Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE([fillette] @ 2008 11 24, 22:44)
Sveikos/ Sveiki!  4u.gif

Gal zinot, kas filmuoja dviem kamerom? Noeciau kazko panasaus, ka fresco per intro padaro... Idomu kokia kaina tokiu paslaugu...  g.gif

Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... wub.gif Still-Motion

StillMotion be abejo padaro labai grazias nuotraukas ir superinius vestuviu filmus.
Bet... gal as klystu bet man atrodo kad filmu ir fotosesijos diena visai nieko bendro su vestuviu diena neturi. Visos fotosesijos yra daromos su pro apsvietimu pasirenkant ir pasiruosiant vietas, iranga. Vienai nuotraukai pozuojama kokias 30min. Tai yra daugiau panasu i filmavimasi tikrame filme su kruva dubliais ir fotografavima kokiam zurnalui kur kiekvienam kadrui sustatoma sviesa, daromas makijazas, tikrinama sukuosena ir .t.t. Tai yra didziulis darbas, reikalaujantis daug personalo, laiko, ir dideles jaunuju kantrybes bei visisko paklaustumo reziseriui ir fotografui. Lietuvoje paprastai viskas padaroma vestuviu diena.

Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 11 24, 21:44)
Sveikos/ Sveiki!  4u.gif

Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... wub.gif Still-Motion

sakes, kokie grazus klipai tavo pateiktoje nuorodoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 11 24, 22:44)
Sveikos/ Sveiki!  4u.gif

Gal zinot, kas filmuoja dviem kamerom? Noeciau kazko panasaus, ka fresco per intro padaro... Idomu kokia kaina tokiu paslaugu...  g.gif

Labuks,
tai, ka pamaciau tavo nuorodoj- tikrai thumbup.gif thumbup.gif . kas taip filmuoja, nedrystu rekomenduoti, bet del foto tikrai galiu pasiulyti. Tai Kaunietis fotografas tel.8 698 15549. Butent tokiai fotosesija dirba su asistente, nes vienam fotografui tikrai neimanoma visko surezisuoti.o rezisuros reikia daug. Ypac jauniesiems nuima visa stresa ar grazios bus nuotraukos. Is pradziu kai kurie sveciai nelabai suprato, kas vyksta, bet pamate nuotraukas liko suzaveti. Dar visai nesenai suzinojau, kad tas fotografas turi tarptautines fotomeno akademijos sertifikata.
Atsakyti
QUOTE(geguzine @ 2008 11 21, 01:49)
Sveika ,
Parasiau i az,bet man atrodo kazkodel neissisiuncia.tai pakartosiu cia.
Galiu parekomenduoti tikrai gera fotografa ir filmuotoja is Šilutes -Rolanda.Jis ten visokiose parodose dalyvauja,kazkokiu konkursu nugaletojas.Fantazijos zmogus turi.
Mums ji irgi rekomendavo,bet nors vestuves buvo Vilniuje,jis atvaziavo.Tai labai

kažkokių konkursų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita0319: 28 lapkričio 2008 - 13:11
QUOTE(Interjeras1 @ 2008 11 25, 15:46)
StillMotion be abejo padaro labai grazias nuotraukas ir superinius vestuviu filmus.
Bet... gal as klystu bet man atrodo kad filmu ir fotosesijos diena visai nieko bendro su vestuviu diena neturi. Visos fotosesijos yra daromos su pro apsvietimu pasirenkant ir pasiruosiant vietas, iranga. Vienai nuotraukai pozuojama kokias 30min. Tai yra daugiau panasu i filmavimasi tikrame filme su kruva dubliais ir fotografavima kokiam zurnalui kur kiekvienam kadrui sustatoma sviesa, daromas makijazas, tikrinama sukuosena ir .t.t. Tai yra didziulis darbas, reikalaujantis daug personalo, laiko, ir dideles jaunuju kantrybes bei visisko paklaustumo reziseriui ir fotografui. Lietuvoje paprastai viskas padaroma vestuviu diena.

Kiek maciau fresco vestuviu klipuka padaro ta pacia diena... O vestuviu sumontuotos medziagos tai paciai dienai niekas ir nepraso mirksiukas.gif As klausiau apie vestuviu filmavima panasiu stiliumi kaip kad still-motion daro. Galvoje turejau panasu kameru judejima ir apipavidalinima be blurinimu... cool.gif Nemanau, kad prasau per daug... Tuo labiau kad ieskau dvieju filmuotoju. Pati esu meniskos sirdies ir suprantu kiek kas turi uzimti laiko doh.gif

O apie nuotraukas ir fotosesijas nieko net neklausiau, beje ax.gif Esu susidurusi su modelio darbu ir keliais tikrai neblogais fotografais, todel zinau, kaip tas darbas ir uzkulisiai atrodo cool.gif Bet aciu uz laika, skirta aprasymui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meskytia @ 2008 11 26, 14:15)
sakes, kokie grazus klipai tavo pateiktoje nuorodoje wub.gif

aha... man irgi labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rohan @ 2008 11 27, 11:24)
Labuks,
tai, ka pamaciau tavo nuorodoj- tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif . kas taip filmuoja, nedrystu rekomenduoti, bet del foto tikrai galiu pasiulyti. Tai Kaunietis fotografas tel.8 698 15549. Butent tokiai fotosesija dirba su asistente, nes vienam fotografui tikrai neimanoma visko surezisuoti.o rezisuros reikia daug. Ypac jauniesiems  nuima visa stresa ar grazios bus nuotraukos. Is pradziu kai kurie sveciai nelabai suprato, kas vyksta, bet pamate nuotraukas liko  suzaveti.  Dar visai nesenai suzinojau, kad tas fotografas turi  tarptautines fotomeno akademijos sertifikata.

Labas bigsmile.gif

Gal zinai to fotografo varda? rolleyes.gif O siaip tai aciu, bet fotografo neieskau - turiu savo kontaktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette)
,2008 11 28, 13:33]Kiek maciau fresco vestuviu klipuka padaro ta pacia diena... O vestuviu sumontuotos medziagos tai paciai dienai niekas ir nepraso  mirksiukas.gif As klausiau apie vestuviu filmavima panasiu stiliumi kaip kad still-motion daro. Galvoje turejau panasu kameru judejima ir apipavidalinima be blurinimu...  cool.gif  Nemanau, kad prasau per daug...  Tuo labiau kad ieskau dvieju filmuotoju. Pati esu meniskos sirdies ir suprantu kiek kas turi uzimti laiko  doh.gif 

O apie nuotraukas ir fotosesijas nieko net neklausiau, beje  ax.gif Esu susidurusi su modelio darbu ir keliais tikrai neblogais fotografais, todel zinau, kaip tas darbas ir uzkulisiai atrodo  cool.gif  Bet aciu uz laika, skirta aprasymui   mirksiukas.gif
Papildyta:

aha... man irgi labai patiko  thumbup.gif

pabandyk paziureti cia: Digital video manau, kad patiks mirksiukas.gif dirba skraidanciomis kameromis, parasiau jiems laiskeli, atsake labai greitai ir isamiai su prisegtomis foto, pavyzdziais ir pan. Kadangi jau fotografui nepagailejom, tai truputeli mums per brangus jie, bet jei leistu galimybes, nedvejodama juos uzsisakyciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglle: 28 lapkričio 2008 - 15:54
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 28, 13:46)
pabandyk paziureti cia: Digital video manau, kad patiks  mirksiukas.gif dirba skraidanciomis kameromis, parasiau jiems laiskeli, atsake labai greitai ir isamiai su prisegtomis foto, pavyzdziais ir pan. Kadangi jau fotografui nepagailejom, tai truputeli mums per brangus jie, bet jei leistu galimybes, nedvejodama juos uzsisakyciau  thumbup.gif

aciu, butinai paziuresiu 4u.gif gal zinai kokia ju kaina ir keliese dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 11 28, 13:54)
aciu, butinai paziuresiu  4u.gif gal zinai kokia ju kaina ir keliese dirba? ax.gif

jei nori plataus pasakojimo, parasyk el pasto adresa, persiusciau ju laiskeli ax.gif kaina 5000lt filmuoja dviem kameromis su Steadicam vaizdo judesio stabilizavimo įranga ir pan, na neissiplesiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 28, 14:10)
jau issiunciau laiskeli  mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif bendravarde blush2.gif skaitau ir ziuriu kad su spalvu korekcija gautusi 7000 is viso ir tik vienai dienai... bet manau verta juos apsvarstyti + uz benzina neima ir neuzblokuoja dvd kopijavimui, o dar dirba dviese, ko ir ieskau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2008 11 28, 14:24)
aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bendravarde blush2.gif  skaitau ir ziuriu kad su spalvu korekcija gautusi 7000 is viso ir tik vienai dienai... bet manau verta juos apsvarstyti + uz benzina neima ir neuzblokuoja dvd kopijavimui, o dar dirba dviese, ko ir ieskau thumbup.gif

nera uz ka mirksiukas.gif gal pavyktu susitarti ir pigiau, manau visada imanoma kalbetis, sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 28, 14:29)
nera uz ka  mirksiukas.gif gal pavyktu susitarti ir pigiau, manau visada imanoma kalbetis, sekmes!  4u.gif

aciu 4u.gif

kol kas ieskau ivairiu variantu, mazdaug skaiciuoju biudzeta, tada bus taupymas ir kadanors vestuves wub.gif MB man leidzia viska planuoti kaip noriu, o su juo kalbesiu ne ankciau kaip po metu ir klausiu kas jam patinka ir kas ne... rolleyes.gif bet vis geriau negu nieko, kai dabar ta ekonomine krize airijoj pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita0319 @ 2008 11 28, 14:10)
kažkokių konkursų  thumbup.gif

As gi nezinau ir nesidomiu kokie ten konkursai ar parodos vyksta.man vienodai,svarbu butu savo darbo profesionalas.
Atsakyti