Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Pristatau savo grazuoli hi.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mano amarilis irgi jau pražydo dviem dideliais raudonais žiedais... Bet kažkodėl kotas pradėjo svirti į šoną... Ar čia jam sunku išlaikyt tuos du žiedus, ar kodėl taip? g.gif Gal kažkas blogai? Gal reik kokį pagalį įsmeigt ir pririšt kotą, kad nesvirtų į šoną? ax.gif Bet kiek žiūriu jūsų nuotraukytes, tai kotai tiesiai stovi ir atlaiko net po 4 žiedus... Nežinau, ar verta sunerimti? g.gif
Atsakyti
SOS nusipirkau su zieduku, bet ziedukas sustojo aukt, ir dziut pradejo ka daryt dregmes sociai doh.gif Pjaut zieduka, ar dar kankintis ir laukt, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 15:54)
SOS nusipirkau su zieduku, bet ziedukas sustojo aukt, ir dziut pradejo ka daryt dregmes sociai  doh.gif  Pjaut zieduka, ar dar kankintis ir laukt, kaip manot?

O žiedukas išsiskleidęs? Jei taip tai gal jau peržydėjo mirksiukas.gif O jei ne, gal perlaistei unsure.gif nors nėra jie lepūs šiuo klausimu atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 03 12, 17:05)
O žiedukas išsiskleidęs? Jei taip tai gal jau peržydėjo  mirksiukas.gif  O jei ne, gal perlaistei  unsure.gif  nors nėra jie lepūs šiuo klausimu atrodo  unsure.gif

neissiskleides dar ir toks maziuku kokiu 5 cm. kotuku, mama augina, tai pas ja ogogo kokie ziedai buna, o maniskis, gal, kad is maksimos schmoll.gif Mamos klausiau, jai taip nera buve g.gif
Perlaistyt negalejau, ir zeme nera slapia, ciut dregnoka.
Mama liepe palikt ramybej, o kaip jus manot?
Man visai su gelem pradejo nebesisekt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 03 12, 12:24)
Mano amarilis irgi jau pražydo dviem dideliais raudonais žiedais... Bet kažkodėl kotas pradėjo svirti į šoną... Ar čia jam sunku išlaikyt tuos du žiedus, ar kodėl taip?  g.gif Gal kažkas blogai? Gal reik kokį pagalį įsmeigt ir pririšt kotą, kad nesvirtų į šoną?  ax.gif Bet kiek žiūriu jūsų nuotraukytes, tai kotai tiesiai stovi ir atlaiko net po 4 žiedus... Nežinau, ar verta sunerimti?  g.gif

Pas mane ta spats buvo, atremk ta kota i kokia siena, kad sviesa butu priesingoj pusej. Pas mane tiesesi link sviesos ir issitiesino thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 15:54)
SOS nusipirkau su zieduku, bet ziedukas sustojo aukt, ir dziut pradejo ka daryt dregmes sociai  doh.gif  Pjaut zieduka, ar dar kankintis ir laukt, kaip manot?

Maniskis prasiskleide, kai pastaciau ant lango. Jam labai patiko sviesa,ypac kai saulute pro langa sildydavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 12 kovo 2008 - 16:27
QUOTE(teska @ 2008 03 12, 16:12)
neissiskleides dar ir toks maziuku kokiu 5 cm. kotuku, mama augina, tai pas ja ogogo kokie ziedai buna, o maniskis, gal, kad is maksimos  schmoll.gif Mamos klausiau, jai taip nera buve  g.gif

Nežinau tada, palauk dar mirksiukas.gif Arba sergantis gal papuolė unsure.gif
Atsakyti
O gal svogunui tiesiog seikatos neuzteko to kotelio iskelti.....

Man simet taip nutiko, bet tai buvo antras ziedynkotis,,,jo nesugebejo svogunas isaugint....nudziuvo ziedelis vos islindes apie 5cm.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 12, 18:26)
Pas mane ta spats buvo, atremk ta kota i kokia siena, kad sviesa butu priesingoj pusej. Pas mane tiesesi link sviesos ir issitiesino  thumbup.gif

Būtent jis ir pradėjo linkti į tą pusę, kur šviesa... smile.gif O aš kažkaip net nepagalvojau, kad čia gėlytė taip šviesos nori ir lenkaisi į tą pusę doh.gif Galvojau, kad kotas žiedų nebeišlaiko doh.gif Tai dabar įsmeigiau pagaliuką ir pririšau kotą, kad tiesiai stovėtų ir nesilenktų smile.gif Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 13 kovo 2008 - 08:41
QUOTE(Pentarda @ 2008 03 13, 01:54)
O gal svogunui tiesiog seikatos neuzteko to kotelio iskelti.....

Man simet taip nutiko,  bet tai buvo antras ziedynkotis,,,jo nesugebejo svogunas isaugint....nudziuvo  ziedelis vos islindes apie 5cm.... sad.gif

o kaip pats svogunas? Tai man jauciu reikia ta zieduka nupjaut ir duot svogunui ilsetis, bet jis pas mane nezydejo, gali but, kad jau su vienu nupjautu ziedu pirkau cray.gif
Atsakyti
Pas mane su amariliais pirktiniais irgi tas pats stovejo isleide tokius apdziuvusius pumpurus bet kai buvo saulute tai istenge siaip ne taip iskleisti kelis zidelius bet as jo ir nevarginau daugiau nupjoviau tegu ilsisi svogunas nes labai jau liudnas jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 03 13, 12:48)
o kaip pats svogunas? Tai man jauciu reikia ta zieduka nupjaut ir duot svogunui ilsetis, bet jis pas mane nezydejo, gali but, kad jau su vienu nupjautu ziedu pirkau  cray.gif

Su svogunu buvo viskas tvarkoje thumbup.gif
... ta zieduka palikau, jis taip ir nunyko.... unsure.gif
Atsakyti