Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Laivite @ 2008 03 17, 13:48)
nusivyliau tai juodai ir Senukais ir Maximomis nusipirkau du amarilius ir visai prazydo ne tie 

Nepasisekė sad.gif

Mano pirmas amarilis pirktas Maximoj,apie kurį gyriaus,tikiuos neteks nusivilti ax.gif nors kai pagalvoji,tai tas korteles sukeisti vienas juokas....
Atsakyti
Vat butent kad tas korteles sukeicia doh.gif Turbut kai transportuoja jos iskrenta o paskui is akies sukaisioja ir viskas rolleyes.gif
Nes viena tai pirkau is naujo padeklo tik ka atvezto tai tikrai nieks nespejo pribegti ir sumaisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 17, 12:25)
Dvi prašom neapleist temos, amarilių dar yra norinčių. Tik gal būtų buve geriau jei būtumėt nurodžius iš kart puslapi iš kurio užsakot ir pageidaujamą procentą nuo sumos, taip kaip kad daro kitos mamos mirksiukas.gif  Ir jei teisingai supratau pakanka užsakyt 4cibulius, kad atvežtu nemokamai, ar aš įsisvajojau? ax.gif

Neapleidžiu temos, tikrai neapleidžiu. Puslapio ir neslepiu, juk ant nuotraukų matosi iš kur siunčiu. Tik % dėt nenoriu. Neužsiimu tarpininkavimu, kad užsidėti %. 3Lt užmesti ant kainos yra tik už tai, kad apsimokėtų naudoti savo kreditą ir administruoti užsakymą. Aš gi tik kompanijos savo pačios užsakymui ieškojau. ax.gif
Taip, pakanka 4 cibulių, kad atvežtų nemokamai. Užtat ir nėra persiuntimo kainų prie mano nurodytų, ir jau anksčiau rašiau, kad parsiuntimas, jei mūsų daugiau, nekainuos. Žr. žemiau ax.gif Gi nesitikiu aš, kad kiekviena jūsų po 4 cibulius užsakinės ax.gif Daug kam ir vienas labai brangiai atrodo ax.gif O jei kuri pirksit daugiau kaip 4, tai be jokių problemų galit užsisakyti ir pačios. Kaip ir aš su savo pirmu užsakymu padariau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2008 03 15, 15:22)
Tik svogūnas. Jei mūsų bus daugiau, parsiuntimas iki Vilniaus nieko nekainuos. O nuo Vilniaus dalinsimės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 17 kovo 2008 - 18:02
QUOTE(@asta @ 2008 03 17, 14:38)
Mano pirmas amarilis pirktas Maximoj,apie kurį gyriaus,tikiuos neteks nusivilti  ax.gif  nors kai pagalvoji,tai tas korteles sukeisti vienas juokas....

Mačiau šiandien Ermitaže daug amarilių thumbup.gif Bet pirksiu tada kai jau žiedelis matysis išsiskleidęs ax.gif Nes taip ir pagalvojau, kad dabar tom kortelėm pasitikėti negalima schmoll.gif
Atsakyti
Prašau patarkit, kada reikia pradėti tręšti amarilius? Ar kai prabudo ir pradėjo leisti žiedstiebį, ar kai nužydėjo?
Ar prabudusį reikia tik su vandenuku palieti, kai išdžiūna žemė?
ir iš vis kada pradėti lieti - kai žiedstiebis pasirodo ar kai pradedam budinti, t.y. išnešam į šiltą šviesią patalpą?
Atsakyti
kaip ten del tu amariliu uzsakymo?
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 18, 21:49)

Dar nieks nevyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 18, 21:49)

QUOTE(Laivite @ 2008 03 18, 22:26)
Dar nieks nevyksta  ax.gif

Negavau dar saviškių, tai laukiu. Bet kokiu atveju norėčiau jums parodyti kokie realiai ten svogūnai, kaip supakuoti... Maža ką, gal nusivilsiu...
Atsakyti
Laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.royalcolo...r...&path=items
štai toki gražuoli vakar nusipirkau wub.gif tikiuos jog svogūnas būtent taip ir pražys kaip žadėjęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 18 kovo 2008 - 22:44
QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 18, 22:40)
http://www.royalcolo...r...&path=items
štai toki gražuoli vakar nusipirkau wub.gif tikiuos jog svogūnas būtent taip ir pražys kaip žadėjęs g.gif

Gražus wub.gif
Atsakyti
Tikekimes mirksiukas.gif Lauksim ziedu 4u.gif
Atsakyti