Perskaičiau kelias temas, ir supratau, kad su vestuvių filmavimu padėtis tikrai liūdnoka
Kažkada planavau studijuoti audivizualinius menus, domiuosi kūrėjais ir jų darbais, tai turbūt būsiu viena iš tų "inoringų" nuotakų
Taip, kad kažkas patiktų 100 proc. tikrai nebuvo... Kieno darbus būtų galima įvardinti profesionaliais (Fresco, Manofilmas) - kaina tikrai didelė. Gal jie ir verti to, naudoja tikrai profesionalią įranga, bet vistiek "lietuviškam" biudžetui tikrai gaunasi skausminga...
Be to, iš pirmo įspudžio labai patikę Fresco pažiūrėjus daugiau darbų nuvylė - labai aiškus filmo šablonas, nuo kurio praktiškai nenukrypstama. Aišku, stilius yra gerai, nebus netikėtumų, bet norėtųsi, kad butų bent keliolika "šablonų" variantų
Manofilmo klipai originalesni filmavimo stiliumi, montavime, siužetuose, bet kiek nepatiko kažkokie keisti sustojimai, peršokimai nuo kadro prie kadro kaip "užšaldymai"... Gal čia tik man taip rodo
Jie gal net būtų pirmoje vietoje, bet jei dar neaišku ar dirbs, teks ieškoti kitko.
Tomas Riūka... Matosi, kad turi gerą techniką, labai mažai patirties. Kažkada gal bus "topuose". Salvijaus ir Giedriaus filmai gražūs, bet vis tiek trūksta kažkokio "cinkelio". "Filmų gamyba", www.vestuvinisfilmas.lt man įspūdžio nepaliko, nors prikibti irgi nelabai yra prie ko. Gal todėl, kad ieškau kažko originalesnio. Paulius Zabiela... Tie perėjimai su nuotraukomis man visai nepatiko, kazkaip aplamai susidarė įspūdis, kad vaikinas dar "augimo" stadijoje
Mikštas... Na ne, kvepia cukrumi
O daugiau... pažiūrėjau ir pamiršau, arba pradėjau žiūrėti ir greit jungiau lauk
Netikėjau, kad banalūs vaidybiniai siužetai ir pigūs efektai dar madoje...