Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Londi @ 2008 09 26, 22:45)
Gal kas zinot daugiau apie  www.vestuvinisfilmas.lt
Kokie zmones, kokie darbai ir pan?
4u.gif

Mane irgi domintu atsiliepimai apie juos, gaila internete niekur nera ju filmu...
Atsakyti
del frescu, ju pavyzdziai: http://www.youtube.com/user/frescolt . siaip nezinau, man frescos kelia antipatija gal todel kad maciau pagal kokius originalius Didziosios Britanijos filmus jie bande kopijuot... ten as seile varvinau http://vimeo.com/1595252

siaip kas man nepatinka tai vaidyba... geriausia kai pulkas su kaltininkais aktyvus buna smile.gif ir linksmi ir nepamirsta kad svnte tai ju smile.gif
Atsakyti
Mus filmavo www.manofilmas.lt
Filmo dar nematem, galbut dar atskirai filmuosim pradzia, ziuresim. Bet siaip galiu pasakyt, kad vyrukai dirbo labai saziningai, tikrai stengesi. Nematant rezultato, nemazai musu sveciu paprase ju kontaktu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 15 spalio 2008 - 22:39
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 10 15, 23:38)
Mus filmavo www.manofilmas.lt
Filmo dar nematem, galbut dar atskirai filmuosim pradzia, ziuresim. Bet siaip galiu pasakyt, kad vyrukai dirbo labai saziningai, tikrai stengesi. Nematant rezultato, nemazai musu sveciu paprase ju kontaktu  thumbup.gif

jie man minejo kad kitais metais gali buti kad jau nefilmuos sad.gif tipo neuzsiimines vestuviu filmavimu. o taip tai irgi buvau nuziurejus juos...
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 16, 08:48)
jie man minejo kad kitais metais gali buti kad jau nefilmuos sad.gif tipo neuzsiimines vestuviu filmavimu. o taip tai irgi buvau nuziurejus juos...

Jo? Galbut g.gif , nes zinau, kad jie ziauriai uzsieme, dirba televizijoj, laida ivairias filmuoja...
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 16, 09:48)
a

AHA AS IR DABAR GAVLOJAU JAIS APSISTOTI, SAKE KAD PASUKTI SIO MESIO GALE, TADA TIKSLIAI ZINOS AR FILMUOS AR NE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 10 19, 20:58)
a

AHA AS IR DABAR GAVLOJAU JAIS APSISTOTI, SAKE KAD PASUKTI SIO MESIO GALE, TADA TIKSLIAI ZINOS AR FILMUOS AR NE ax.gif

nu idomiai, man tai pasake kad zinos tik kovo men lotuliukas.gif
varysiu kita savaite pasiziureti http://www.vestuvinisfilmas.lt/ pavyzdzius...
Atsakyti
sveikos nuotakos 4u.gif manoji shvente jau prabego smile.gif liko prisiminimai.... Ir iamzhintos akimirkos... Uzh jas turechiau but dekinga, musu fotografui (jam jau padekojau smile.gif ) ir musu Filmuotuojui 4u.gif
Egidijus nuostabus, nuoshirdus zhmogus wub.gif Filmas puikus, ir su romatiniais intarpais, tokiais kaip fimuota sodyba ish lauko, pro langa, o visi viduj shoka, sechiai pakalbinti mums nematant, zhiurint mums filmuka maloni staigmena. Pagauti visi momentai ir nuriedejus ashara, ir dziaugsmo shuksnis ir juokelis.
Garso takelis-lyrines (nei cicinas, nei vyva perley) melodijos, nei klasika, nei tinriliushkes, pats filmas dieju dienu 3 valandos, pazhiurejus norejos dar ax.gif
Dar, taigi gavom dovanu, papildoma CD-kas nepateko i vetuini filma, juokeliai, atsitiktinumai, na tokia neapdirbta medziaga, bet nuoshirdziai juokinga, kaip svochia griuva, kaip jaunikio kelnes plyshta, (o mums taip buvo) ir kaip mes su fotografu pasilenke zhiurim doh.gif lotuliukas.gif normaliai svechiams ir draugams nerodisi, o sau pakrizenti visai smagu.
Tai vot, ir kaina prieta vasara buvo gera, kiek dabar prasho nezhinau blush2.gif
niu jau tiek prigyriau 4u.gif dedu nuoruodele i ju puslapiukavideostudija.lt
Atsakyti
Sveikos paneles,
Galiu pasiulyti viena filmuotoja, nes musu vestuves filmavo ir mums labai patiko atliktas darbas. Galite pasiziureti klipuka ir ivertinsite. www.fotosalonas.lt, tada pasirinkti filmavimas ir pavyzdziai, ir Monikos ir Ramuno vestuves. Monkejom tikrai mazai palyginus su kitais ir darbu tikrai patenkinti likom ir galiu drasiai rekomenduoti. Jis yra is Moletu, bet filmavo Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Monikute1 @ 2008 10 21, 21:24)
Sveikos paneles,
Galiu pasiulyti viena filmuotoja, nes musu vestuves filmavo ir mums labai patiko atliktas darbas. Galite pasiziureti klipuka ir ivertinsite. www.fotosalonas.lt, tada pasirinkti filmavimas ir pavyzdziai, ir Monikos ir Ramuno vestuves. Monkejom tikrai mazai palyginus su kitais ir darbu tikrai patenkinti likom ir galiu drasiai rekomenduoti. Jis yra is Moletu, bet filmavo Vilniuje.

gal galetum parasyti kaina i pm?pusseserei padedu planuoti jos vestuves,kurios vyks sia vasara,todel butu gerai jau filmuotoja tureti,nes muzikantai,vieta kur sves,automobiliai ir pan. yra smile.gif dekui.
Atsakyti
Perskaičiau kelias temas, ir supratau, kad su vestuvių filmavimu padėtis tikrai liūdnoka unsure.gif Kažkada planavau studijuoti audivizualinius menus, domiuosi kūrėjais ir jų darbais, tai turbūt būsiu viena iš tų "inoringų" nuotakų blush2.gif Taip, kad kažkas patiktų 100 proc. tikrai nebuvo... Kieno darbus būtų galima įvardinti profesionaliais (Fresco, Manofilmas) - kaina tikrai didelė. Gal jie ir verti to, naudoja tikrai profesionalią įranga, bet vistiek "lietuviškam" biudžetui tikrai gaunasi skausminga... verysad.gif Be to, iš pirmo įspudžio labai patikę Fresco pažiūrėjus daugiau darbų nuvylė - labai aiškus filmo šablonas, nuo kurio praktiškai nenukrypstama. Aišku, stilius yra gerai, nebus netikėtumų, bet norėtųsi, kad butų bent keliolika "šablonų" variantų lotuliukas.gif Manofilmo klipai originalesni filmavimo stiliumi, montavime, siužetuose, bet kiek nepatiko kažkokie keisti sustojimai, peršokimai nuo kadro prie kadro kaip "užšaldymai"... Gal čia tik man taip rodo g.gif Jie gal net būtų pirmoje vietoje, bet jei dar neaišku ar dirbs, teks ieškoti kitko.
Tomas Riūka... Matosi, kad turi gerą techniką, labai mažai patirties. Kažkada gal bus "topuose". Salvijaus ir Giedriaus filmai gražūs, bet vis tiek trūksta kažkokio "cinkelio". "Filmų gamyba", www.vestuvinisfilmas.lt man įspūdžio nepaliko, nors prikibti irgi nelabai yra prie ko. Gal todėl, kad ieškau kažko originalesnio. Paulius Zabiela... Tie perėjimai su nuotraukomis man visai nepatiko, kazkaip aplamai susidarė įspūdis, kad vaikinas dar "augimo" stadijoje ax.gif
Mikštas... Na ne, kvepia cukrumi biggrin.gif O daugiau... pažiūrėjau ir pamiršau, arba pradėjau žiūrėti ir greit jungiau lauk doh.gif Netikėjau, kad banalūs vaidybiniai siužetai ir pigūs efektai dar madoje...
Atsakyti
QUOTE(Bohema* @ 2008 10 24, 14:48)
Perskaičiau kelias temas, ir supratau, kad su vestuvių filmavimu padėtis tikrai liūdnoka  unsure.gif  Kažkada planavau studijuoti audivizualinius menus, domiuosi kūrėjais ir jų darbais, tai turbūt būsiu viena iš tų "inoringų" nuotakų  blush2.gif Taip, kad kažkas patiktų 100 proc. tikrai nebuvo... Kieno darbus būtų galima įvardinti profesionaliais (Fresco, Manofilmas) - kaina tikrai didelė. Gal jie ir verti to, naudoja tikrai profesionalią įranga, bet vistiek "lietuviškam" biudžetui tikrai gaunasi skausminga... verysad.gif  Be to, iš pirmo įspudžio labai patikę Fresco pažiūrėjus daugiau darbų nuvylė - labai aiškus filmo šablonas, nuo kurio praktiškai nenukrypstama. Aišku, stilius yra gerai, nebus netikėtumų, bet norėtųsi, kad butų bent keliolika "šablonų" variantų  lotuliukas.gif Manofilmo klipai originalesni filmavimo stiliumi, montavime, siužetuose, bet kiek nepatiko kažkokie keisti sustojimai, peršokimai nuo kadro prie kadro kaip "užšaldymai"... Gal čia tik man taip rodo  g.gif Jie gal net būtų pirmoje vietoje, bet jei dar neaišku ar dirbs, teks ieškoti kitko.
Tomas Riūka... Matosi, kad turi gerą techniką, labai mažai patirties. Kažkada gal bus "topuose". Salvijaus ir Giedriaus filmai gražūs, bet vis tiek trūksta kažkokio "cinkelio". "Filmų gamyba", www.vestuvinisfilmas.lt  man įspūdžio nepaliko, nors prikibti irgi nelabai yra prie ko. Gal todėl, kad ieškau kažko originalesnio. Paulius Zabiela... Tie perėjimai su nuotraukomis man visai nepatiko, kazkaip aplamai susidarė įspūdis, kad vaikinas dar "augimo" stadijoje  ax.gif
Mikštas... Na ne, kvepia cukrumi biggrin.gif O daugiau... pažiūrėjau ir pamiršau, arba pradėjau žiūrėti ir greit jungiau lauk  doh.gif Netikėjau, kad banalūs vaidybiniai siužetai ir pigūs efektai dar madoje...

o tai kur tu radai www.vestuvinisfilmas.lt pavyzdziu, nes internete neradau g.gif
Atsakyti