Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

jei norit kazko netradicinio siulau uzsisakyt is televizijos....as likau labai patenkinta...padare trumpa 30 min reportaza thumbup.gif
Atsakyti
Mes uzsisakeme DigitalVideo filmuotojus, sako tobulumui ribu nera, bet kiai nuvykom pas juos ir pamatem ju darbus, tai ne negalvodami palikoma avansa smile.gif Labai daug minciu ir ideju turi... Pasitikim tuo zmogum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2009 01 04, 19:39)
Mes uzsisakeme DigitalVideo filmuotojus, sako tobulumui ribu nera, bet kiai nuvykom pas juos ir pamatem ju darbus, tai ne negalvodami palikoma avansa smile.gif Labai daug minciu ir ideju turi... Pasitikim tuo zmogum smile.gif

Kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2009 01 04, 18:44)
Kiek jie kainuoja?

jei neklystu, tai labai brangiai cool.gif

Atsakyti
Buvo diskutuota, kad negalite rasti Rimanto Navicko darbu. Jei nemaisau, jis 2006 metu vestuvinio filmo nugaletojas.
Jo klipukus pagal nicka rimasdvxgalite rasti cia ir cia
Atsakyti
Na ir ko niekas neraso? gal tokia temele jau buvo kazkur? rolleyes.gif
Na as tik galiu pasakyt kad pasirinkau Filmuotojus 2, vienas is ju Dainius Apelsinavicius, buvom susitike tai patiko man vyrukas, o Fotografe irgi suzavejo, labai faina panele, jauciu busim Drauges! thumbup.gif
http://www.aurafoto.lt/ cia jos svetaine jeigu domintu paziureti jos darbus. Beja abu kaunieciai.
Sekmytes beieskant! Teko truputy pasinervuot! g.gif
Atsakyti
Siaip jau tokia tema yra Bet man begalo patinka http://www_kudirka_lt Nuotrokos tokios kukiu ir noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 08 sausio 2009 - 15:38
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 08, 13:36)
Siaip jau tokia tema yra Bet man begalo patinka http://www_kudirka_lt Nuotrokos tokios kukiu ir noriu  ax.gif

Aga nesigincysiu, tikrai kad nuotraukytes labai grazios smile.gif , tik kad va kaina ne visiem gal prieinama. 1800lt iki 5 val. tai kaip paskaiciuoji 5val ne tiek ir ilgai man pavyzdziui neuztektu, g.gif
Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu as ieskau kad ir fotografuotu ir filmuotu ta pati kompanija. Internete visokiu nuorodu, bet nieko gudro... g.gif
Atsakyti
mes labai esam patenkinti fotografu darbu... Nuotraukos labai grazios, kokybiskos, idomios... 4u.gif
Apie juos daugiau: svente.mums.lt
Tikrai rekomenduoju... thumbup.gif
Papildyta:
Beje, jie vyras su zmona 4u.gif
Vienas fotografuoja, kitas filmuoja...
mes ememe tik fotografes paslauga, bet jie vis tiek kartu dirba...
Jei burys didesnis, tiosiog lengviau susitvarkyti jiems, vienas sustato, gal ten ziedalapiu pabarsto...na ismano darba savo.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 01 08, 14:47)
Aga nesigincysiu, tikrai kad nuotraukytes labai grazios  smile.gif , tik kad va kaina ne visiem gal prieinama. 1800lt iki 5 val. tai kaip paskaiciuoji 5val ne tiek ir ilgai man pavyzdziui neuztektu, g.gif
Bet cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

Mes esame nutare,netaupyti suknelei,ziedam bei fotografui mirksiukas.gif Uz gera kokybe negaila ir pinigu ax.gif Juolab,kad sunku rasti gera fotografa,+mums nereikes daug moketi uz papildomus kilometrus nes esame is to pacio miesto.Ir kolkas nei vienas fotografas nepatiko labiau uz Kudirku darbus bigsmile.gif
Atsakyti
Pritariu nuomonei, kad fotografui pinigu nereikia gailet. Mes taip pat pasiruose moket kiek reikes, kad tik gerai butu. As nenoriu pozuotu nuotrauku. Kai sustoja visi, graziai nusisypso ir toliau traukiam doh.gif Man patinka "pagauta" nuotrauka. Atrodo daug naturaliau is idomiau. Tai vat ir vargstam paiesku maratone biggrin.gif
Atsakyti