Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(JEma @ 2008 07 31, 15:35)
Sveikos merginos, man kazkaip jau liudna darosi ir kuo toliau tuo labiau... Mes uzsisakeme, kad video darytu Vacys Valaitis nes fresco ir kiti patike musu datai jau buvo uzimti... Man net verkti norisi paskaicius jusu komentarus apie ji... Tiesa pasakius man jis iskart nelabai lipo, bet nebenorejom metytis...  verysad.gif  jis mane isvadino inoringa nuotaka, nes pasakiau, kas man jo darbuose nepatinka ir ko as noreciau... Ir negano to uzsiprase 2500Lt (nors kiek suprantu visos moka maziau). O jo ta kaina siaip yra 1 ar 2 dienu darbo? Nes musu svente bus tik 1 dienos. al kas gali atsiusti kokia sutartele, kuria vertetu pasirasyti su juo???  unsure.gif

sveiki, as dabar kaip tik ziuriu Valaicio (Kaunas),daryta filma pries 2 metus, tai neturiu priekaistu ir noreciau tokio pat 4u.gif 4u.gif filmavo diena ir jei neklystu tada kaina buvo 4000lt kompaktai abu apipavidalinti liux 4u.gif
Atsakyti
o gal kas esat girdeje apie modo.lt
Atsakyti
QUOTE(2008 09 20 @ 08:46)
Noriu mestelt viena replika, negliu susilaikyti kai komentuoja nieko nesuprantantys apie darba su steadicam technika. Tai nera taip paprasta, uzsidejas nemokesi stovet, o vaiksciot is vis nepavyks. Ne technika stebuklus daro, o zmones pasinaudoja technika. Beje jei Belmontas jums, p. OXO yra geriausia vieta arba kaip jus pasaket tarp geliu, tai galiu uztikrint kad jus truputi atsiliekat nuo mados, a gal kokiais 3-5metais smile.gif Panagrinekit atidziau tu paciu still motion pavyzdzius ir tada komentuokit...

Visiskai sutinku su jumis,kad pas mus niekas dar taip nesugeba ivaldyti steadycamo vestuviu filmavimuose,kaip kanadieciai:)) O komentuoju ir ziuriu stillmotion pavyzdzius su viltim,kad gal kada ir pas mus taip kas nors filmuos,pvz Jus:)) Kur geriausia vieta as neminejau,as tik paminejau keleteta vietu kur erdves galima rasti filmavimams:))
Atsakyti
Mūsų vestuvės buvo 2007.08.18, neseniai gavom savo filmuką 2008 09. Filmavo Salvijus. Filmukas apie1h. gražus, truputį su humoru(tam tikrose vietose), muzika gražiai priderinta, kas vyko su mažais nesklandumais kazkaip nejuntamai panaikinta blush2.gif . Taip pat gavome tris kompaktus su visa nufilmuota medžiaga, taip pat labai smagu pažiūrėti. Vienintelis trūkumas - ilgas filmo laukimas, o šiaip viskas OK - REKOMENDUOJU. Jei kam kils kokių klausimų -rašykite atsakysiu. Sėkmės visoms būsimoms nuotakoms filmuotojų paieškose.
Atsakyti
Musu vestuves ivyko 08 08 09 - filmavo Vytautas, vestuves vyko dvi dienas , filmukas 3 apie 3h, cd graziai apipavidalintas musu nuotraukomis filomukas tikrai graziai padarytas esam labai patenkinti , jaunas vaikinas bet esam labai patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau perskaičiau visą temą... blink.gif Gaila, kad joje daugiau ne vertingos informacijos, bet 'blevyzgų' bei įvairiausių šmeižimų schmoll.gif Na, bet ne apie tai...

Kaip supratau, filmavimo kainos apie 2000...8000 Lt... g.gif Ir visa tai - už 5 min filmukus, kuriuose visiškai neatsispindi vestuvių pasiruošimas/šventimo šurmulys ir visa kita g.gif ??? doh.gif Ar aš čia kažką ne taip supratau? ax.gif

Pernai tuokėsi mūsų draugai. Turėjo filmuotoją ir fotografuotoją 'viename'... Kaip tik šį savaitgalį žiūrėjom jos sumontuotą 3 val trukmės vestuvinį filmuką - jis superinis thumbup.gif Jokių banalybių nėra, bet nerealiai fainas drinks_cheers.gif
Ir už filmavimą+fotografavimą jai buvo sumokėta 800 Lt mirksiukas.gif

Gaila, kad dėl tam tikrų priežasčių mums nepavyks jos užsisakyti savo vestuvėms verysad.gif
Todėl ieškausi čia... Bet, manau, jau greit 'atšoks' noras imti filmuotoją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 09 22, 19:20)
Pagaliau perskaičiau visą temą... blink.gif Gaila, kad joje daugiau ne vertingos informacijos, bet 'blevyzgų' bei įvairiausių šmeižimų schmoll.gif  Na, bet ne apie tai...

Kaip supratau, filmavimo kainos apie 2000...8000 Lt... g.gif  Ir visa tai - už 5 min filmukus, kuriuose visiškai neatsispindi vestuvių pasiruošimas/šventimo šurmulys ir visa kita g.gif ??? doh.gif  Ar aš čia kažką ne taip supratau? ax.gif

Pernai tuokėsi mūsų draugai. Turėjo filmuotoją ir fotografuotoją 'viename'... Kaip tik šį savaitgalį žiūrėjom jos sumontuotą 3 val trukmės vestuvinį filmuką - jis superinis thumbup.gif Jokių banalybių nėra, bet nerealiai fainas drinks_cheers.gif
Ir už filmavimą+fotografavimą jai buvo sumokėta 800 Lt mirksiukas.gif

Gaila, kad dėl tam tikrų priežasčių mums nepavyks jos užsisakyti savo vestuvėms verysad.gif
Todėl ieškausi čia... Bet, manau, jau greit 'atšoks' noras imti filmuotoją blush2.gif

įdomu su kuo buvo filmuota ir darytos nuotraukos... nes mano pažįstamas fotografas vestuvėms išleidžia apie 700 LT, + jo operatorius mažiausiai 200 LT = 900 LT, padaro gražų filmuką nuo 1 val iki 3 val. ir 2 albumus - 40 nuotrauku 23x15, ir 200 foto - 10x15. Būna nuo ryto iki vakaro ir ima 2600. Mano manymu, šiais laikais tai nėra daug.
Atsakyti
QUOTE(lenciajka @ 2008 09 22, 19:35)
įdomu su kuo buvo filmuota ir darytos nuotraukos... nes mano pažįstamas fotografas vestuvėms išleidžia apie 700 LT, + jo operatorius mažiausiai 200 LT = 900 LT, padaro gražų filmuką nuo 1 val iki 3 val. ir 2 albumus - 40 nuotrauku 23x15, ir 200 foto - 10x15. Būna nuo ryto iki vakaro ir ima 2600. Mano manymu, šiais laikais tai nėra daug.

Tikrai ne su 'muilinėm' mirksiukas.gif
nesuprantu, kam daryti 200 foto albumus doh.gif
šiaip jau kiek teko matyti, jauniesiems duoda albumą su kokiu 20-30 foto, o visas kitas atiduoda CD/DVD... jau ką jaunieji nori, po to patys pasidaro smile.gif nesuprantu tų fotografų daromų 200 foto albumų doh.gif juk kas gražu jiems, gali būti negražu jauniesiems g.gif

Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 09 22, 18:07)
Tikrai ne su 'muilinėm' mirksiukas.gif
nesuprantu, kam daryti 200 foto albumus doh.gif
šiaip jau kiek teko matyti, jauniesiems duoda albumą su kokiu 20-30 foto, o visas kitas atiduoda CD/DVD... jau ką jaunieji nori, po to patys pasidaro smile.gif nesuprantu tų fotografų daromų 200 foto albumų doh.gif juk kas gražu jiems, gali būti negražu jauniesiems g.gif

o as suprantu, kam tiek nuotrauku thumbup.gif kiekvienam savas skonis, stilius ir poreikiai! dievinu grazias foto ir labai jas megstu, pasitikiu savo fotografu ir jo skoniu tuo labiau, moku jam pinigus, tad sutaupau savo brangu laika ir negaistu eidama i labaratorijas, pasiimu "gatava" produkta, viskas paprasta kaip du kart du 4u.gif kiekvienam pagal savo poreikius! thumbup.gif

QUOTE(lenciajka @ 2008 09 22, 18:41)
smile.gif kaip sakoma любой каприз за ваши деньги žiūrint kaip į tai žiūrėti, galima, aišku, su jais susitart ir į dvd įrašyt visas nuotraukas...bet kaina logiškai mąstant biški didesnė turėtų būt...bet iš kitos pusės jaunieji dažnai nueina į pigias laboratorijas, kur, atsiprašant, padaro tokį ŠUDĄ, kad eina kaip antireklama.... tiek niuansų visokių yra  blink.gif  doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as visoms labai siulau pasirinkti Giedriu Kadisa www.filmavimas.lt
kaip zmogus jis superinis, pasmaikstauti, atvirai pakalbeti, jis tas ko reikia kiekvienai porai. darbai trumpi aiskus ir fantastiski, apie sita zmgu kad ir siulytu didelius pinigus negaleciau pasakyti nei vieno blogo zodzio.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 09 23, 17:26)
kaip zmogus jis superinis, pasmaikstauti, atvirai pakalbeti, jis tas ko reikia kiekvienai porai. darbai trumpi aiskus ir fantastiski, apie sita zmgu kad ir siulytu didelius pinigus negaleciau pasakyti nei vieno blogo zodzio.

Pritariu jowiciukui, patys likom nustebinti jo darbu ir moka bei megsta pokstauti. Siulau visom tik Giedriu Kadisa. Tikrai negaila nei vienos kepeikeles wink.gif
Atsakyti
[quote=jowiciukas,2008 09 23, 14:26]

Merginos, jus filmuotojus renkates atskirai ar jums fotografai juos pasiulo, su kuriais jau yra dirbe anksciau... g.gif
Atsakyti