Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

As apie Arvyda Miksta girdejau labai teigiamus atsiliepimus. Kiek jis praso uz filmavaima, gal zinai? Zinau akd jis ir fotografuoja ir filmuoja kartu, nesitiki kad gerai gausis darbas, bet labai gerus atsiliepimus girdejau, ir daug kas mum ji rekomendavo tik man atrodo gali buti brangu. Sako atvaizuoja tik apsicekavint o kai pamato darbus tai iskarto uzsisako. as turiu viena jo filmuota gimtadieni. bet cia pazystaiems uz dyka filmavo, ir pries kokius 5 metus, tai vaizdas labai geras, spalvos grazios, perejimai ir nieko, kai kur gal ir banlokas perejimas, bet ka tne filmuot, arba sokaii arba geria:) na dar i pirti nuejo:) tai kaip vestuves filmuotos nezinau
Atsakyti
na, aš ir kainos nežinau, parašiau jam e-mailą, bet neatrašė g.gif ir man keista kaip jis gali fotkinti ir filmuoti at the same time blink.gif juk tarkim visiems svarbu įamžinti nuotraukomis bei video kai duodama priesaika, tai nejaugi vienoje rankoje kamera, kitoje fotikas? lotuliukas.gif
Atsakyti
gal yra koks jo puslapis?nors fotografa ir filmuotojus uzsisake,bet labai smalsu,kaip galima fotografuot ir filmuot vienu metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 15, 12:49)
gal yra koks jo puslapis?nors fotografa ir filmuotojus uzsisake,bet labai smalsu,kaip galima fotografuot ir filmuot vienu metu? ax.gif

http://www.fotokadras.lt

kai kurie video tikrai už širdies stvėrė blush2.gif ax.gif

ir dar, peržiūrėjau www.manofilmas.lt pavyzdžius - naudojami pigūs efektai, perėjimai, nusivyliau, manau net neverta jiems tiek mokėti.. Palyginus su Mikšto montažu, www.manofilmas.lt nesužavėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomuliukas88: 15 kovo 2008 - 12:58
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 15, 13:48)
na, aš ir kainos nežinau, parašiau jam e-mailą, bet neatrašė g.gif ir man keista kaip jis gali fotkinti ir filmuoti at the same time blink.gif juk tarkim visiems svarbu įamžinti nuotraukomis bei video kai duodama priesaika, tai nejaugi vienoje rankoje kamera, kitoje fotikas? lotuliukas.gif

man atrodo jis fotkina ir filmuoja tuo apciu yrakiu. is vaizdaske siskarpo gal graziausius kadrus (nepozuotus) o jei puozuotus su fotiku nufotkina
Papildyta:
mums sake 4000 foto plius video
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 03 15, 13:55)
man atrodo jis fotkina ir filmuoja tuo apciu yrakiu. is vaizdaske siskarpo gal graziausius kadrus (nepozuotus) o jei puozuotus su fotiku nufotkina
Papildyta:
mums sake 4000 foto plius video

o tu velnias kaip brangu doh.gif schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 15, 15:05)
o tu velnias kaip brangu doh.gif  schmoll.gif  unsure.gif

Darbai tikrai verti demesio, bet jau kaip zmogus tai doh.gif doh.gif doh.gif Teko pabendrauti su siuo zmogeliu, tai net prisiminti nenoriu....
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 03 15, 14:09)
Darbai tikrai verti demesio, bet jau kaip zmogus tai doh.gif  doh.gif  doh.gif  Teko pabendrauti su siuo zmogeliu, tai net prisiminti nenoriu....

plačiau pakomentuok, jei gali
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 15, 15:12)
plačiau pakomentuok, jei gali

Nelabai noriu, nes esu greit atleidziantis zmogus ir nenoriu cia juodinti, be to jis tipo kaip ir atsiprase (bet turbut zinodamas, kad jei kazkur kazka parasysiu ar pasakysiu, gali prarasti dali kientu). Trumpai galiu pasakyti tiek: darbai geri, bet brangininkas (kaina per telefona viena, o kai atvaziuoji isaiskeja, kad plius tas plius anas, jei norit, kad veidas neblizgetu nuotraukose plius 200 Lt, plius plius plius). Keista, kad dar nepasake, kad jei norit, kad prie koju dar ir veidas nuotraukose matytus, tai dar plius lotuliukas.gif Galiausia sutarties jokios nepasiraso, nes jei tu nori pasirasyti sutarti, tai tu juo nepasitiki ir izeidi ji kaip zmogu. Blyn, juk as moku 3000 Lt ar dar daugiau ir planuoju graziausia savo gyvenimo svente - kaip galiu nepasidrausti doh.gif Zino jam tai kas - jis juk paima avansa - o kur musu garantija, kad i vestuves atvyks butent jis, o ne kaip kad buna kokius kolegas atsiuncia, arba, kad apskritai atvyks, kad padarys apytiksliai tiek ir tokiu nuotrauku, kada jas gausim ir pan.

Na mano ir mano busimojo nuomone klientu atzvilgiu jis new_russian.gif new_russian.gif new_russian.gif
Atsakyti
tai neverta investuoti tiek pinigų ir samdytis jį? Kokios kitos alternatyvos žemesnių kainų, bet tokios kokybės atžvilgiu? manau, kad nėra g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tomuliukas88 @ 2008 03 15, 15:34)
tai neverta investuoti tiek pinigų ir samdytis jį? Kokios kitos alternatyvos žemesnių kainų, bet tokios kokybės atžvilgiu? manau, kad nėra g.gif  unsure.gif

Na manau tikrai yra neblogu fotografu ir filmuotoju ir tikrai pigiau arba bent jau bendravimas malonesnis.

Mes tai net negalvojom imti viena fotografa ir filmuotoja, nes kazkaip kiek esu girdejusi, o ir pati pamasciau, kad juk neimanoma suspeti ir nufotografuoti ir nufilmuoti visus momentus. Aisku, tokiu atveju galbut kartais suzaidziama ir is filmuotos medziagos padaromos nuotraukos (juk siuolaikine technika daug gali), bet... Juk dabar daug kur net dviem kameromis patariama filmuoti, kad geras filmas gautusi (zinoma kas tai sau gali leisti).
Mes pavyzdziui jau isirinkome ir fotografa ir filmuotoja. Filmuotoja (kaip ir fotografa) rinkausi labai ilgai, bet galiausiai atsirinkau tik 2: vienas patiko labiau, bet buvo uzimtas, tuomet jamem likusi. Zmogelis fainas, maloniai bendrauja ir del mano paruostos sutarties jokiu pretenziju nekele.

Nezinau kada tavo vestuves, gal galeciau ka is savo sarasiuko parekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinoite kiek mazduag kainuotu profesionalo ukiskai nufilmuota? na ta prasme svarbu gerai nufilmuota be jokiu montazu ir pan? uz 500 imanoma?smile.gif
Papildyta:
Kazle, mano rugsejio 13. gal ka parekomenduotumet?
Atsakyti