QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 17, 12:25)
Dvi prašom neapleist temos, amarilių dar yra norinčių. Tik gal būtų buve geriau jei būtumėt nurodžius iš kart puslapi iš kurio užsakot ir pageidaujamą procentą nuo sumos, taip kaip kad daro kitos mamos
Ir jei teisingai supratau pakanka užsakyt 4cibulius, kad atvežtu nemokamai, ar aš įsisvajojau?
Neapleidžiu temos, tikrai neapleidžiu. Puslapio ir neslepiu, juk ant nuotraukų matosi iš kur siunčiu. Tik % dėt nenoriu. Neužsiimu tarpininkavimu, kad užsidėti %. 3Lt užmesti ant kainos yra tik už tai, kad apsimokėtų naudoti savo kreditą ir administruoti užsakymą. Aš gi tik kompanijos savo pačios užsakymui ieškojau.
Taip, pakanka 4 cibulių, kad atvežtų nemokamai. Užtat ir nėra persiuntimo kainų prie mano nurodytų, ir jau anksčiau rašiau, kad parsiuntimas, jei mūsų daugiau, nekainuos. Žr. žemiau
Gi nesitikiu aš, kad kiekviena jūsų po 4 cibulius užsakinės
Daug kam ir vienas labai brangiai atrodo
O jei kuri pirksit daugiau kaip 4, tai be jokių problemų galit užsisakyti ir pačios. Kaip ir aš su savo pirmu užsakymu padariau
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2008 03 15, 15:22)
Tik svogūnas. Jei mūsų bus daugiau, parsiuntimas iki Vilniaus nieko nekainuos. O nuo Vilniaus dalinsimės.