QUOTE(_ms_ @ 2008 06 02, 09:24)
miela Pukita999, as Jusu ir neklausiau kas tas patarejas, nes tai tikrai ne mano reikalas ir man tikrai neidomu. Visu antra, Jusu neuzsipuldinejau, o paprasciausiai uzdaviau kelis klausimus (argumentuotu klausimu uzdavimas - tai nera uzsipuldinejimas). Visu trecia, domiuosi todel, kad idomu, kuo remiantis nuotakos priimdineja atitinkamus sprendimus, nes, kaip ir Jus, taip ir as, noriu, kad svente praeitu kuo geriau
Tada as nesuprantu, kam buvo reikalinga ta kvaila ironija del ale tai draugiu su muilinem? Kadangi fotografas, kurio paslaugu atsisakem nepriestaravo, kad skelbciau jo varda, tai pasakysiu, kad kalba eina apie Albert Pocej Galite pats ar pati (nezinau kaip i Jus kreiptis) perziureti jo darbu galerija ir palyginti jo pacius pirmuosius darbus su paskutineisiais ir atsakysite pati sau i klausima, pas fotografa matyti progresas ar ne
Ir dar norejau pasakyti, kad mes visos nuotakos zinome, kad dabar dauguma pradedam planuoti vestuves pries gerus metus. Norint gauti pagrindinius dalykus juos reikia uzsisakyti kuo anksciau. Juk ko gero vos ne kiekviena tekame pirma karta ir kai reikia issirinkti paslaugu tiekejus kartais uzsisakai kazka ir po ilgo del to gailiesi. Truksta patirties renkantis, ziniu ir t.t... Taciau per tu metu planavima nori nenori daugiau viskuo pasidomi, stebi ir kartais tenka pripazinti, kad kazkur buvo paskubeta, gerai neapgalvota ir kol ne velu ir yra galimybe klaidas norisi istaisyti.
Ir dar karta kartoju paranoja nesergu, su dziaugsmu laukiu savo sventes, del smulkmenu neaimanuoju...tiesiog pasirinkdama fotografa suklydau, dabar klaida istaisiau ir del to esu laiminga. Su fotografu kurio atsisakem sutarem graziai, zmogus pats pripazino, kad buvo uzsnudes ant lauru ir kad dabar stengsis labiau, igyvendins naujas idejas. Manau siuo atveju tikrai nebuvo to blogo, kas neisejo i gera
Visoms, kurios dalinosi fotografu kontaktais esu be galo dekinga, didelis aciu uz pagalba Linkiu visoms grazios sventes