Sakykit ar galiu pataisyti nuotraukytes pavadinima. Vienoj nuotraukytei esu uzrasiusi, kad dukrytei 7men. Istikruju jai ten 5,5men., padariau klaida ir noreciau istaisyti Norejau pati, bet neradau, kaip tai galeciau pakoreguot O gal tureciau ja istrint ir tik per nauja idet
Ir dar : ar galima trinti tik viena nuotraukyte, ar jos automatiskai trinamos visos, kai paspausiu : "trinti"
QUOTE(Atlante @ 2005 08 24, 00:08)
jo buk gera parasyk kaip suspausti foto
Aš "spaudžiu" su programa Paint Shop Pro. O kaip su Photoshopu, tai nž, jos neturiu.... Bet kiek prisimenu, tai apdirbant nuotrauką/paveiksliuką ir išsaugant turi duoti pasirinkti kiek proc nori, kad suspaustų.
QUOTE(anasar @ 2005 08 28, 21:52)
Kas galite, atsakykiteį šį klausimą
Nukopijuok galerijos adresa, po to savo valdymo skyde spausk "Redaguoti parasa", po to spausk langeli "http://" , istatyk ten adresa ir spausk "OK", issoks dar lentele, tai joje parasyk koki nori pavadinima ir "OK"
QUOTE(Milana @ 2005 08 28, 22:50)
Nukopijuok galerijos adresa, po to savo valdymo skyde spausk "Redaguoti parasa", po to spausk langeli "http://" , istatyk ten adresa ir spausk "OK", issoks dar lentele, tai joje parasyk koki nori pavadinima ir "OK"
kai visa tai padarau man ismeta uzrasa "Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi".kodel??? jau antra diena darau ir vis tas pats padekit kas galit
Sveiki. Reik pagalbos Noriu ideti salia savo posto nuotraukėlę. Anksčiau leisdavo. Nors buvo ir didesnes apimties nei 30Kb. Tiesiog užrasydavo kiek aš išnaudoju iš savo leistinų KB ir tiek. O dabar viskas kaip ir tas pats vyksta, bet paveiksliuko nerodo - vietoj to baltas langelis su raudonu kryžiuku Formatą tą patį naudoju kaip ir anksčiau .jpg Ką as darau ne taip?
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
! | Nekomercinė galerijos paskirtis: Galerijoje supermama.lt forumo nariai talpina savo asmenines, šeimos švenčių, kelionių, mažylio /-ių nuotraukas nuotraukas bei supermamų susitikimų ir renginių fotografijas. Nuotraukos, patalpintos galerijoje, yra skirtos peržiūrai, pasigrožėjimui, pakomentavimui, susipažinimui su savo virtualiais draugais, o ne komerciniams tikslams. Todėl narių albumai, kuriuose bus publikuojamos įvairių parduodamų daiktų/drabužių/avalynės/baldų/kosmetikos priemonių ir pan. nuotraukos, bus trinami be įspėjimo. |
tikrai prastai atrodo, kai tarp gražių leliukų veidelių aptinku kokius batus ar kelnes ar kažką panašaus.
Nezinau ar cia rasau, jei ne cia tai patarkit kur Kodel man negalima rasant teksta ideti kokio nors paveiksliuko ar nuotraukeles?Ka daryti?
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 11 04, 17:44)
Nezinau ar cia rasau, jei ne cia tai patarkit kur Kodel man negalima rasant teksta ideti kokio nors paveiksliuko ar nuotraukeles?Ka daryti?
Jeigu iš interneto gali.
Jeigu iš savo kompiuterio tik tose temose, kur rašant atsakymą apačioje yra funkcija Browse.
Pasiskaityk čia ir čia, ir kitas šito skyriaus temas, pravers.
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 09, 18:11)
Nuotraukos tokios kokios leidžiamos ir Štai mes kokie skyrelyje: 30 kb.
Ir į foto albumą tik tokio dydžio nuotraukas galima įkelti? gal ir ne šitoje temoje klausiu , bet gal tada kokią nuorodą kas įmestų, jei žino kur pasiskaityt galiu. Nes iš kompo man neįkelia, nes rašo , kad per didelės. O iš interneto, kur mažesnes turiu iš vis neįkelia.
Noriu paklausti kodel i galerija neina ikelti nuotrauku darytu su webcamera? Visada kiek bandau ikelti raso man kad klaida ir pasiziuerti i pagalba, bet nerandu pagalboje nieko kas man padetu. Gal neatitinka formatas? Nezinau nei ka daryti...Aciu uz atsakyma is anksto