Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Laivite @ 2008 01 30, 13:07)
Cia mano grazuolis bet tik foto nelabai kokybiska ax.gif

Nerealu wub.gif kur pirkai?Seniai?

QUOTE(sigita @ 2008 01 30, 13:29)
Kaip suprasti persodinsi kai pradės leisti žiedą blink.gif  - tai jam kaput bus.

biggrin.gif Nebus kaput,taigi parduotuvėse pardavinėjami visai net nepasodinti,tik "nuogi"svogūnai,dažnai su pumpurais. Šiaip tai sveika paskaityti prieš tai buvusią temą,gal mažiau klausimų kils mirksiukas.gif

ji čia
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 30, 14:07)
Cia mano grazuolis bet tik foto nelabai kokybiska ax.gif
http://images34.fotk....jpg?1201632109

Kažkodėl man Tavo gėlytės nerodo? schmoll.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz gera zodi pirkau pries gerus 4 metus Kaune Magnus dekoratyviniu augalu centre kurio jau turbut dabar nera verysad.gif turejau viena dar kitoki plonensniais ziedukais kuris didziajam yra is kaires mazesnis cia kita rusis bet isveziau pas mama ir neissaugojau o sita dabar parsigabenau namo rolleyes.gif
O galit mano albumeli kuris yra parase paziuret jei nesimato cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 30 sausio 2008 - 22:49
Labai gražios gėlės thumbup.gif O čia klivija balta ar geltona?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 01 30, 22:59)
Labai gražios gėlės  thumbup.gif  O čia klivija balta ar geltona?

Gelsva tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 30, 22:45)
kita rusis bet isveziau pas mama ir neissaugojau o sita dabar parsigabenau namo rolleyes.gif

Aha nužiūrėjau ir aš jį,gražuolis wub.gif o kas nutiko,kad neišsaugojai?supuvo?Kaip gaila.. sad.gif
Vat man irgi vis mintis kyla yra ar ne dar "Magnus" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 30, 23:45)
O galit mano albumeli  kuris yra parase paziuret jei nesimato cia mirksiukas.gif

ogo, Laivite, prisižiūrėjau grožių, o kaktusų įdomumas, nieko sau... nematytų kokių.

O klivija man visai protą susuko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 01 31, 10:34)
Aha nužiūrėjau ir aš jį,gražuolis wub.gif  o kas nutiko,kad neišsaugojai?supuvo?Kaip gaila.. sad.gif
Vat man irgi vis mintis kyla yra ar ne dar "Magnus"  g.gif

Na zinokit del vietos stokos kai perzydejo jie istempiau pas mama kad per vasara atsigautu grynam ore o mama rudeniui atejus iskasinejo o tas vargsiukas per neapsiziurejima liko doh.gif
Vat as ir pagalvoju ar yra tas Magnusas g.gif
Atsakyti
Aš tik prieš Naujuosius pamačiau, kad nėra "Magnuso". O jis į kitą vietą išsikėlė, ar iš vis užsidarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 01 31, 13:34)
tas vargsiukas per neapsiziurejima liko doh.gif

Kaip gaila sad.gif

QUOTE(jediara @ 2008 01 31, 16:40)
Aš tik prieš Naujuosius pamačiau, kad nėra "Magnuso". O jis į kitą vietą išsikėlė, ar iš vis užsidarė? g.gif

Magnusas kažkada buvo Laisvės ir Vydūno alėjose,po to likęs tik Vydūno,o kaip dabar nebežinau,seniai pro tą pusę važiavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 31, 10:58)
ogo, Laivite, prisižiūrėjau grožių, o kaktusų įdomumas, nieko sau... nematytų  kokių.

O klivija man visai protą susuko.  thumbup.gif

Oi zinokit as kaip pikta buvau del tos klivijos nes man ja vyras parveze dovanu wub.gif
Nes ji labai auksta ne tokia kaip morkines tai as tiek pykau kur as ja desiu bet ji vargsiuke mane pradziugino nuostabiais ziedais kelis kartus is eiles wub.gif
Atsakyti
tikriausia vyras ne iš Lietuvos partempė, nes pas mus nemačiau tokių...
Atsakyti