Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

2 kameromis filmuoja Pajūrio video... Su Sony profesionaliomis... o montažas kiek mačiau, jiems irgi ne problema. Drąsiai rekomenduoju, nes kiek teko matyti juos dirbant, įspūdis puikus - darbo ir pastangų daugiau negu galima tikėtis įdeda smile.gif žodžiu dirba vyrai kaip sau filmą kurtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaite @ 2008 12 11, 11:50)
Ir aš galėčiau rekomenduoti vieną superinį vestuvių operatorių, daro puikius profesionalius filmukus ir vaizdo klipus (be jokių baisių režisurų ir priverstinių pozavimų biggrin.gif )Čia nuoroda, kur galima pasižiūrėti demo versiją:

Filmukai

na man asmeniškai tai labai nuobodus klipukas... g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Norėjau pasiteirauti,gal kažkas girdėjo kokių atsiliepimų apie RIMGAUDĄ JANUŠEVIČIŲ
Jis šiaip gyvena Kaune...ir filmuoja ir fotografuoja...labai būčiau dėkinga ,jei kuri kokį komentarą parašytų
Atsakyti
mergaites gal kuri yra pasemusius operatorius is videostudijos.lt gal kokiu atsiliepimu turit , nes mes juos uzsisakem , bet niekur nerandu atsiliepimu apie juos
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 12 22, 12:49)
mergaites gal kuri yra pasemusius operatorius  is videostudijos.lt gal kokiu atsiliepimu turit , nes mes juos uzsisakem , bet niekur nerandu atsiliepimu apie juos

na, jei kalba eina apie videostudija.lt tai mes juos rinkomes savo vetuvems ax.gif ir likom labai patenkinti smile.gif tik aptarem, daug smulkmenu ish pradziu, kad nenorim jokiu animaciju ir spec. efektu, o Egidijus kaip zhmogus, paliko shilto ir gero zhmogaus ispudy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 12 22, 16:57)
na, jei kalba eina apie videostudija.lt tai mes juos rinkomes savo vetuvems ax.gif  ir likom labai patenkinti smile.gif tik aptarem, daug smulkmenu ish pradziu, kad nenorim jokiu animaciju ir spec. efektu, o Egidijus kaip zhmogus, paliko shilto ir gero zhmogaus ispudy smile.gif

dekui , nes labai man svarbu jog nebutu jokiu nesamoniu na manau supranti jog per vestuves norisi jog butu viskas idealu.
Atsakyti
Musu vienos dienos istorija iamzino www.evea.tk.lt
Visos svajones issipilde ir filmas tiesiog nuostabus wub.gif Dirbo su viena kamera, o filmas padarytas ne prasciau, nei kurie dirbant su dviem padaro...esu suzaveta bigsmile.gif jokio nenaturalumo, tikra vienos dienos pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 12 28, 13:21)
ar ne klaidingas puslapiukas? neranda ko tai man

turbut turejo buti www.evea.tik.lt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
o mes tai uzsisakem Dainiu Apelsinaviciu smile.gif kiek matem jo darbus, patiko, o ir siaip mazumele pazistamas zmogus, tai tikimes nenuvils
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 12 28, 15:54)
turbut turejo buti www.evea.tik.lt  mirksiukas.gif  4u.gif

taip teisingai biggrin.gif atsiprasau blush2.gif nes kompiuteris, kai kuriu raidziu nedaspausdina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2008 12 28, 20:13)
o mes tai uzsisakem Dainiu Apelsinaviciu  smile.gif  kiek matem jo darbus, patiko, o ir siaip mazumele pazistamas zmogus, tai tikimes nenuvils
Papildyta:
smile.gif

zmogus tikrai vertas smile.gif ... nors jo nepazinojau, bet dabar tai didziulis respektas zmogui uz darba smile.gif.... man pacioj pradzioj nelabai isejo pakurt ten kopijas kompakt, tai be jokiu problemu padare kelias kopijas, sutvarke ten kur mums biskuti nepatiko kai kas smile.gif ...

zodziu rekomenduoju sita zmogu - siltas zmogus... pozuot jam beveik nereikia:) o tai manau pliusas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Paziurejau keleta vestuviu filmu. Labai patiko Rimo Navicko darbas, Mazono. Jie Klaipedieciai. Bet vistik nusprendem neimti filmuotojo... Perziurejau tam kad tikrai isitikinciau, jog man labiau patinka foto nei video.. Tai man geriau du fotografai.. biggrin.gif kazkaip sustabdyti kadrai suteikia daugiau emocijos nei istisinis veiksmas...
Aisku, jei biudzetas leistu, gal ir filmuotoja imciau... bet... schmoll.gif
Cia visikai subjektyvi mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Patarimai kaip pasirinkti gera filmuotoja:
http://video.about.c...ideographer.htm
Atsakyti