Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Pentarda @ 2008 03 13, 12:20)
Su svogunu buvo viskas tvarkoje  thumbup.gif
... ta zieduka palikau, jis taip ir nunyko.... unsure.gif

Aciu 4u.gif
Man jau stresas verysad.gif Ne myli manes geles, uzpyko del persikraustymo, tai kersija dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 13 kovo 2008 - 11:32
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 18, 17:05)
Gal kas zinote kaip vadinasi sitas meilenis  g.gif

user posted image
Isigijau svoguneli tai butu idomu zinot ka namie auginsiu  ax.gif

Be galo graži gėlyte. sakykite kur šiuo laiku perkate tuos svogunelius? Tiek amarliu, tiek kaliju zinau irgi yra svoguneliai, tiek kitu geliu? Kaip jie buna ipakuoti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2008 03 13, 23:21)
Be galo graži gėlyte. sakykite kur šiuo laiku perkate tuos svogunelius? Tiek amarliu, tiek kaliju zinau irgi yra svoguneliai, tiek kitu geliu? Kaip jie buna ipakuoti?  Aciu

Yra pirkti ZALIOJ STOTELEJ mirksiukas.gif

Taip pat dabar visuose didziuosiuose Prekybos Centruose,bei seklu parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2008 03 13, 22:21)
Be galo graži gėlyte. sakykite kur šiuo laiku perkate tuos svogunelius? Tiek amarliu, tiek kaliju zinau irgi yra svoguneliai, tiek kitu geliu? Kaip jie buna ipakuoti?  Aciu

Vakar Ermitažo oranžerejoj tiek amarilių užvežė,net pilnaviduris buvo thumbup.gif kaip įpakuoti rolleyes.gif ogi svogūnas pasodintas į vazonėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kiek cia graziu ziudu prisiziurejau reiks ir man nusipirkt amarili labai jau dailiai zydi....
Atsakyti
Laukiu atvaziuojant nerealiai graziu amariliu svogunu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 14 kovo 2008 - 17:31
QUOTE(Dvi @ 2008 03 14, 18:31)
Laukiu atvaziuojant nerealiai graziu amariliu svogunu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dvi net širdis sustojo pamačius antrają, tokia panaši į mano afroditę, mano mama ją praktiškai supūdė, beveik puse svogūno bliaudama nupjausčiau, turiu dar šiokią tokią viltį jog išgyvens, visgi tai pirmoji gėlė kurią man padovanojo MB blush2.gif
Beje, o iš kur jų atvažiuojant lauki? blush2.gif
Atsakyti
aha,ir man įdomu pasidarė,iš kur parvažiuoja g.gif

Aš šiandien Maximoj nusipirkau "Salmon" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 03 14, 21:36)
Dvi net širdis sustojo pamačius antrają, tokia panaši į mano afroditę, mano mama ją praktiškai supūdė, beveik puse svogūno bliaudama nupjausčiau, turiu dar šiokią tokią viltį jog išgyvens, visgi tai pirmoji gėlė kurią man padovanojo MB blush2.gif
Beje, o iš kur jų atvažiuojant lauki? blush2.gif

Iš Olandijos. Neiškenčiau ir užsisakiau...
Atsakyti
Na tu Dvi ir greita as nespejau su tavo pasiulymu susisukti o tu jau lauki atvaziuojant doh.gif
O kaip atrodo Asta tavo grozis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 03 14, 22:00)
Na tu Dvi ir greita as nespejau su tavo pasiulymu susisukti o tu jau  lauki atvaziuojant  doh.gif

Tai kad kažkaip siūliau jungtis kartu, bet mano pasiūlymas nuskambėjo kaip balsas tyruose... ax.gif smile.gif Tai supratau, kad norinčių nėra, ypač jei vienas svogūnas daugiau kaip 10Lt kainuoja, o čia nors ir pigiau nei iš pradžių siūliau, bet visvien gerokai brangiau. Nors aš manau, kad jie verti tos kainos dėl savo grožio ir subrendimo laipsnio, kai garantuojamas stiebų ir žiedų kiekis ax.gif Ai, aš esu linkusi mokėti už grožį. Tiek čia, tiek ir kitur wub.gif Gyvenimas toks trumpas - kaip gėlės žiedas. Tegul jis bent būna be proooooto gražus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2008 03 14, 22:00)
O kaip atrodo Asta tavo  grozis  g.gif

Va toks
user posted image
Atsakyti
Aha,greita Dvi wink.gif galėjai ir mums pasiūlyt,būtume prisidėję prie užsąkymo ax.gif

Prie maniškio buvo korelė (tikiuos tikra g.gif ) nuotraukoj persikinė spalva,o kai pražys,matysim kas bus wink.gif būtinai pasirodysiu ax.gif
Papildyta:
Dvi matyt praleidau pro ausis ir akis,kad siūlei g.gif

Ir nuotraukytės nerodo sad.gif
Atsakyti