Pristatau savo grazuoli
Mano amarilis irgi jau pražydo dviem dideliais raudonais žiedais... Bet kažkodėl kotas pradėjo svirti į šoną... Ar čia jam sunku išlaikyt tuos du žiedus, ar kodėl taip? Gal kažkas blogai? Gal reik kokį pagalį įsmeigt ir pririšt kotą, kad nesvirtų į šoną? Bet kiek žiūriu jūsų nuotraukytes, tai kotai tiesiai stovi ir atlaiko net po 4 žiedus... Nežinau, ar verta sunerimti?
SOS nusipirkau su zieduku, bet ziedukas sustojo aukt, ir dziut pradejo ka daryt dregmes sociai Pjaut zieduka, ar dar kankintis ir laukt, kaip manot?
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 15:54)
SOS nusipirkau su zieduku, bet ziedukas sustojo aukt, ir dziut pradejo ka daryt dregmes sociai Pjaut zieduka, ar dar kankintis ir laukt, kaip manot?
O žiedukas išsiskleidęs? Jei taip tai gal jau peržydėjo O jei ne, gal perlaistei nors nėra jie lepūs šiuo klausimu atrodo
QUOTE(Owly @ 2008 03 12, 17:05)
O žiedukas išsiskleidęs? Jei taip tai gal jau peržydėjo O jei ne, gal perlaistei nors nėra jie lepūs šiuo klausimu atrodo
neissiskleides dar ir toks maziuku kokiu 5 cm. kotuku, mama augina, tai pas ja ogogo kokie ziedai buna, o maniskis, gal, kad is maksimos Mamos klausiau, jai taip nera buve
Perlaistyt negalejau, ir zeme nera slapia, ciut dregnoka.
Mama liepe palikt ramybej, o kaip jus manot?
Man visai su gelem pradejo nebesisekt
QUOTE(babyface @ 2008 03 12, 12:24)
Mano amarilis irgi jau pražydo dviem dideliais raudonais žiedais... Bet kažkodėl kotas pradėjo svirti į šoną... Ar čia jam sunku išlaikyt tuos du žiedus, ar kodėl taip? Gal kažkas blogai? Gal reik kokį pagalį įsmeigt ir pririšt kotą, kad nesvirtų į šoną? Bet kiek žiūriu jūsų nuotraukytes, tai kotai tiesiai stovi ir atlaiko net po 4 žiedus... Nežinau, ar verta sunerimti?
Pas mane ta spats buvo, atremk ta kota i kokia siena, kad sviesa butu priesingoj pusej. Pas mane tiesesi link sviesos ir issitiesino
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 15:54)
Maniskis prasiskleide, kai pastaciau ant lango. Jam labai patiko sviesa,ypac kai saulute pro langa sildydavo
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 16:12)
neissiskleides dar ir toks maziuku kokiu 5 cm. kotuku, mama augina, tai pas ja ogogo kokie ziedai buna, o maniskis, gal, kad is maksimos Mamos klausiau, jai taip nera buve
Nežinau tada, palauk dar Arba sergantis gal papuolė
O gal svogunui tiesiog seikatos neuzteko to kotelio iskelti.....
Man simet taip nutiko, bet tai buvo antras ziedynkotis,,,jo nesugebejo svogunas isaugint....nudziuvo ziedelis vos islindes apie 5cm....
Man simet taip nutiko, bet tai buvo antras ziedynkotis,,,jo nesugebejo svogunas isaugint....nudziuvo ziedelis vos islindes apie 5cm....
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 12, 18:26)
Pas mane ta spats buvo, atremk ta kota i kokia siena, kad sviesa butu priesingoj pusej. Pas mane tiesesi link sviesos ir issitiesino
Būtent jis ir pradėjo linkti į tą pusę, kur šviesa... O aš kažkaip net nepagalvojau, kad čia gėlytė taip šviesos nori ir lenkaisi į tą pusę Galvojau, kad kotas žiedų nebeišlaiko Tai dabar įsmeigiau pagaliuką ir pririšau kotą, kad tiesiai stovėtų ir nesilenktų Ačiū už patarimą
QUOTE(Pentarda @ 2008 03 13, 01:54)
O gal svogunui tiesiog seikatos neuzteko to kotelio iskelti.....
o kaip pats svogunas? Tai man jauciu reikia ta zieduka nupjaut ir duot svogunui ilsetis, bet jis pas mane nezydejo, gali but, kad jau su vienu nupjautu ziedu pirkau
Pas mane su amariliais pirktiniais irgi tas pats stovejo isleide tokius apdziuvusius pumpurus bet kai buvo saulute tai istenge siaip ne taip iskleisti kelis zidelius bet as jo ir nevarginau daugiau nupjoviau tegu ilsisi svogunas nes labai jau liudnas jis
QUOTE(teska @ 2008 03 13, 12:48)
o kaip pats svogunas? Tai man jauciu reikia ta zieduka nupjaut ir duot svogunui ilsetis, bet jis pas mane nezydejo, gali but, kad jau su vienu nupjautu ziedu pirkau
Su svogunu buvo viskas tvarkoje
... ta zieduka palikau, jis taip ir nunyko....