Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(-Anna- @ 2008 10 24, 04:48)
o tai kur tu radai www.vestuvinisfilmas.lt pavyzdziu, nes internete neradau  g.gif

Na mano žiniom, kad tai Rimanto Navicko, (2006 metų vestuvinio filmo laimetojo) svetainė. Jo darbą galite pažiūrėti prie 2006 metų nugalėtojų.
ČIA
Jei kas žinot naujesnių darbų, pasidalinkit, tiesiog nuomonę susidariau turėdama omeny, kad šis klipas - geriausias jo darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bohema*: 24 spalio 2008 - 18:33
Mes savo vestuvių neplanuojame filmuoti. Pamąstėm, kad vitiek bus fotografas, kuris ir įamžins gražias akimirkas nuotraukose. O tas filmuotas diskas dar susibraižys. Ir beto, žiūrėti vestuves įdomu tik pirmą kartą. O nuotraukas tai galiu vartyt ir varty rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 22:45)
Mes savo vestuvių neplanuojame filmuoti. Pamąstėm, kad vitiek bus fotografas, kuris ir įamžins gražias akimirkas nuotraukose. O tas filmuotas diskas dar susibraižys. Ir beto, žiūrėti vestuves įdomu tik pirmą kartą. O nuotraukas tai galiu vartyt ir varty  rolleyes.gif

Mes irgi is pradziu taip galvojome, kad geriau tureti gera fotografa ir grazias nuotraukas. Nes kiek buvom ziureje filmuotoju darbus, tai visi tokie nuobodus ir nieko verti, tik pinigai isnesti i bala. Bet paskui persigalvojom, nes gavom uz tikrai gera kaina, tai nusprendem tureti ir filmuotoja. Tai dabar galiu sakyti drasiai kad nesigailejom, nes tikrai pasistenge del musu ir gavom nuostabu klipuka taip pat ir filma. Kuri karts nuo karto dar paziurime ir tikrai nenusibodo ziureti.
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 20:45)
Mes savo vestuvių neplanuojame filmuoti. Pamąstėm, kad vitiek bus fotografas, kuris ir įamžins gražias akimirkas nuotraukose. O tas filmuotas diskas dar susibraižys. Ir beto, žiūrėti vestuves įdomu tik pirmą kartą. O nuotraukas tai galiu vartyt ir varty  rolleyes.gif

Na filmas irgi reikalingas ir paskui tikrai gailesies, jei nefilmuosi. Juk pacu vestuviu esme ir yra grazus prisiminimai, kurie turi buti uzfiksuoti, o ne pats balius.
Papildyta:
Musu vestuves vyko siu metu rugpjucio 30 diena. Filmavo operatorius Giedrius Kadisa. Filmas labai fainas, mums ir visiems sveciams labai patiko. Na mums pasiseke r su muzikantu, ir su fotografe, ir vedeja. Buvo labai smagu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

pasiemem nesenai filma is DAINIAUS APELSINAVICIAUS... filmas tikrai gerai padarytas. Galeciau sakyt netgi pasakiskai.... na nebent tai, kad man nelabai tiko vienoj vietoj instrumentine muzika, bet galbut as esu su klausos defektu, nes visiems kas ziurejo [tevai abieju jaunavedziu, pirsliai/mano brolis, vyr. pora/zmoneles sesuo], tai sake ji cia kaip tik... tai nezinau....

zodziu galiu rekomenduoti sita filmuotoja.... vesele buvo 08 30... filma per menesi padare kazkur... biski daugiau, bet sake jis ten biski buvo isvykes kazkur reikalais, tai nieko tokio.... vistiek mes buvo sudare mazyte sutartele kad iki 11.01 padarys filma... padare.... padare ir maza filmuka, bet as jo vis nesukonvertuoju i AVI ar dar koki formata, nes man neatpazysta vistiek ten jop padaryto MPEG:) aisku gal man patirties tuo klausimu truksta:)

siaip muzika tikrai parenka zmogus gera... labai tinkancia visur

zodziu jo kontaktai:
Dainius Apelsinavicius
867061933
Atsakyti
QUOTE(TedisLT @ 2008 10 28, 10:09)
Laba diena,

pasiemem nesenai filma is DAINIAUS APELSINAVICIAUS... filmas tikrai gerai padarytas. Galeciau sakyt netgi pasakiskai.... na nebent tai, kad man nelabai tiko vienoj vietoj instrumentine muzika, bet galbut as esu su klausos defektu, nes visiems kas ziurejo [tevai abieju jaunavedziu, pirsliai/mano brolis, vyr. pora/zmoneles sesuo], tai sake ji cia kaip tik... tai nezinau....

zodziu galiu rekomenduoti sita filmuotoja.... vesele buvo 08 30... filma per menesi padare kazkur... biski daugiau, bet sake jis ten biski buvo isvykes kazkur reikalais, tai nieko tokio.... vistiek mes buvo sudare mazyte sutartele kad iki 11.01 padarys filma... padare.... padare ir maza filmuka, bet as jo vis nesukonvertuoju i AVI ar dar koki formata, nes man neatpazysta vistiek ten jop padaryto MPEG:) aisku gal man patirties tuo klausimu truksta:)

siaip muzika tikrai parenka zmogus gera... labai tinkancia visur

zodziu jo kontaktai:
Dainius Apelsinavicius
867061933

kur jo pvz galima pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 10 28, 12:15)
kur jo pvz galima pamatyti?

o man kai ziurejau nete patiko bet kai realiai pamaciau tai schmoll.gif
visu pirma tas efektas "per ruka" man nepatinka, visu antra pamaciau gramatines klaidas meniu doh.gif tai zodziu iskart mane jis ir atstume sad.gif

pati pasirinkau www.fotosalonas.lt thumbup.gif aciu Monikai uz rekomendacija
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 10 28, 12:37)
o tai cia tas pats zmogus ir filmuoja ir fotografuoja?kalbu apie fotosalona..

zinok del fotografavimo net neklausiau.... zinau kad ten dirba tevas su sunum, tai gal vienas ta daro kitas kitka. as ejau konkreciai del filmavimo, tad del fotkiu nieko neklausiau. gali parasyti jiems ir pasidometi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 25, 21:45)

Galiu tik pasakyt kad bent jau man fainiau ziureti GYVA filma, girdeti garsus, o nevientik ziuret "negyvas" nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 02 10, 13:55)
pas mane buvo andrius is kretingos ir filmu esam patenkinti 120% wub.gif

Sveikut smile.gif gal galeciau suzinot jo kontaktelius ir kokios kainytes? 4u.gif
Atsakyti
...

Manau, kad svarbu tiek foto tiek video, juk ir foto gali pažiūrėti, ir video. Girdi save, savo vyrą sakant TAIP, tėvelius artimuosius - juk faina. Kažkieno vaikučiai nufilmuoti, o užaugę jie gali save matyti, kokie tada buvo. Yra daug niuansu dėl kuriu verta visa tai daryti. Pinigais visko nenumatuosi. schmoll.gif

Mes, va, pasirinkom fainą operatorių Vladą D. Jis filmavęs ir fotografavęs keleto draugų vestuves, krikštynas. Tikrai gražiai padaro, žiurint širdelę labai liečia, geri jausmai užplūsta. Mums patiko jo darbas, o ir pats linksmas draugiškas, žodžio kišenėje neieško biggrin.gif Ir kaina nesikandžioja.

Tiesa, gerai jis sakė, verta dabar užsakinėti, nes, ką dabar sutarsi, kitais metais nebepakeisi, o kad kainos didės tai faktas, jau kiti operatoriai ir fotografai pakėlė kainas kitiems metams.

Žodžiu, kam įdomu, yra jo pavyzdžių ne tik jo svetainėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti savo filmuotoja, jaunas vaikinas , bet tikrai labai graziai viska padare, labai grazi juosta labai graziai apipavidalino musu dvd, taip pat teko per tv pamatyti , kad jis filmavo nato vestuves . Tikrai geras jaunas draugiskas vaikinas gerai atliekantis savo darba. Taip pat ir labai nebrangiai, aisku dabar gal kaina ir pakilo. jai kam reikes kreipkites i az .
Atsakyti