Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 03 02, 01:04)
As tai perku paprasta sodinuku substata,kad butu lengvas ir purus...Noriu dabar jusu paklaust ar jus saviskius tresiat??Nes ar as kazkur girdejus ar sapnavau biggrin.gif ,kad tu geliu kurios is svoguno nelabai rekomenduojama tresti...Kaip jus darot?Gal galima tresti pvz.kokiom zydinciu geliu trasom???? g.gif

As saviskius tresiu pomidoru trasom,kazkur forume skaiciau kad gerai..bet tik kai auga sode,o kai pradeda leist ziedus tada zydincioms gelems.Ir matau kad jiems tai patinka,va ir dabar laukiu 3 prazystant(vienas net 2 ziedkocius leidzia wub.gif )Svarbu leist per ziema gerai pailset mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai leidžia žiedus tręšiu Shultz Bloom Plus trąšomis. Vasarą, kai auga lauke, perlieju ir organinėmis . Žydi kiekvienais metais, tai gal joms ir patinka.
Atsakyti
Paskaičius forumą supratau, kad jūs savo amarilius vasarai į lauką pasodinat, o rudenį iškasat ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 02, 12:54)
Paskaičius forumą supratau, kad jūs savo amarilius vasarai į lauką pasodinat, o rudenį iškasat ar teisingai supratau?

Taip, dauguma taip daro ax.gif
Atsakyti
Aš taip nedarau unsure.gif Ir viskas gerai. Dabar kaip tik du žiedus leidžia. Apskritai jis man labai nelepi ir daug dėmesio nereikalaujanti gėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukuruku: 02 kovo 2008 - 15:34
QUOTE(wioletukas @ 2008 03 02, 11:54)

Ne visi turi kur išnešt į lauką. Pas mus visą laiką vazone auga.
Atsakyti
Pas mus irgi ir jau ne pirmus metus visai gerai jaučiasi g.gif
Atsakyti
Aš ir saviškių iki šiol nenešdavau į lauką, ir vienas vazonas (svogūnų gal kokie 4) žydi kiekvienais metais, va ir dabar 4 pumpurus leidžia, o kitas po persodinimo prieš 3 metus tik 1 kartą žydėjo verysad.gif Nors jo vaikelis pas mamą kasmet žydi, šiemet net 2 stiebai iš vieno svogūvo unsure.gif tiesa, mama jį vasarai lauke išsodina. Tia gal tai dar ir nuo veilės priklauso g.gif
Atsakyti
user posted imageMano gėlytės žiedelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2008 03 03, 12:51)
user posted imageMano gėlytės žiedelis wub.gif

Koks grazus wub.gif
Papildyta:
PARDUOTUVINES NAUJIENOS Pramones maximoj yra pirkti labai didelemis bulvemis amariliu jie dezutese po 13 litu spalvos balti, raudoni ir rausvi wub.gif
Taip pat Laisves alejos gale netoli Soboro yra geliu parduotuve tai ir yra amariliu bulviu pirkti raudoni balti ir rausvi dryzuoti bet cia kaip supratau rusiniai nes yra pavadinimai uzrasyti kaina cia 15 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti patarimo.Maniškis amarilis,olandiškasMary Jane,nuo kalėdų iki dabar jau 2 kartus žydėjo.Jo svogūnas labai didelis .Vazone iki kraštų lieka mažiau kaip po 1 cm.žemės.Nusipirkau dplatesnį vazoną,ir noriu,kai nužydės paskutinis žiedas jį persodinti.Ar galiu persodinti,ar reikia kiek palaukti.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O as saviski viena buvau po zydejimo pasodinus i lauka,lauke ir lapus buvau nupjovus ,nes galvoju jis nepailses.O dabar kambary,bet iki siol nezydi blink.gif
Atsakyti