Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(irokez_a @ 2008 03 11, 00:56)
Sveikos, mergaites smile.gif Paskaiciau jusu komentarus ir iskart prisiminiau kaip pati pries pusantru metu (2006 rugpjuti) visas naktis leidau internete ir forumuose, noredama surasti geriausius operatorius. Net baisu prisimint smile.gif Buvau visiskai praradus vilti, ir jau net pradejau manyt, kad noriu nerealiu dalyku. Visi operatoriai, su kurias buvome susitike, siule "sablona" - skraidancios sirdutes, angelai, skraidantys jaunieji, siaubinga pokyliu arba sintetine muzika ir dar daug panasiu elementu, kurie, bent jau mums, visai nepatiko. O as taip norejau, kad musu vestuvinis filmas butu nepakartojamas, kad muzika butu jaunatviska, kad filmo rezisura butu nestandartine. Visi sakydavo, kad gali padaryt bet ka, ko tik mes nepanoretume. Bet kai pamatai 3 filmus (ju pavyzdziai) ir visi jie yra vienodi, tai kazkaip sunku patiket. Zodziu, laikas spaude, galvojom net isvis filmo atsisakyt, nes tokio nenorejom, kol viena nakti, apie 5 val ryto smile.gif siame forume radau viena zinute "Du jauni vaikinai idomiai ir nestandartiskai filmuoja. tikrai visiems patariu" arba kazkas panasaus. Pagalvojau, kad tai paskutine viltis smile.gif Negalejau uzmigt iki ryto, ir jau 8 pradejau skambint. Susitarem susitikti (aciu Dievui, musu vestuviu diena pas juos nebuvo uzimta). Susitikom, jauni, malonus (be storu auksiniu grandiniu, kaip vienas is jau matytu operatoriu). Kai parode pavyzdzius, iskart supratau, kad radom ko ieskojom smile.gif Visi filmai buvo tokie skirtingi, jaunatviski, idomus. Kaip kiekvieno meiles istorija skirtinga, taip ir filmai buvo nepanasus vienas i kita. Ir visur jie sugebejo pagauti svarbiausius momentus, zvilgsnius,  sypsenas. O dar mane pakerejo muzika. Kiekvienas zmogus turi savo muzikini skoni, tai siuo atveju jauciau kad jie sutapo, ir tai mano manumu, yra labai svarbu. Musu vestuves jau praejo smile.gif Musu filmas nepakartojamas smile.gif  Tiek draugai, tiek gimines iskart po perziuros uzsake po kopija smile.gif Dar neistekejusios drauges uzrase numeriuka smile.gif Todel galiu drasiai rekomenduot siuos operatorius. www.manofilmas.lt Bent jau mums ju darbas tikrai labai patiko smile.gif Graziu jum vestuviu ir laimingo gyvenimo!

mane irgi "pritrenkdavo" duodami operatoriu pavyzdziai: vieni tiesiog filmavo be stovo - tai nuo 10min tokio vaizdo drebejimo akis skaudedavo, kiti filmo metu koki nors neva smaikstu komentara iterpdavo (siaubas), o nuo treciuju - geliu, angelu, rusiskos muzikos ir vaidybos - vimdydavo. Mano, beje irgi pazystamu rekomenduotas operatorius, internete nesiskelbia mat darbo turi ir taip, nufilmavo mus be jokiu vaidybu, tiesiog "gaude" akimirkas nereguliuodamas - nueikit ten, dabar sicia ir t.t. Muzika parinko nuostabia, nepridejo neskoningu kadru, kaip kad sveciu valgymas, gerimas. Zodziu, rekomenduoju visom, nes pati nusvilau pasirinkdama kavine, kurioje apgavo, tai niekam nelinkiu tureti subjaurota isimintiniausios dienos prisiminima.
Atsakyti
sakes musu vestuves uz 4 menesiu o ko nerandam tai geru operatoriu, nes visi jau uzsakyti.... isprotesiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 03 11, 13:46)
sakes musu vestuves uz 4 menesiu o ko nerandam tai geru operatoriu, nes visi jau uzsakyti.... isprotesiu doh.gif 

ne visi ne visi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 03 11, 11:46)
sakes musu vestuves uz 4 menesiu o ko nerandam tai geru operatoriu, nes visi jau uzsakyti.... isprotesiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Anksciau buvo imanoma visas vestuves suorganizuoti per 4 menesiu, o dabar daug ka reikia uzsisakyti ir pries metus ax.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai - kažkokia nesąmonė... dabar vestuvių planavimas net praranda malonumą... kažkaip kai turi taip skubėti ir ieškoti kuo greičiau, tai net nebemalonu... turi greitai užsisakyti, nes ryt paskambinus jau gali sužinoti, kad per vėlu... be ryšio... matyt ir pasiūla dar mažesnė už paklausą...
Atsakyti
o man atrodo, kad cia ispustas burbulas g.gif kazkaip keista, kad gali buti toks didelis operatoriu trukumas schmoll.gif nebent rugpjucio menesi smile.gif arba visi/visos vien Salvijaus nori doh.gif
Galima juk ir draugu tarpe rasti padoriau filmuojanciu ir su padoresnemis kameromis, o filmuko montaza uzsisakyt reklaminej agenturoj. Ir pora tukstanciu sutaupyti ax.gif Tsakant, zvelkime i problema placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na su filmuotojais ir fotografais dar kažkaip lengviau, bet su muzikantais tai ne kas...
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 03 11, 22:07)
Na su filmuotojais ir fotografais dar kažkaip lengviau, bet su muzikantais tai ne kas...

o as turiu skaudzia patirti su muzikantais ir manau, kad vestuvese jie nereikalingi, uztenka atsivezt savo parinktos mp3 muzikos, pusbroli ar ka nors paprasyt padidzejaut. Mano vestuvese buvo muzikantai- ir beja labai profesionalus, bet labai kisos i vestuviu eiga, savo dainom- zaidimais nugirde didzia dali jaunimo ir dainavo taip garsiai, kad norint susikalbet reikejo rekt. O kas pikciausia, visvien dare savo, nors daug kartu buvo prasomi taip nesielgt. Na, bent jau operatorius nepavede musu lukesciu.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2008 03 11, 23:21)
o as turiu skaudzia patirti su muzikantais ir manau, kad vestuvese jie nereikalingi, uztenka atsivezt savo parinktos mp3 muzikos, pusbroli ar ka nors paprasyt padidzejaut. Mano vestuvese buvo muzikantai- ir beja labai profesionalus, bet labai kisos i vestuviu eiga, savo dainom- zaidimais nugirde didzia dali jaunimo ir dainavo taip garsiai, kad norint susikalbet reikejo rekt. O kas pikciausia, visvien dare savo, nors daug kartu buvo prasomi taip nesielgt. Na, bent jau operatorius nepavede musu lukesciu.

Pritariu tau, Drugeli. Arba reikia pilnai pasitiket muzikantais arba parinkti muzika ir pakviest didzeju bei vedantyji. Del laiko stokos mums patinkanciu muzikantu neradom, o muzikantu del vaizdo nenorejom. Patys parinkom muzika, perklausem apie 2000 dainu smile.gif ir pakvietem vedantyji (pazistama). Uztat kaip buvo gera visa vakara klausytis megstamiausiu dainu, sokti pagal patinkancia muzika, dainuoti. Dabar nekiek nesigailiu, kad muzikantu nebuvo, tik dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 02 27, 00:30)
Gal kam padės mano naudotas sąrašiukas filmuotojo paieškoms, tai pridedu:

www.2cut.lt – apie 1500Lt (vilniecio mob +37065819457, vardu Vytautas, kaina: filmavimas+montazas apie 1500 lt, jei tik montazas apie 500 lt. Geriausia jam skambinti po 18 val.)

as matau, kad cia isivele klaida apie du Vytus smile.gif Gal kad ju biografijos ir profesine patirtis kazkiek panasi. Mano kalbamas Vytas dirba BTV, reklamos agenturoj, yra dirbes LNK ir MTV, is esmes specializuojasi reklaminiu klipu videomontaze, jo tel. yra +37065819457.
O Vyto is 2cut.lt telefonas turbut kitas smile.gif man neteko tiesiogiai su juo susidurti, tik kiek radau info jo tinklapyje.
Atsakyti
QUOTE(irokez_a @ 2008 03 11, 01:56)
Sveikos, mergaites smile.gif Paskaiciau jusu komentarus ir iskart prisiminiau kaip pati pries pusantru metu (2006 rugpjuti) visas naktis leidau internete ir forumuose, noredama surasti geriausius operatorius. Net baisu prisimint smile.gif Buvau visiskai praradus vilti, ir jau net pradejau manyt, kad noriu nerealiu dalyku. Visi operatoriai, su kurias buvome susitike, siule "sablona" - skraidancios sirdutes, angelai, skraidantys jaunieji, siaubinga pokyliu arba sintetine muzika ir dar daug panasiu elementu, kurie, bent jau mums, visai nepatiko. O as taip norejau, kad musu vestuvinis filmas butu nepakartojamas, kad muzika butu jaunatviska, kad filmo rezisura butu nestandartine. Visi sakydavo, kad gali padaryt bet ka, ko tik mes nepanoretume. Bet kai pamatai 3 filmus (ju pavyzdziai) ir visi jie yra vienodi, tai kazkaip sunku patiket. Zodziu, laikas spaude, galvojom net isvis filmo atsisakyt, nes tokio nenorejom, kol viena nakti, apie 5 val ryto smile.gif siame forume radau viena zinute "Du jauni vaikinai idomiai ir nestandartiskai filmuoja. tikrai visiems patariu" arba kazkas panasaus. Pagalvojau, kad tai paskutine viltis smile.gif Negalejau uzmigt iki ryto, ir jau 8 pradejau skambint. Susitarem susitikti (aciu Dievui, musu vestuviu diena pas juos nebuvo uzimta). Susitikom, jauni, malonus (be storu auksiniu grandiniu, kaip vienas is jau matytu operatoriu). Kai parode pavyzdzius, iskart supratau, kad radom ko ieskojom smile.gif Visi filmai buvo tokie skirtingi, jaunatviski, idomus. Kaip kiekvieno meiles istorija skirtinga, taip ir filmai buvo nepanasus vienas i kita. Ir visur jie sugebejo pagauti svarbiausius momentus, zvilgsnius,  sypsenas. O dar mane pakerejo muzika. Kiekvienas zmogus turi savo muzikini skoni, tai siuo atveju jauciau kad jie sutapo, ir tai mano manumu, yra labai svarbu. Musu vestuves jau praejo smile.gif Musu filmas nepakartojamas smile.gif  Tiek draugai, tiek gimines iskart po perziuros uzsake po kopija smile.gif Dar neistekejusios drauges uzrase numeriuka smile.gif Todel galiu drasiai rekomenduot siuos operatorius. www.manofilmas.lt Bent jau mums ju darbas tikrai labai patiko smile.gif Graziu jum vestuviu ir laimingo gyvenimo!

biggrin.gif Jie filmuos musu vestuves
yess.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Arvydą Mikštą? Gal kas naudojotės jo paslaugomis? Kokios kainos? Pasižiūrėjau jo pavyzdines nuotraukas bei vaizdo medž., - buvau apšalęs bigsmile.gif
Atsakyti