Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(oxo @ 2008 09 18, 22:00)
http://www.vimeo.com...rch:stillmotion gal ir pas mus kada nors panasiai taip filmuos ir redaguos video?smile.gif
Papildyta:
http://still-motion....dex2.php?ver=v1 pasirodo ne taip jau ir brangu,tik idomu kiek prisidetu pinigu ju atvaziavimui i Lietuva?smile.gif
http://still-motion.ca/#

nors nesu eksperte, bet vienam is still motion video uzmaciau skraidancia kamera, o tokias jau naudoja ir lietuvoje blush2.gif taip, kad nereikia labai smarkiai nuvertinti ir lietuvaiciu profesionalu.. blush2.gif
Atsakyti
as labai noriu fersco
bet kaina truputi kandizojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 09 19, 08:53)
as labai noriu fersco
bet kaina truputi kandizojas  ax.gif

fresco stilius man neiprastas... ir bendrai kazkaip sunku rasti man patinkani filmuotoja.. doh.gif atrodo tuose klipuose turetu buti geriausios istraukos
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 09 19, 10:01)
fresco  stilius man neiprastas...  ir bendrai kazkaip sunku rasti man patinkani filmuotoja..  doh.gif  atrodo tuose klipuose turetu buti geriausios istraukos

bet tuose klipuose ir yra geriausios istraukos, juk i ta trumpa filmuka ir sudedami vestuviu akcentai, bet jei pasiziuretum visa filma, nuomone tikriausiai pasikesitu. man teko matyti pazistamu vestuvini filmuka, ne fresco gamino, bet panasi imone, tai viskas idealiai padaryta, dvd apipavidalintas super, tik turek pinigeliu, tai video operatoriai padarys taip, kad nebus prie ko prikibti. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 19, 10:45)
nors nesu eksperte, bet vienam is still motion video uzmaciau skraidancia kamera, o tokias jau naudoja ir lietuvoje  blush2.gif taip, kad nereikia labai smarkiai nuvertinti ir lietuvaiciu profesionalu..  blush2.gif

www.manofilmas.lt turi tokia kamera.
Beje jie mus ir filmavo bigsmile.gif Nuostabus zmones, kaip dirba darba, tai nieko aplinkui nemato. Tokiu triuku kuriuos jie isdarineja, dar nesu maciusi ir turbut nepamatysi, jautiesi kaip kino zvaigzde lotuliukas.gif : ir vaziuojant automobiliais pro langa beveik ant stogo uzlipa, ir su skraidancia kamera begioja ir pasislepe is kazkur filmuoja ir t.t. Buvo tikras malonumas su jais dirbti, dar dabar sveciai nenustoja sneketi apie juos biggrin.gif
Be galo isradingi zmones, nerealiai esu jais patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 09 19, 11:34)
www.manofilmas.lt turi tokia kamera.
Beje jie mus ir filmavo  bigsmile.gif  Nuostabus zmones, kaip dirba darba, tai nieko aplinkui nemato. Tokiu triuku kuriuos jie isdarineja, dar nesu maciusi ir turbut nepamatysi, jautiesi kaip kino zvaigzde  lotuliukas.gif : ir vaziuojant automobiliais pro langa beveik ant stogo uzlipa, ir su skraidancia kamera begioja ir pasislepe is kazkur filmuoja ir t.t. Buvo tikras malonumas su jais dirbti, dar dabar sveciai nenustoja sneketi apie juos  biggrin.gif
Be galo isradingi zmones, nerealiai esu jais patenkinta  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif juos ir turejau omenyje blush2.gif o jei ne paslaptis, kokia ju kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 19, 13:41)
drinks_cheers.gif juos ir turejau omenyje  blush2.gif o jei ne paslaptis, kokia ju kaina?  blush2.gif

Man tai buvo kitokia kaina, kadangi as juos uzsisakiau dar pries kainu atnaujinima pernai, o kitiems metams bus dar kitokia ax.gif
Taip pat prikaluso ar tu ju nori visai dienai ar tik ceremonijai.
paskambink Riciardui, jis labai maloniai viska paaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 09 19, 11:57)
Man tai buvo kitokia kaina, kadangi as juos uzsisakiau dar pries kainu atnaujinima pernai, o kitiems metams bus dar kitokia  ax.gif
paskambink Riciardui, jis labai maloniai viska paaiskins  mirksiukas.gif

rimtai gi, as man atrodo susirasinejau su ricardu pati doh.gif kur mano galvele doh.gif bet mes dar nezinom ar imsim video.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 09 19, 11:57)
Man tai buvo kitokia kaina, kadangi as juos uzsisakiau dar pries kainu atnaujinima pernai, o kitiems metams bus dar kitokia  ax.gif
paskambink Riciardui, jis labai maloniai viska paaiskins  mirksiukas.gif

O gal galit pasakyti kokios trukmes gaunasi tas filmas. Koks ju galutinis produktas?
Atsakyti
QUOTE(oxo @ 2008 09 19, 12:34)
Tureti dar nereiskia moketi gerai steadycam'a ivaldyti:)) Aisku laikui begant ismoks:) O smarkiai niekas ir nenuvertina musiskiu,tik va taip dar niekas nesugeba kaip kanadieciai:) Aisku ko ir noreti,kainos taip pat skiriasi...su atvaziavimu stillmotion gautusi apie 25 000lt(foto+video)

bet taip pat tureti, reiskia ir tobulejima ir nestovejima vietoj arba darba su kamera, kuria gali nusipirkti nuejes i parde mirksiukas.gif
stillmotion kaina tikrai apvalesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 09 19, 15:49)
bet taip pat tureti, reiskia ir tobulejima ir nestovejima vietoj arba darba su kamera, kuria gali nusipirkti nuejes i parde  mirksiukas.gif 
stillmotion kaina tikrai apvalesne  doh.gif

thumbup.gif

Vienos drauges vestuves filmavo operatorius su kameryte telpancia saujoj....
Na jau juokas... Kad ir kaip jis stengesi sukurti gera filma - matesi drebejimas ir vaizdo kokybes truko, nors pats montazas tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 09 19, 14:25)
O gal galit pasakyti kokios trukmes gaunasi tas filmas. Koks ju galutinis produktas?

Sukurs filmuka iki 30 ar 35 minuciu (kaip pageidausite, gali padaryti ir ilgesni jei nori) ir intro iki 5 minuciu.
Papildyta:
QUOTE(oxo @ 2008 09 19, 14:34)
Tureti dar nereiskia moketi gerai steadycam'a ivaldyti:)) Aisku laikui begant ismoks:) O smarkiai niekas ir nenuvertina musiskiu,tik va taip dar niekas nesugeba kaip kanadieciai:) Aisku ko ir noreti,kainos taip pat skiriasi...su atvaziavimu stillmotion gautusi apie 25 000lt(foto+video)

kai ejau aptarti vestuviu dienos eigos su filmuotuoju, jis butent man ir parode stillmotion puslapi siaip idomumui pasiziureti ka kanadieciai kuria, nerealus ju darbai. Bet kaip jis sake, ir salygos tam turi buti daug erdves filmuoti, apsvietimai ir specialus pafilmavimai pries pacia svente. Uzsienyje filmavimui teikiama daug reiksmes ir mokami dideli pinigai.
Atsakyti