Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Londi @ 2008 10 06, 21:00)
As tai butinai noresiu... ar draugams parodyti ir paciai pasiziureti.. graziausius momentus wub.gif

Man atrodo maloniau butu laukti graziai sumuontuoto filmo, nei kazkokio filmuko. kad 5 min. ji ziuretum ir nieko rimto ten nematytum, o paskui dar ta pati filme matytum. kazkoks ismislas ir tiek, kai neturim pinigu kur deti smile.gif
Papildyta:
[quote=Lotuliuke,2008 10 06, 21:08]
As klipuko norejau tik todel kad jis buvo sumontuotas ta pacia diena... bigsmile.gif taip kad sveciai ji ziurejo po fejerverku 4u.gif 80% zmoniu verke, o visam 100% zada ateme bigsmile.gif dar koki menesi visi snekejo kaip buvo nerealu...
Be to klipuka kartu su nuotraukomis issiuntinesiu sveciams - o mano filmas liks tiktai man wub.gif paziuresime ji su seima ir artimiausiais draugias... ax.gif
Taip kad is esmes jisai nereikalinga.. tik grazus sventes akcentas biggrin.gif
Papildyta:

O as kaip tik noreciau, kad sventeje dalyvave sveciai irgi matytu filma, o ne klipa. o sveciai viena karta paziures ta klipa ir daugiau jiems bus nebeidomu. paziureje viena karta filma, jie tau ji grazins ir liks pas tave. smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad sveciams idomu bus ziureti 3 val. filma apie jaunuosius doh.gif (nu man tai tikrai nebutu idomu sedet ir ziuret). O tie trumpi filmukai ir yra parodomieji, intriga - sudeta viskas kas graziausia i tas 10 minuciu...gal as klystu, bet man atrodo to trumpo filmuko tokia paskirtis.
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 10 07, 10:57)
Na, taip, šiuo taveju faina, bet mūsų filmuotojai bus ne iš VLN, tad vestuvių dieną klipuko tikria nepamatytume rolleyes.gif
Oj, šnd reik apsispręst, ar mums jo reikia, o aš niekaip neapsisprendžiu doh.gif

Musu filmuotojai buvo is Vilniaus, o mes klaipedieciai ax.gif
Jie atvaziavo su montazine ir sumontavo filmuka sodyboje biggrin.gif

QUOTE(marijana99 @ 2008 10 07, 15:15)
Papildyta:

O as kaip tik noreciau, kad sventeje dalyvave sveciai irgi matytu filma, o ne klipa. o sveciai viena karta paziures ta klipa ir daugiau jiems bus nebeidomu. paziureje viena karta filma, jie tau ji grazins ir liks pas tave. smile.gif

Kiekvienam savo ax.gif - as noreciau kad kazkas is vestuviu butu tik musu su vyru ir artimuju ... wub.gif todel filmo visiems tikrai nerodysiu schmoll.gif o tuo labiau nepaleisiu kad eitu per rankas... gal ir didele savanaude... blush2.gif bet cia mane klipukas ir isgelbeja...
Manau kiekviena nuotaka issirinks tai kas jai labiausiai prie sirdutes limpa 4u.gif
Atsakyti
stai ir mes sulaukeme savojo filmuko bigsmile.gif is tiesu rezultatas pranoko lukescius bigsmile.gif thumbup.gif ismano zmogus savo darba, tikrai galiu drasiai rekomenduoti Andriu Ganusauska, aciu jam labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2008 10 07, 16:41)
Musu filmuotojai buvo is Vilniaus, o mes klaipedieciai  ax.gif
Jie atvaziavo su montazine ir sumontavo filmuka sodyboje  biggrin.gif
Kiekvienam savo  ax.gif - as noreciau kad kazkas is vestuviu butu tik musu su vyru ir artimuju ... wub.gif todel filmo visiems tikrai nerodysiu  schmoll.gif o tuo labiau nepaleisiu kad eitu per rankas... gal ir didele savanaude... blush2.gif bet cia mane klipukas ir isgelbeja...
Manau kiekviena nuotaka issirinks tai kas jai labiausiai prie sirdutes limpa 4u.gif

Tai kam isvis tada filmuoti tas vestuves, jei niekam nerodysi to filmo, ar pati tu jau ji taip daznai ziuresi, paziuresi pora kartu, kol visas smulkmenas isanalizuosi, o paskui jis gules metu metus.
Atsakyti
QUOTE(marijana99 @ 2008 10 08, 14:44)
Tai kam isvis tada filmuoti tas vestuves, jei niekam nerodysi to filmo, ar pati tu jau ji taip daznai ziuresi, paziuresi pora kartu, kol visas smulkmenas isanalizuosi, o paskui jis gules metu metus.

doh.gif tai vadinasi su nuotraukom lygiai taip pat bus, tai kam tada fotografuoti vestuves? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotuliuke @ 2008 10 06, 20:08)
As klipuko norejau tik todel kad jis buvo sumontuotas ta pacia diena... bigsmile.gif taip kad sveciai ji ziurejo po fejerverku  4u.gif  80% zmoniu verke, o visam 100% zada ateme  bigsmile.gif  dar koki menesi visi snekejo kaip buvo nerealu...
Be to klipuka kartu su nuotraukomis issiuntinesiu sveciams - o mano filmas liks tiktai man  wub.gif  paziuresime ji su seima ir artimiausiais draugias... ax.gif
Taip kad is esmes jisai nereikalinga.. tik grazus sventes akcentas biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

o tai gal kartais jusu klipuka butu galima surasti www.fresco.lt ?ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 08, 19:51)
doh.gif tai vadinasi su nuotraukom lygiai taip pat bus, tai kam tada fotografuoti vestuves?  hihihi.gif
Papildyta:
o tai gal kartais jusu klipuka butu galima surasti www.fresco.lt ?ax.gif

yra ju klipukas, pasiziurek po jos zinutemis yra nuoroda wub.gif
Atsakyti
Lotuliuke, SUPER filmukas, kaip grazu wub.gif ziedlapiu lietus wub.gif Nesijaucia jokios vaidybos (kaip daugumoje fresco filmu), viskas naturalu ir silta wub.gif wub.gif ir nuotaka kokia grazi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 08 spalio 2008 - 19:33
Mes po ilgu svarstymu uz ir pries pagaliau issirinkom filmuotojus... thumbup.gif bus ir klipas ir flimas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 10 09, 09:45)
Mes po ilgu svarstymu uz ir pries pagaliau issirinkom filmuotojus...  thumbup.gif  bus ir klipas ir flimas  thumbup.gif  wub.gif

ir kas jie isduok paslapti ?
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 09, 08:47)
ir kas jie isduok paslapti ?

jau minetus filmu gamyba.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 10 09, 23:46)
jau minetus filmu gamyba..  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai geras pasirinkimas.. man ju filmukai labai grazus.. ir atsiliepimu blogu apie juos nesu girdejusi biggrin.gif
turesite grazu filma wub.gif
Atsakyti