Sveiki!
Gal pakonsultuosite, ar galiu savo bloga savijauta susieti su kaklelio zaizdos prideginimu, kuris buvo atliktas praeita treciadieni. Man kaip tik nuo tos dienos vakarais krecia saltis, toks ispudis,kad buciau persalus, bet nera nei slogos, nieko... Ir dar yra gan nemazai isskyru (daktare mane perspejo, kad bus) man nemalonaus kvapo.
Gal man reikia kreiptis pas daktare, ar cia nieko baisaus, gal taip ir turi buti? O gal reikia kokiu vaistu priesuzdegiminiu gerti?
Išskyrų po gimdos kaklelio prideginimo visada yra,tačiau blogos bendros savijautos,šaltkrėčio neturėtų būti.Pasirodykite gydytojai.
jau pusę metų jaučiu nemalonius pojūčius makštyje, skauda, tempia...pas ginekologę lankaus beveik kas mėnesį, sakė, kad yra įplyšęs ir išsivertęs gimdos kaklelis, bet tai nieko baisaus Ar tikrai tai nieko baisaus ir nereikalingas gydymas?Mane neramina tas skausmas, ar tai gali būti susiję su gimdos kakleliu?Skauda protarpiais, ne ištisai, bet tas skausmas toks nemalonus, kartais nueinantis į šlaunų vidinę pusę, kirkšnis, klubus...Kas tai galėtų būti?Mano ginekologė nieko blogo nemato, pastoviai nustato colpitą, skiria įvairias žvakutes, kurios man nepadeda, nes vistiek jaučiu skausmą, perštėjimą, deginimą...
Pakitimai gimdos kaklelyje skausmų nesukelia, tačiau tokiu atveju siūloma atlikti onkocitologinį tepinėlį, kad įvertinti pakitimų laipsnį. Nuo to priklauso ir tolimesnė taktika.
Labai sunku pasakyti, kas Jums yra, tačiau nemanau, kad makšties uždegimai sukeltų tokius skausmus.Jei gydytoja jokips apčiuopiamos patologijos neranda, pabandykite skausmo metu panaudoti nuskausminančių medikamentų žvakutę į tiesiąją žarną.
Labai sunku pasakyti, kas Jums yra, tačiau nemanau, kad makšties uždegimai sukeltų tokius skausmus.Jei gydytoja jokips apčiuopiamos patologijos neranda, pabandykite skausmo metu panaudoti nuskausminančių medikamentų žvakutę į tiesiąją žarną.
man 25, nesenai gydytojas rado gimdos kaklelyje žaizdelė. Naudojau žvakutes ir abtibiotikus, tačiau dabar jokio gydymo neskiria. norėčiau už 1-2 metu turėti vaikelį ir nebežinau ką daryti, koks tai būna gydymas ar tą žaizdele operuoja ir ar tai sunku operacija?
labai prašau patarimo nebežinau ką daryti gal kreitpis į kitą gydytoją?
labai prašau patarimo nebežinau ką daryti gal kreitpis į kitą gydytoją?
Pakitimai gimdos kaklelyje dažniausiai būna įgimti. Tam, kad įvertinti pakitimų laipsnį siūloma atlikti onkocitologinį tepinėlį. Paprastai jaunoms moterims jokio gydymo nereikia, ir tai įtakos nėštumui neturi.
Laba diena, norėjau paklausti dėl žaizdelės jei ocitologinis tepinėlis geras, nėra pakitimų ar reikia dar daryti biopsija lyg taip vadinasi (kai nuo žaisdelės atgnybia gabalėlį), nes gydytoją sakė norint pastoti reiktų ir tai padaryti
Po kiekvieno gimdymo jį priėmusi akušerė (visus priėmė ta pati) pastebėdavo, kad gimdos kaklelyje yra žaizdelė, tačiau nuėjus pasitikrinti po gimdymo gydytoja jau jokios žaizdelės nerasdavo. Kodėl taip yra? Žaizdelę esu turėjusi dar prieš 8 metus, ji buvo prišaldyta. Pastojau (pirmas nėštumas) po prišaldymo praėjus 1,5metų.
Ne, jei onkocitologinis tepinėlis be pakitimų, jokių daugiau tyrimų daryti nereikia.
Gimdymo metu visiškai neįmanoma įverinti gimdos kaklelio pakitimų, todėl reikia tikėti apžiūra po gimdymo.
Sveiki, noriu informacijos.
Tikrinausi onkologinėse klinikose pas ginekologe ir ji rado žaizdelę. Tiksliau pasakius aš žinojau kad ją turiu, sakydavo kad ji man sekretuoja, bet jokio gydymo nesiūlė. O dabar pasirodo ji padidėjo ir dabar ji jau nemaža. Dar tik žiūrės ekoskopu ir ims tepinėlį. Sakė daktarė po tyrimų ir paaiškins kaip gydyti, tiksliau kaip išlaikyti esamą būklę. Nes esu negimdžiusi, tai kaip suprantu operacijos ar rimtesnio gydymo negali būti.
Noriu sužinoti kaip reikės gydytis ir ar pastoviai reiks vartoti vaistus, o kas jai ji neužgis ar negys?
Dėkui iš anksto.
Tikrinausi onkologinėse klinikose pas ginekologe ir ji rado žaizdelę. Tiksliau pasakius aš žinojau kad ją turiu, sakydavo kad ji man sekretuoja, bet jokio gydymo nesiūlė. O dabar pasirodo ji padidėjo ir dabar ji jau nemaža. Dar tik žiūrės ekoskopu ir ims tepinėlį. Sakė daktarė po tyrimų ir paaiškins kaip gydyti, tiksliau kaip išlaikyti esamą būklę. Nes esu negimdžiusi, tai kaip suprantu operacijos ar rimtesnio gydymo negali būti.
Noriu sužinoti kaip reikės gydytis ir ar pastoviai reiks vartoti vaistus, o kas jai ji neužgis ar negys?
Dėkui iš anksto.
Tokie gimdos kaklelio pakitimai dažniausiai būna įgimti, ir jokio gydymo nereikia. Žinoma, patikslinimui rekomenduojama atlikti kolposkopiją ir onkocitologinį tepinėlį. Dažniausiai jaunoms moterims rimtų pakitimų nebūna, ir tiesiog stebima laikui bėgant.
Dažnai organizmas ir pats "gydo", O jei būklė ir nesikeičia, tai visiškai nieko baisaus.
Dažnai organizmas ir pats "gydo", O jei būklė ir nesikeičia, tai visiškai nieko baisaus.