Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Edikute @ 2008 11 16, 22:09)
sveikutes, jau seniai cia buvau...turiu toki prasimeli, parekomenduokite zmogu, firma, kuri padarytu grazu filma Kaune.....!!! nes gavome dideli s.....................

Mes likom suzaveti Giedriaus Kadisos darbu, jis is Kauno.

www.filmavimas.lt
Atsakyti
smile.gif+2008 11 19, 12:48-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 11 19, 12:48)
Mes likom suzaveti Giedriaus Kadisos darbu, jis is Kauno.

www.filmavimas.lt

Galetu buti ir pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2008 11 19, 22:56)
Galetu buti ir pigiau  unsure.gif

Pasitaike mums pigiu variantu, bet pagalvojom, kad ir juosta atrodys pigiai ir negalesim nieko jam sakyti.
Atsakyti
smile.gif+2008 11 20, 10:08-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 11 20, 10:08)
Pasitaike mums pigiu variantu, bet pagalvojom, kad ir juosta atrodys pigiai ir negalesim nieko jam sakyti.

Todel renkantis reikia prasyti kad parodytu bent keleta savo filmuotu vestuviu.
nes kiek ziurejau beveik visi filmuoja uz 1500 tik kokybe skiriasi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2008 11 20, 13:11)
Todel renkantis reikia prasyti kad parodytu bent keleta savo filmuotu vestuviu.
nes kiek ziurejau beveik visi filmuoja uz 1500 tik kokybe skiriasi.
4u.gif

Mes asmeniskai nematem jokiu jo darbu (nebuvo tam galimybiu) pries vestuves, tik pasikliovem rekomendacijomis.
Atsakyti
Sveika ,
Parasiau i az,bet man atrodo kazkodel neissisiuncia.tai pakartosiu cia.
Galiu parekomenduoti tikrai gera fotografa ir filmuotoja is Šilutes -Rolanda.Jis ten visokiose parodose dalyvauja,kazkokiu konkursu nugaletojas.Fantazijos zmogus turi.
Mums ji irgi rekomendavo,bet nors vestuves buvo Vilniuje,jis atvaziavo.Tai labai patenkinti likome.Ir filmu ir albumu.Jis beveik nestato pozuoti,o pats gaudo momentus.Ir taip viskas naturalu,tokios grazios nuotraukos.Jo tel. nr.:
Rolandas - 861254696

QUOTE(sokoladinuke @ 2008 11 17, 00:32)
gal kas gali pasiulyti filmuotoja, fotografa Siluteje, arba bent jau Klaipedoje.......Buciau labai dekinga smile.gif

Atsakyti
QUOTE(geguzine @ 2008 11 21, 00:49)
Sveika ,
Parasiau i az,bet man atrodo kazkodel neissisiuncia.tai pakartosiu cia.
Galiu parekomenduoti tikrai gera fotografa ir filmuotoja is Šilutes -Rolanda.Jis ten visokiose parodose dalyvauja,kazkokiu konkursu nugaletojas.Fantazijos zmogus turi.
Mums ji irgi rekomendavo,bet nors vestuves buvo Vilniuje,jis atvaziavo.Tai labai patenkinti likome.Ir filmu ir albumu.Jis beveik nestato pozuoti,o pats gaudo momentus.Ir taip viskas naturalu,tokios grazios nuotraukos.Jo tel. nr.:
Rolandas - 861254696

Manau visi jie vazineja po visa Lietuva tik benzino uzpilti reikia ax.gif
Atsakyti
Na as vestuvese turejau fotografe jurate is klaipedos nuotraukos thumbup.gif o filmuotoja sauliu jei reiks kontaktu rasykit i az super padare filmuka man patinka kad trumpas tik 1val 30 minuciu bet grazus filmukas visi faktai ivykiai kas pas mus buvo thumbup.gif

dabar sese zenijosi tai fotografe dovile turejo neblogos foto labai meniskos man siuo metu prie sirdies loretafoto.lt
palyginti nebrangi o filmuotoja sesuo turejo toki mariu klaipedietis jis irgi jei reiks kontaktu i az rasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2008 11 24, 08:49)
Na as vestuvese turejau fotografe jurate is klaipedos nuotraukos thumbup.gif o filmuotoja sauliu jei reiks kontaktu rasykit i az super padare filmuka man patinka kad trumpas tik 1val 30 minuciu bet grazus filmukas visi faktai ivykiai kas pas mus buvo thumbup.gif

dabar sese zenijosi tai fotografe dovile turejo neblogos foto labai meniskos man siuo metu prie sirdies loretafoto.lt
palyginti nebrangi o filmuotoja sesuo turejo toki mariu klaipedietis jis irgi jei reiks kontaktu i az rasykit mirksiukas.gif

gal i az galima daugiau apie filmuotoja is siauliu? blush2.gif butu labai aciu 4u.gif
Atsakyti

ir man i az apie filmuotoja is siauliu..
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 11 24, 12:34)
gal i az galima daugiau apie filmuotoja is siauliu?  blush2.gif butu labai aciu  4u.gif

QUOTE(AXTA @ 2008 11 24, 20:24)
ir man i az apie filmuotoja is siauliu..

merginos SAULIU nepaskaitet jis klaipedietis!!!!
Atsakyti
Sveikos/ Sveiki! 4u.gif

Gal zinot, kas filmuoja dviem kamerom? Noeciau kazko panasaus, ka fresco per intro padaro... Idomu kokia kaina tokiu paslaugu... g.gif

Man nerealu kaip filmuojamos vestuvese Kanadoje... Svajone... wub.gif Still-Motion
Atsakyti