Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Na musu pasirinkta forografe irgi pradziai sake 1800 - uz 8val, bet paskiau susitarem uz 1600. smile.gif Na bus matyt kaip nuotraukas gausim, as irgi tik uz reportazini, o ne statytini stiliu, smagu kai prigauna ax.gif o ne kai pozuot reikia. schmoll.gif Va butent taip ir susitarem su savo fotografe. Ji sake:
-Kad net nejausime kad ji yra! mirksiukas.gif
Papildyta:
Beto :
www.fotopro.lt galima rasti sau tinkama fotografa, ju ten tikrai ne mazai. group.gif
Atsakyti
QUOTE(Armando mamyte @ 2009 01 04, 13:04)
jei norit kazko netradicinio siulau uzsisakyt is televizijos....as likau labai patenkinta...padare trumpa  30 min  reportaza thumbup.gif

pritariu smile.gif drinks_cheers.gif televizijos operatoriai tikrai žino, ką reikia filmuoti per vestuves wink.gif pati su tokiais dirbu... mirksiukas.gif todėl dar kartuką drąsiai rekomenduoju saviškius wink.gif www.pajuriovideo.lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes uzsisakeme filmuotoja is siauliu Paulius Zabiela www.multimediaART.lt man labai patiko jo darbai ir fotografa is ten pasirinkome.

user posted image
Atsakyti
fresco grazus darbai , bet man labai kliuva keli dalykai vaidyba te jos labai daug.
mes pasiemem videostudija.lt idomu kaip bus filmas sudetas
Atsakyti
O as noreciau filmuko daromo www.fresco.lt komandos, tikrai suzavejo, sake, kad nuo 4 tukst., bet tikrai labai patiko, juo labiau, kad nenoriu dokumentalistikos, noriu grazaus filmo tik apie mus - susipazinimas, susitikimai, susizadejimas, vestuviu diena ir panasiai.
Ir labai trokstu tokio filmuko kaip - gundanti elegancija, nuostabi dovana visam gyvenimui, exxx smile.gif savaitgali gal su jais susitiksiu, tai issiaiskinsiu ar tie 4 tukst. tik uz 10 min ar jie ir visa filmuka galetu padaryti smile.gif tikrai pinigu negaileciau profesionaliam filmavimui kaip pas juos 4u.gif
Atsakyti
Del video filmo labai rekomenduoju http://www.modo.lt
Pavyzdys is 2008 sezono vestuviu http://www.vimeo.com/2759775

Dainius Mekas
+37068544349
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 13 sausio 2009 - 00:56
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 13, 02:53)
Del video filmo labai rekomenduoju http://www.modo.lt
Pavyzdys is 2008 sezono vestuviu http://www.vimeo.com/2759775

Dainius Mekas
+37068544349

grazus darbai, bet deja mano dienai jau uzimta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma80 @ 2009 01 10, 19:11)
Sveikos,

Mes uzsisakeme filmuotoja is siauliu Paulius Zabiela www.multimediaART.lt man labai patiko jo darbai ir fotografa is ten pasirinkome.

user posted image

o kiek jie kainuoja? As maciau kainas kiekvienos paslaugos atskirai. Bet ar jie kartu jei eina daro kazkokias nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 01 12, 21:40)
O as noreciau filmuko daromo www.fresco.lt komandos, tikrai suzavejo, sake, kad nuo 4 tukst., bet tikrai labai patiko, juo labiau, kad nenoriu dokumentalistikos, noriu grazaus filmo tik apie mus - susipazinimas, susitikimai, susizadejimas, vestuviu diena ir panasiai.
Ir labai trokstu tokio filmuko kaip - gundanti elegancija, nuostabi dovana visam gyvenimui, exxx smile.gif savaitgali gal su jais susitiksiu, tai issiaiskinsiu ar tie 4 tukst. tik uz 10 min ar jie ir visa filmuka galetu padaryti smile.gif tikrai pinigu negaileciau profesionaliam filmavimui kaip pas juos  4u.gif

na sekmes, 4 tkst tai tik tas 10 min filmukas. tokius pinigus uz 10 min filma man asmeniskai gaila. nes yra tevai, ir kita gimine kuri irgi nori buti iamzinta...
Atsakyti
www.fresco.lt tai suuuuper komanda thumbup.gif ten tokie zmogeliukai dirba, jie beprotiskai myli savo darba, filmuoja 2 ar net iki 4 vaikinu. dabar kainos pakilo, nuo 4tik bet i ta kaina ieina pries vestuvinis klipas, gali nors 10kartu filmuotis, paskui vestuves, daro klipa ir ten vestuves iki 30-40min man tai jie patinka, bet nero tuo ko as noriu mirksiukas.gif g.gif g.gif
Pas drauge jie filmavo ir jie patenkinti, kokybe garantuota biggrin.gif O kaip jie filmuoja tai reikia matyt, atrodo kaip "beprociai" del savo darbo thumbup.gif

Dar galiu pasakyti, kad is www.modo.lt labai geras ten fotografas, operatoriu 50/50 biggrin.gif
as Labai norejau is www.filmugamyba.lt uzasakyti, bet deja uzemta jau buvo ex... filmuoja du operatoriai ir nelabai brangiai, leistina 2700lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smsNata: 13 sausio 2009 - 23:40
QUOTE(Edita0319 @ 2009 01 09, 14:06)
pritariu smile.gif  drinks_cheers.gif  televizijos operatoriai tikrai žino, ką reikia filmuoti per vestuves wink.gif pati su tokiais dirbu...  mirksiukas.gif  todėl dar kartuką drąsiai rekomenduoju saviškius wink.gif www.pajuriovideo.lt  4u.gif

sorry, bet nieko ypatingo...
labai eiliniai ir filmukai per ilgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 01 13, 23:38)
www.fresco.lt tai suuuuper komanda  thumbup.gif  ten tokie zmogeliukai dirba, jie beprotiskai myli savo darba, filmuoja 2 ar net iki 4 vaikinu. dabar kainos pakilo, nuo 4tik bet i ta kaina ieina pries vestuvinis klipas, gali nors 10kartu filmuotis, paskui vestuves, daro klipa ir ten vestuves iki 30-40min man tai jie patinka, bet nero tuo ko as noriu  mirksiukas.gif  g.gif  g.gif 
Pas drauge jie filmavo ir jie patenkinti, kokybe garantuota  biggrin.gif  O kaip jie filmuoja tai reikia matyt, atrodo kaip "beprociai" del savo darbo  thumbup.gif 

Dar galiu pasakyti, kad is www.modo.lt  labai geras ten fotografas, operatoriu 50/50  biggrin.gif 
as Labai norejau is www.filmugamyba.lt uzasakyti, bet deja uzemta jau buvo ex... filmuoja du operatoriai ir nelabai brangiai, leistina 2700lt.  mirksiukas.gif

atejus krizei matyt pakeite kainyna, nes rudeni kai buvau tai sake 2 kameros, 6000 (ar tai 7 neatsimenu tiksliai) tik uz 10 min ta filmuka. sake kad nedaro jokiu ilgu filmu (tu po valanda) nes jiems ale nepatinka. taip jie ir prarado 1 klienta, mane :/ nes man buvo tiesiog abidna kai taip uzdainavo kainele... tai teko imti kitus..
Atsakyti