Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

Nelabai suprantu ar cia dabar tokia mada, bt man asmeniskai tragiski vstuviniai filmai, kuriuose daugiau nei puse filmo uzima kazkokia nevykusi vaidyba, nesusijusi su paciomis vestuvemis doh.gif , na, kai jaunieji suvaidina savo "susipazinima", "velavima i savo vestuves", "mustynes" kazkokias, jaunikio "prisigerima" pries vestuves ir "bandyma atsiciuchinti" doh.gif ...kalbu apie visu isgirtu fresco darbus... juokinga, jei nebutu graudu... doh.gif na, bet matyt jei nebutu paklausos, nebutu ir pasiulos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 04 spalio 2008 - 11:33
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 04, 12:32)
Nelabai suprantu ar cia dabar tokia mada, bt man asmeniskai tragiski vstuviniai filmai, kuriuose daugiau nei puse filmo uzima kazkokia nevykusi vaidyba, nesusijusi su paciomis vestuvemis doh.gif , na, kai jaunieji suvaidina savo "susipazinima", "velavima i savo vestuves", "mustynes" kazkokias, jaunikio "prisigerima" pries vestuves ir "bandyma atsiciuchinti" doh.gif ...kalbu apie visu isgirtu fresco darbus... juokinga, jei nebutu graudu... doh.gif na, bet matyt jei nebutu paklausos, nebutu ir pasiulos  biggrin.gif

Kaip as tau pritariu visu 1000%, siaip man keistai atrodo, jei gerai panagrinejus ju filmukus, kad zmones gadintusi sau svente del kadro... teko truutuka padirbeti ir su kamera ir su montazu, ir zinai kiek uztrunka nufilmuoti ir ta pati vaziavima masinos ir kiek jauniesiems kurie uzsimano a la fresku style aiskinti ko tau reikia kad gautu bent panasu stiliuka, tai net patys pakraupsta ir nugali visgi mini freskinis daugiau reportazinis filmavimas. as uz toki filma, kuriame jaunieji tik truputi pozuoja, zinoma to reikia, padaryti pabaiga sakykim romantiska, bet mano nuomone turetu buti sventese minimaliai vaidybos... smile.gif

(I hate job tytle like frescos)
p.s. cia mano asmenine nuomone (bet kaip sakoma, itikti klientui privalai ir sukiesi kaip imanai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2008 10 04, 17:59)
(I hate job tytle like frescos) 
p.s. cia mano asmenine nuomone (bet kaip sakoma, itikti klientui privalai ir sukiesi kaip imanai biggrin.gif )

As nesutinku doh.gif man asmeniskai Fresco filmukai tuom ir patinka, kad jie ne tokie kaip visi, t.y. kazkuom isskirtiniai, nu bet aisku kitiems labiau patinka dar kokie gandrai prideti bemontuojant ar dar kas nors. Na nesvarbu, juk vistiek vienam tas patinka kitam kitas, bet kokybe filmavimo kitu filmuotoju dar ilgai neprilygs prie fresco. Kai paziuriu fresco filmukus, man kiti niekaip nebesiziuri bigsmile.gif
nebandau pyktis biggrin.gif
P.S. pati fresco nesamdysiu, nes isvis filmuotoju nezadu samdyt biggrin.gif kam moket pinigus uz nekokybiska filmavima, nes fresco neipirkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 03, 07:20)
Esame be galo patenkinti ju darbu!!! wub.gif  wub.gif , 100 proc. rekomenduoju!!!  thumbup.gif

Pasiziurejau as jo darbus vimeo.com... ten yra viena istrauka su tokiais riebiais keiksmazodziais doh.gif kad man net noras atsoko schmoll.gif kam tokius darbu pavyzdziu deti is viso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mex @ 2008 10 05, 20:04)
Nekokybiska? sitas zodis manau nedera  schmoll.gif
O siaip kiekvienam pagal skony ir pagal kisene (kiekvienas operatorius turi savo stiliu, kiekvienas filmuoja skirtingai).

kalbu apie tai ka galim sau leisti - gal blogai paaiskinau 4u.gif ka galim sau leist - greiciausiai kokybiskumu nelabai kvepetu schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri susiduret su operatoriumi rimgaudu is elektrenu smile.gif
Atsakyti
Akse o jis (tas Rimgaudas) kokiu taip apie 50metu? teko buti vestuvese,kur man lyg filmavo tokiu vardu ir is Elektrenu.Tai kazkaip is sono ziurint(buvau svecias) tai kazkaip nelabai jis man patiko...filmuoja labai banaliai"dabar cia atsistokit,dabar praeikit,kartu pavaiksciokit,atskirai..." lotuliukas.gif nu vienu zodziu ...
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 04, 13:32)
Nelabai suprantu ar cia dabar tokia mada, bt man asmeniskai tragiski vstuviniai filmai, kuriuose daugiau nei puse filmo uzima kazkokia nevykusi vaidyba, nesusijusi su paciomis vestuvemis doh.gif , na, kai jaunieji suvaidina savo "susipazinima", "velavima i savo vestuves", "mustynes" kazkokias, jaunikio "prisigerima" pries vestuves ir "bandyma atsiciuchinti" doh.gif ...kalbu apie visu isgirtu fresco darbus... juokinga, jei nebutu graudu... doh.gif na, bet matyt jei nebutu paklausos, nebutu ir pasiulos  biggrin.gif

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu g.gif Ir jeigu tiems patiems fresco pasakysi kas nenori prisigerimu, velavimu ir mustyniu, manau tikrai rastumete kompromisa... mirksiukas.gif
Mes asmeniskai vaidinome tik pora valandu savaite preis vestuves ( kadriukus prie juros) visas kitas klipukas daugiau maziau naturalus...nes buvo zaidimai i kuriuos buvo itrauktas visas pulkas ir kadangi neturejome pirsliu ar liudininku - fresco labai gerai uzpilde visa musu laika savo sugalvotais zaidimais ir t.t.
Tikrai nematau nieko graudaus....ko noresi ta ir gausi 4u.gif daugelis fresco filmukai man irgi ne prie sirdies ... (su mustynemis, tarpukojo spardymu...nusitasymu ir t.t.) bet yra ir graziu ir romantisku.. 4u.gif

QUOTE(Rendi @ 2008 10 05, 19:52)
P.S. pati fresco nesamdysiu, nes isvis filmuotoju nezadu samdyt biggrin.gif kam moket pinigus uz nekokybiska filmavima, nes fresco neipirkciau biggrin.gif

Fresco nebutina samdyti - esu maciusi ir kitu tikrai graziu vestuviniu filmu uz puse fresco kainos... mirksiukas.gif mes su vyru irgi galvojome nesamdyti jokiu filmuotoju.. nes neisipaise i musu biudzeta...bet keli draugu vestuviu filmai priverte mus persigalvoti - islieka nerealus gyvas atsiminimas apie svente.. biggrin.gif
Gerai pagalvokite ar nesigailesite..nes maneme kad mums uzteks tik nuotrauku...o dabar dziaugiames filmuku, kol draugu poros vis atsidusta...o kodel mes nepagalvojome... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2008 10 05, 21:45)
[b]Tikrai nematau nieko graudaus....ko noresi ta ir gausi  4u.gif  daugelis fresco filmukai man irgi ne prie sirdies ... (su mustynemis, tarpukojo spardymu...nusitasymu ir t.t.) bet yra ir graziu ir romantisku.. 4u.gif

na, apie TOKIUS as ir rasiau 4u.gif
Beje, as ir neneigiu, kad neskaitant tokiu nesamoniu, vienaip ar kitaip - ju darbai puikus biggrin.gif
Atsakyti
Oj, mergaitės, patarkit, ką daryt ax.gif Ar užsisakinėti tik vestuvinį filmą, ar ir klipuką? Niekaip neapsisprendžiu doh.gif
Juk kai pagalvoji, filme viskas bus, klipuke juk vistiek kartosis, tad kam mokėt papildomai? rolleyes.gif Patvirtinkit arba paneikit bigsmile.gif
Ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marijana99 @ 2008 10 06, 20:26)
O jus gal galite man paaiskinti, kam reikalingi tie klipukai, jei padaro normalu filma? smile.gif

QUOTE(magnifica @ 2008 10 06, 20:38)
Tai vat dėl to ir klausiu - ar to reikia doh.gif

As klipuko norejau tik todel kad jis buvo sumontuotas ta pacia diena... bigsmile.gif taip kad sveciai ji ziurejo po fejerverku 4u.gif 80% zmoniu verke, o visam 100% zada ateme bigsmile.gif dar koki menesi visi snekejo kaip buvo nerealu...
Be to klipuka kartu su nuotraukomis issiuntinesiu sveciams - o mano filmas liks tiktai man wub.gif paziuresime ji su seima ir artimiausiais draugias... ax.gif
Taip kad is esmes jisai nereikalinga.. tik grazus sventes akcentas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 06, 13:48)
na, apie TOKIUS as ir rasiau  4u.gif
Beje, as ir neneigiu, kad neskaitant tokiu nesamoniu, vienaip ar kitaip - ju darbai puikus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2008 10 06, 19:08)
As klipuko norejau tik todel kad jis buvo sumontuotas ta pacia diena... bigsmile.gif taip kad sveciai ji ziurejo po fejerverku  4u.gif  80% zmoniu verke, o visam 100% zada ateme  bigsmile.gif  dar koki menesi visi snekejo kaip buvo nerealu...
Be to klipuka kartu su nuotraukomis issiuntinesiu sveciams - o mano filmas liks tiktai man  wub.gif  paziuresime ji su seima ir artimiausiais draugias... ax.gif
Taip kad is esmes jisai nereikalinga.. tik grazus sventes akcentas biggrin.gif ...

Na, taip, šiuo taveju faina, bet mūsų filmuotojai bus ne iš VLN, tad vestuvių dieną klipuko tikria nepamatytume rolleyes.gif
Oj, šnd reik apsispręst, ar mums jo reikia, o aš niekaip neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti