)
Nusipirkau Lemon Lime  assa.gif  sokiai.gif

Kaip tau faina drinks_cheers.gif As vis gailiu pinigu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 21, 19:04)
Kaip tau faina  drinks_cheers.gif  As vis gailiu pinigu  verysad.gif

Kad ne tiek daug ir mokėjau,apie 12 lt,tiksliai nežinau,nes dar kelis augiukus ėmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 21, 21:29)
Kad ne tiek daug ir mokėjau,apie 12 lt,tiksliai nežinau,nes dar kelis augiukus ėmiau  mirksiukas.gif

O kur pirkai, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 03 21, 21:29)
Kad ne tiek daug ir mokėjau,apie 12 lt,tiksliai nežinau,nes dar kelis augiukus ėmiau  mirksiukas.gif

As viena raudona be pavadinimo nuspirkau, tada dar visokiu kardeliu, kaliju,dar vazoniuka na ir palikau 150 litu pardej, tai jau biskiuka gaila, nors begalo norisi wub.gif kaip uzeinu, kaip visos gelytes grazios, tai nors numirk doh.gif Ir visu norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 03 21, 22:05)

Lietuvoje, jei pavyksa rasti, amariliai visai nebrangūs, tik iš užsienio siųstis brangoka, bet iš ten ir kokybė daug geresnio. Jau vien svogūnai kokio dydžio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 03 21, 21:05)

Didmeninės prekybos parduotuvėj.Svogūnas didelis,apie 8 cm skersmens,su dviem pumpurais wub.gif

Su tuo siuntimu,aš jau atlėgau,nors buvau pasiruošus,pas Dvi porą imti,RS paskaičiau atsiliepimus,apie iš ten siųstus amarilius,o jie ne kokie-pradžioj tik lapus augina,nes kogero jau buvo žydėję,arba išleidžia silpną žiedą.Peržydėjus pasirodo raudonligė,keli net stipriai serga sad.gif deja.
Tai manau,geriau čia nusipirkti,juolab,kad tikrai galima rast įdomių,mano pačios pirkiniai -įrodymas,jei ir įsimes puvinys ir nepavyks išgelbėt,tai už 12lt.pirktą išmest ne taip gaila,kaip už 30-50,aišku labai linkiu visoms,kad su puviniu netektų susidurti 4u.gif

Šiaip labai laukiu Dvi atsiliepimų apie jos siustus svogūnus,įdomu kaip kokybė ir išvaizda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 22 kovo 2008 - 14:06
QUOTE(daniele @ 2008 01 30, 12:08)
O vat ir mano gelyte, ech..ka daryti?kaip reanimoti? g.gif
user posted image

Matau, kad vazonas žiauriai per mažas doh.gif persodink į didesnį, būtinai atskirk "vaikus", nes jie alina motininį svogūną.Apie trečdalis svogūno turi būt virš substrato.Laistant žiūrėti, kad vanduo nepatektų ant svogūno. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 18, 13:52)
Prašau patarkit, kada reikia pradėti tręšti amarilius? Ar kai prabudo ir pradėjo leisti žiedstiebį, ar kai nužydėjo?
Ar prabudusį reikia tik su vandenuku palieti, kai išdžiūna žemė?
ir iš vis kada pradėti lieti - kai žiedstiebis pasirodo ar kai pradedam budinti, t.y. išnešam į šiltą šviesią patalpą?

Kol nepradeda augti žiedynstiebiai, laistyti saikingai.Kai išauga iki 6-8 cm, laistyti gausiau.Kai žiedynkočiai išauga iki 20cm, pradėt tręšti kas 10-15 dienų iki rugpjūčio( poilsio) vidurio.
Atsakyti