QUOTE(irokez_a @ 2008 03 11, 00:56)
Sveikos, mergaites Paskaiciau jusu komentarus ir iskart prisiminiau kaip pati pries pusantru metu (2006 rugpjuti) visas naktis leidau internete ir forumuose, noredama surasti geriausius operatorius. Net baisu prisimint Buvau visiskai praradus vilti, ir jau net pradejau manyt, kad noriu nerealiu dalyku. Visi operatoriai, su kurias buvome susitike, siule "sablona" - skraidancios sirdutes, angelai, skraidantys jaunieji, siaubinga pokyliu arba sintetine muzika ir dar daug panasiu elementu, kurie, bent jau mums, visai nepatiko. O as taip norejau, kad musu vestuvinis filmas butu nepakartojamas, kad muzika butu jaunatviska, kad filmo rezisura butu nestandartine. Visi sakydavo, kad gali padaryt bet ka, ko tik mes nepanoretume. Bet kai pamatai 3 filmus (ju pavyzdziai) ir visi jie yra vienodi, tai kazkaip sunku patiket. Zodziu, laikas spaude, galvojom net isvis filmo atsisakyt, nes tokio nenorejom, kol viena nakti, apie 5 val ryto siame forume radau viena zinute "Du jauni vaikinai idomiai ir nestandartiskai filmuoja. tikrai visiems patariu" arba kazkas panasaus. Pagalvojau, kad tai paskutine viltis Negalejau uzmigt iki ryto, ir jau 8 pradejau skambint. Susitarem susitikti (aciu Dievui, musu vestuviu diena pas juos nebuvo uzimta). Susitikom, jauni, malonus (be storu auksiniu grandiniu, kaip vienas is jau matytu operatoriu). Kai parode pavyzdzius, iskart supratau, kad radom ko ieskojom Visi filmai buvo tokie skirtingi, jaunatviski, idomus. Kaip kiekvieno meiles istorija skirtinga, taip ir filmai buvo nepanasus vienas i kita. Ir visur jie sugebejo pagauti svarbiausius momentus, zvilgsnius, sypsenas. O dar mane pakerejo muzika. Kiekvienas zmogus turi savo muzikini skoni, tai siuo atveju jauciau kad jie sutapo, ir tai mano manumu, yra labai svarbu. Musu vestuves jau praejo Musu filmas nepakartojamas Tiek draugai, tiek gimines iskart po perziuros uzsake po kopija Dar neistekejusios drauges uzrase numeriuka Todel galiu drasiai rekomenduot siuos operatorius. www.manofilmas.lt Bent jau mums ju darbas tikrai labai patiko Graziu jum vestuviu ir laimingo gyvenimo!
mane irgi "pritrenkdavo" duodami operatoriu pavyzdziai: vieni tiesiog filmavo be stovo - tai nuo 10min tokio vaizdo drebejimo akis skaudedavo, kiti filmo metu koki nors neva smaikstu komentara iterpdavo (siaubas), o nuo treciuju - geliu, angelu, rusiskos muzikos ir vaidybos - vimdydavo. Mano, beje irgi pazystamu rekomenduotas operatorius, internete nesiskelbia mat darbo turi ir taip, nufilmavo mus be jokiu vaidybu, tiesiog "gaude" akimirkas nereguliuodamas - nueikit ten, dabar sicia ir t.t. Muzika parinko nuostabia, nepridejo neskoningu kadru, kaip kad sveciu valgymas, gerimas. Zodziu, rekomenduoju visom, nes pati nusvilau pasirinkdama kavine, kurioje apgavo, tai niekam nelinkiu tureti subjaurota isimintiniausios dienos prisiminima.