Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

Manau nereikejo kirpti.....
Lapai tikrai netrukdo ziedkociuj.Mano vienas amarilis pernai zydejo,o siemet ne,gal nelabai tiko ziemojimo salygos.Tai gal ir taviskiuj taip pat. g.gif
Atsakyti
na, as tai zinau, kad kai nupjaunu savo amariliui lapus, tada jis po ramybes periodo isleidzia penkis ;lapus, o tik tada zieda. Beje, as kazkur skaiciau, kad zieda jis pradeda krauti, kai turi 5 lapus, tik nzn kodel? o pas jus su kiek lapu jie zydi? g.gif
Atsakyti
Labai įvairiai būna. Kartais numeta lapus ir pirmiausiai išleidžia žiedą. O kartais pirmiausiai išlenda lapai, o tik po to žiedas.
Toks baltas su raudonai dryžiais, tai niekada nenumesdavo lapų ir pražydėdavo, kada jam užeidavo, pvz. varsaros pradžioje. Tai šiemet pirmą kartą bandau migdyti.
O kai parsivežėm iš Olandijos rudenį 4 svogūnus ir visus pasodinau tą pačią dieną, tai irgi vieni pirma žiedus išleido, o kiti pirma lapus, bet visi žydėjo...
Atsakyti
O tai kazin dar yra tikimybe,kad maniskis prazys.Mezinau kodel,bet as ji pernai kai nuzydejo pasodinau i lauka.Po to i kambari ,,,,,Iki siol jis nezydi,o lapu tai daug turi. g.gif .Jauciu,kad nepailsejes unsure.gif
O mano baltas amarilis pirma iseido ziedkocius tik po to lapai pradejo lysti...
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 02 26, 10:33)
o pas jus su kiek lapu jie zydi? g.gif

Labai įvairiai biggrin.gif Vienas žydėjo su dviem lapais, kitas su trim, dar kitas irgi su trim, o dabar augina du naujus lapelius ir dar vieną žiedkotį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 25, 23:47)
Manau nereikejo kirpti.....
Lapai tikrai netrukdo ziedkociuj.Mano vienas amarilis pernai zydejo,o siemet ne,gal nelabai tiko ziemojimo salygos.Tai gal ir taviskiuj taip pat. g.gif

doh.gif Na kagi dekui uz info.Kita karta zinosiu verysad.gif
Atsakyti
Parodau ir as savo grozi: 3 kotai po 4 ziedus ant kiekvieno wub.gif
user posted image

Ir dar noriu paklausti - gal kas nors turit balta amarili arba baltai-raudonai dryzuota ir turit nereikalingu vaikiuku bei galetumet pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 26 vasario 2008 - 22:18
QUOTE(Dvi @ 2008 02 26, 23:16)
Parodau ir as savo grozi: 3 kotai po 4 ziedus ant kiekvieno wub.gif

Kur? Aš kažkodėl nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 02 26, 22:18)
Kur? Aš kažkodėl nematau  g.gif

Pataisiau. Jau rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 02 26, 22:19)
Pataisiau. Jau rodo smile.gif

thumbup.gif pasaka wub.gif Gal vaikiuku turi,mano mama labai tokio nori ax.gif
Atsakyti
DVI , na ir grožis, kaip aksomas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 27, 10:21)
thumbup.gif  pasaka  wub.gif  Gal vaikiuku turi,mano mama labai tokio nori  ax.gif

Neturi verysad.gif
Atsakyti