Na musu pasirinkta forografe irgi pradziai sake 1800 - uz 8val, bet paskiau susitarem uz 1600. Na bus matyt kaip nuotraukas gausim, as irgi tik uz reportazini, o ne statytini stiliu, smagu kai prigauna o ne kai pozuot reikia. Va butent taip ir susitarem su savo fotografe. Ji sake:
-Kad net nejausime kad ji yra!
Papildyta:
Beto :
www.fotopro.lt galima rasti sau tinkama fotografa, ju ten tikrai ne mazai.
QUOTE(Armando mamyte @ 2009 01 04, 13:04)
jei norit kazko netradicinio siulau uzsisakyt is televizijos....as likau labai patenkinta...padare trumpa 30 min reportaza
pritariu televizijos operatoriai tikrai žino, ką reikia filmuoti per vestuves pati su tokiais dirbu... todėl dar kartuką drąsiai rekomenduoju saviškius www.pajuriovideo.lt
fresco grazus darbai , bet man labai kliuva keli dalykai vaidyba te jos labai daug.
mes pasiemem videostudija.lt idomu kaip bus filmas sudetas
mes pasiemem videostudija.lt idomu kaip bus filmas sudetas
O as noreciau filmuko daromo www.fresco.lt komandos, tikrai suzavejo, sake, kad nuo 4 tukst., bet tikrai labai patiko, juo labiau, kad nenoriu dokumentalistikos, noriu grazaus filmo tik apie mus - susipazinimas, susitikimai, susizadejimas, vestuviu diena ir panasiai.
Ir labai trokstu tokio filmuko kaip - gundanti elegancija, nuostabi dovana visam gyvenimui, exxx savaitgali gal su jais susitiksiu, tai issiaiskinsiu ar tie 4 tukst. tik uz 10 min ar jie ir visa filmuka galetu padaryti tikrai pinigu negaileciau profesionaliam filmavimui kaip pas juos
Ir labai trokstu tokio filmuko kaip - gundanti elegancija, nuostabi dovana visam gyvenimui, exxx savaitgali gal su jais susitiksiu, tai issiaiskinsiu ar tie 4 tukst. tik uz 10 min ar jie ir visa filmuka galetu padaryti tikrai pinigu negaileciau profesionaliam filmavimui kaip pas juos
Del video filmo labai rekomenduoju http://www.modo.lt
Pavyzdys is 2008 sezono vestuviu http://www.vimeo.com/2759775
Dainius Mekas
+37068544349
Dainius Mekas
+37068544349
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 13, 02:53)
Del video filmo labai rekomenduoju http://www.modo.lt
Dainius Mekas
+37068544349
Dainius Mekas
+37068544349
grazus darbai, bet deja mano dienai jau uzimta
QUOTE(Lyanna @ 2009 01 12, 21:40)
O as noreciau filmuko daromo www.fresco.lt komandos, tikrai suzavejo, sake, kad nuo 4 tukst., bet tikrai labai patiko, juo labiau, kad nenoriu dokumentalistikos, noriu grazaus filmo tik apie mus - susipazinimas, susitikimai, susizadejimas, vestuviu diena ir panasiai.
na sekmes, 4 tkst tai tik tas 10 min filmukas. tokius pinigus uz 10 min filma man asmeniskai gaila. nes yra tevai, ir kita gimine kuri irgi nori buti iamzinta...
www.fresco.lt tai suuuuper komanda ten tokie zmogeliukai dirba, jie beprotiskai myli savo darba, filmuoja 2 ar net iki 4 vaikinu. dabar kainos pakilo, nuo 4tik bet i ta kaina ieina pries vestuvinis klipas, gali nors 10kartu filmuotis, paskui vestuves, daro klipa ir ten vestuves iki 30-40min man tai jie patinka, bet nero tuo ko as noriu
Pas drauge jie filmavo ir jie patenkinti, kokybe garantuota O kaip jie filmuoja tai reikia matyt, atrodo kaip "beprociai" del savo darbo
Dar galiu pasakyti, kad is www.modo.lt labai geras ten fotografas, operatoriu 50/50
as Labai norejau is www.filmugamyba.lt uzasakyti, bet deja uzemta jau buvo ex... filmuoja du operatoriai ir nelabai brangiai, leistina 2700lt.
Pas drauge jie filmavo ir jie patenkinti, kokybe garantuota O kaip jie filmuoja tai reikia matyt, atrodo kaip "beprociai" del savo darbo
Dar galiu pasakyti, kad is www.modo.lt labai geras ten fotografas, operatoriu 50/50
as Labai norejau is www.filmugamyba.lt uzasakyti, bet deja uzemta jau buvo ex... filmuoja du operatoriai ir nelabai brangiai, leistina 2700lt.
QUOTE(Edita0319 @ 2009 01 09, 14:06)
pritariu televizijos operatoriai tikrai žino, ką reikia filmuoti per vestuves pati su tokiais dirbu... todėl dar kartuką drąsiai rekomenduoju saviškius www.pajuriovideo.lt
sorry, bet nieko ypatingo...
labai eiliniai ir filmukai per ilgi
QUOTE(smsNata @ 2009 01 13, 23:38)
www.fresco.lt tai suuuuper komanda ten tokie zmogeliukai dirba, jie beprotiskai myli savo darba, filmuoja 2 ar net iki 4 vaikinu. dabar kainos pakilo, nuo 4tik bet i ta kaina ieina pries vestuvinis klipas, gali nors 10kartu filmuotis, paskui vestuves, daro klipa ir ten vestuves iki 30-40min man tai jie patinka, bet nero tuo ko as noriu
atejus krizei matyt pakeite kainyna, nes rudeni kai buvau tai sake 2 kameros, 6000 (ar tai 7 neatsimenu tiksliai) tik uz 10 min ta filmuka. sake kad nedaro jokiu ilgu filmu (tu po valanda) nes jiems ale nepatinka. taip jie ir prarado 1 klienta, mane :/ nes man buvo tiesiog abidna kai taip uzdainavo kainele... tai teko imti kitus..