Na kaip visada nuotrauku kritika merginos priima kaip asmenine kritika sau... o nereiktu situ dalyku suvienodint
Be abejo, butu geriau fotografijas is technines puses aptarineti fotografu temose, bet naturalu, kad diskusija vystosi ten, kur atsiranda jos uzuomazga - siuo atveju isvydus nuoroda.
Siaip ar taip, Sunny G parodytos nuotraukos bent man nepasirode vertos viesos kritikos, bet be abejo, daugiau laiko skyrus ju apdirbimui (jau kaip nufotgrafuota, taip ir bus), speju, tiek emociju sukelusiu kalbu butu maziau. Kadangi ta pacia diena su sia jaunavedziu pora keliskart prasilenkem, atkreipiau demesi, kad jums dirbo ir moteris - o cia kalbeta, kad nuotraukos vyruko
... O gal jums dirbo 2 fotografai, ir butent sios - vyruko, kuris nesikiso i fotgrafavimo eiga? Maciau, kad buvo fotografuota ir Muitines gatveje, ir prie Vytauto baznycios, bei susidureme Botanikos sode - juk ir is ten turejo kazkas gautis - ne vien sios kelios foto, kurios is tiesu galejo buti atsitiktinai "pagautos" jums sukant ratus po Rotuses aikste
....
p.s. o man nagai visgi panizo ir "namu darbus" jau padariau...
be abejo, jau esancio kadro rakurso ar ryskumo gylio nepakeisi, tad ir tos kadravimo galimybes nedideles. beje, mano pasirinktos nuotraukos fotografo pasiulytas kadravimas bent man pasirode visai tinkamas - gal net dar vos vos daugiau palikciau medziu virsuje - kas kitiems pasirode blogai... taip kad greiciausiai vienos teisybes nebus
o ka kiek keiciau as - masinas, kurios man labiausiai gadina vaizda valyti tingejau (gal kazkas kitas tai padarys?), bet pasalinau kelio zenkla, kuris irgi siuo atveju visai ne i tema. Jei fotografas butu buves toliau nuo fotografuojamu objektu ir pasirinkes siauresne ryskumo zona (kaip kad kadras is baznycios - jo technika tam turejo galimybes), sie pasaliniai objektai butu labiau issilieje, ir labiau akcentuotusi pora. Antra, kiek sukeliau spalvas ir grazinau detales sukneles sijone (volanus). Na ir dar p juodai/balta ir mano sepios versija.
Enjoy.
Papildyta:
QUOTE(tango36 @ 2008 05 06, 22:32)
Dar čia forume dažnai naudojamas žodis "profesionalas" tik ar visi ji vienodai suprantam
butu idomu išgirs nuomoniu kaip kas isivaizduoja "profesionalų fotografą"
yra vestuviu skyrelyje tema "Kokias fotografijas vertinate?". Apie tai kazkiek diskusija vystesi ten