nesusikalbu ir viskas... Jis rankipinigius padaves jau , tai zinot.... Zodziu kazka paciai mastyt reiks
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 07 13, 09:04)
nesusikalbu ir viskas... Jis rankipinigius padaves jau , tai zinot.... Zodziu kazka paciai mastyt reiks
tai tuomet nesifilmuokit, tegul tik fotografuoja
Jau kažkur gyriausi, bet mus fotografavo Saulius (jo tinklapis www.fotopuka.eu). Nepasigailėjau nei vieno jam sumokėto lito.
QUOTE(kazlė @ 2008 06 17, 14:42)
Perleidziu fotografa rugpjucio 16 dienai
koks miestas, kokia kaina
Aš rekomenduoju Tomą www.fotostudija.org
As rekomenduoju Algirda jo nr. 865242498, jis daro puikias tiesiog superines nuotraukas jie dirba su zmona tai ji filmuoja filmo kokybe irgi puikiausia
O mes fotografe radom per pazystamus, neivienos kapeikeles negaila, super ir kaip zmogus ir aplamai nuotraukos nerealios as pradzioj pamaciau is draugu megejiskas tai pamaniau nieko gero nebus nes ir suknele kazkaip netaip guli ir ttt.Ji taip viska kruopsciai isdirbo zodziu nesigailiu nei laselio, o kokybe vaizdas ir visa visuma nieko nesiskiria nuo garsiausiu fotografu ten Rein ir kt profai kurie ima nenormalius pinigus jau tik vien uz varda. Mes net puse to nesumokejom o gavom ta pati kas pas garsiusius pavyzdziuose. Labai patenkiinta.Filmavom megejiska kamera bet foto norejom daug. Gavom daug kadru kompo variantu. Musu fotografes vardas Jolita jei ACIU didelis jai nors nemanau kad lankosi siame saite. O jei kam idomu man bus malonu ja rekomenduoti ir parodyti kelis pavyzdzius:)
labutis merginos, gal kam teko naudotis fotografės Evelinos (www.evafoto.lt) paslaugomis? Norėčiau išgirsti komentarų
Laba diena visoms besiruosiancioms,
Norėčiau parekomenduoti tikrai gerą operatorių ir fotografą. Pirmiausia fotografavo sūnaus krikštynas. Kadangi tiek darbas, tiek darbo rezultati patiko ir mums, ir mūsų pažystamiems, veliau sekė mūsų draugų ir giminaičių šventės. Neseniai jis filmavo mano sesės vestuves. Fainai labai sumontavo filmuotą medžiagą. ir šiaip tarp filmavimų truputį nuotraukų papyškino, tai visai neblogų ir smagių kadrų prigaudė.
Kas labiausiai patinka, dirba su profesonalia ir tikrai gera technika.
Galit jam pasiskambinti:
Vladas: 867677766
Sėkmės ir gerų šventinių akimirkų!
Norėčiau parekomenduoti tikrai gerą operatorių ir fotografą. Pirmiausia fotografavo sūnaus krikštynas. Kadangi tiek darbas, tiek darbo rezultati patiko ir mums, ir mūsų pažystamiems, veliau sekė mūsų draugų ir giminaičių šventės. Neseniai jis filmavo mano sesės vestuves. Fainai labai sumontavo filmuotą medžiagą. ir šiaip tarp filmavimų truputį nuotraukų papyškino, tai visai neblogų ir smagių kadrų prigaudė.
Kas labiausiai patinka, dirba su profesonalia ir tikrai gera technika.
Galit jam pasiskambinti:
Vladas: 867677766
Sėkmės ir gerų šventinių akimirkų!
QUOTE(laimita @ 2008 07 16, 12:20)
labutis merginos, gal kam teko naudotis fotografės Evelinos (www.evafoto.lt) paslaugomis? Norėčiau išgirsti komentarų
neteko:) bet puslapi grazus pavyzdeiai labai:)
pukita999 seniai buvai apsilankiusi,ar skaiste fotografuos jusu vestuves?butinai duok zinot kaip sekesi,beja jusu vestuves berods jau si sestadieni? sekmes jums